Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Μια χαρα ειναι,εαν το συνδεσεις στο internet θα σου ζητησει μονο του update ή το κατεβαζεις απο το site της WD και το βαζεις σε ενα φλασακι.

Τον τελευταίο καιρό (από τότε που έβαλα το τελευταίο b-rad και έφταιξα τα moviesheets) όταν το ανοίγω το live δε φορτώνει το δίσκο (mybook 2T) με την πρώτη... Το ανοίγω, αναβοσβήνει το led του usb και μετά μένει σβηστό.. το κλείνω, το ξανανοίγω και τότε τον διαβάζει κανονικά!
Σε αναπαραγωγή κτλ δεν έχω κανένα θέμα, παίζει κανονικά κι απροβλημάτιστα, και τις ταινίες και τα moviesheets και όλα!!! Αλλά αυτό "διπλοάνοιγμα" κάθε φορά είναι λίγο σπαστικό...
Καμιά ιδέα; :chinscratch:
Επίσης, κάθε φορά που το ανοίγω, αναβοσβήνει για λίγο το λαμπάκι της τροφοδοσίας (στο live), για κάνα λεπτό δηλαδή και μετά όλα κομπλέ. Αυτό μήπως έχει να κάνει με το φόρτωμα των linksheets;; :chinscratch:

Τον τελευταίο καιρό (από τότε που έβαλα το τελευταίο b-rad και έφταιξα τα moviesheets) όταν το ανοίγω το live δε φορτώνει το δίσκο (mybook 2T) με την πρώτη... Το ανοίγω, αναβοσβήνει το led του usb και μετά μένει σβηστό.. το κλείνω, το ξανανοίγω και τότε τον διαβάζει κανονικά!
Σε αναπαραγωγή κτλ δεν έχω κανένα θέμα, παίζει κανονικά κι απροβλημάτιστα, και τις ταινίες και τα moviesheets και όλα!!! Αλλά αυτό "διπλοάνοιγμα" κάθε φορά είναι λίγο σπαστικό...
Καμιά ιδέα; :chinscratch:
Επίσης, κάθε φορά που το ανοίγω, αναβοσβήνει για λίγο το λαμπάκι της τροφοδοσίας (στο live), για κάνα λεπτό δηλαδή και μετά όλα κομπλέ. Αυτό μήπως έχει να κάνει με το φόρτωμα των linksheets;; :chinscratch:
Αυτο που αναβοσβηνει το κανει και σε μενα,οσο για το δισκο περιεργο ειναι,κανε ενα reboot απο web frontend ή βγαζοντας το απο την πριζα.

Αυτο που αναβοσβηνει το κανει και σε μενα,οσο για το δισκο περιεργο ειναι,κανε ενα reboot απο web frontend ή βγαζοντας το απο την πριζα.

Απ' το web δεν μπορώ γιατί δεν το έχω στο δίκτυο. Με το power cycle (βγάλε/βάλε μπρίζα) μόλις bootάρει και πρωτοανοίξει τον διαβάζει κανονικά. Άμα το κλείσω (απ' το remote) και το ξανανοίξω δεν το βλέπει.. το κλείνω/το ξανανοίγω και τον βλέπει... Χωρίς boot δηλαδή, τον διαβάζει πάντα με τη δεύτερη... :huh2:

Είδατε που σας λέω ότι το τελευταίο b-rad 0.5.0 fw έχει προβλήματα και δεν είναι και τόσο σταθερό όσο τα παλιότερα b-rad fw.

Εχω τον τελευταια επισημο fw. Χθες εβλεπα μια ταινια...και ξαφνικα με βγαζει στο φακελο με το αρχειο βιντεο που ειναι μεσα. Δεν ειχα εικονα αλλά ο ηχος της ταινιας επαιζε κανονικα. Η συσκευη δεν δεχοταν τις εντολες του τηλεκοντρολ. Με λιγα λογια κολλησε.

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Είδατε που σας λέω ότι το τελευταίο b-rad 0.5.0 fw έχει προβλήματα και δεν είναι και τόσο σταθερό όσο τα παλιότερα b-rad fw.

Έχει και σε επίπεδο hardware επιπτώσεις; Το Live; Σκληρός; :chinscratch:
Αν όχι, τότε θα το ανεχτώ γιατί δεν μ' ενοχλεί τόσο, όλα τ' άλλα παίζουν ρολόι λέμε... Ακόμα..
Είπα μήπως παίζει κάποια λύση.

Εγω είδη παλιοτερα είπα ότι μαμησε το μηχάνημα ενός φίλου και ευτυχώς που είχε εγγύηση(Εννοείτε ότι το γύρισε σε εργοστασιακό firmware έτσι) και του το άλλαξαν γιατί τώρα θα του έβγαζε το μήνυμα "The player must restart it..." την ώρα που θα έβαζε να παίξει καποιο βίντεο.

Δεν του το έκανε μεν σε όλα αλλά σε αρκετά βίντεο που πριν του τα έπαιζε μια χαρά.

Εγω προσωπικά παρόλο που εχω δοκιμάσει ΟΛΑ τα b-rad fw's χωρίς καποιο τρομερό πρόβλημα το 0.5.0 ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ σε κανέναν κυρίως για τον παραπάνω λόγο.

Last edited:
Παιδιά μάλλον βρήκαμε με το φίλo μου τι έφταιγε και του έβγαζε αυτό το "A fatal system error detected. the device will restart...".

Δοκιμάσαμε καποια divx/avi αρχεια με το Match video framerate ενεργό στην 1.04.22, 1.05.04 και όποτε το είχαμε ενεργό έβγαζε το μήνυμα όποτε το είχαμε ανενεργό δεν το έβγαζε.

Έχει τύχει σε κανέναν άλλον αυτό το πρόβλημα και αν ναι πως το έλυσε?
Απενεργοποίησε εντελώς το match video framerate?

Και απ' ότι βλέπω δεν είμαστε οι μόνοι που έχουμε αυτό το πρόβλημα.

Last edited:
καλημέρα
Διάβασα στο FAQ του forum.wdlxtv.com ότι οι εκδόσεις του b-rad πρέπει να πατάνε στις official 1.02.21 ή 1.03.49. Γνωρίζει κάποιος από που μπορώ να τις κατεβάζω γιατί το μηχανημα μου έχει την 1.01.24 και η επίσημη διαθέσιμη είναι η 1.06.15?

ευχαριστώ πολύ

Δηλαδή για να καταλάβω για να περάσουμε τις brad 1.02 & 1.03 πρέπει πρώτα να έχουμε τις αντίστοιχες official ;
Φίλε μου έχω περάσει άπειρες εκδόσεις σε οποιουσδήποτε συνδυασμούς , ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

"Q: What is the Base Firmware / BaseFW?
A: This is the original WD firmware on which a specific WDLXTV version is built. Typically you will have BaseFW versions of 1.02.21 or 1.03.49 for the Live, for example. Some features will only work with specific BaseFW versions, so when picking up a WDLXTV version, you have to check both the BaseFW version and the WDLXTV version"

http://forum.wdlxtv.com/viewtopic.php?f=2&t=2803

Αυτό διάβασα και είπα να ρωτήσω. Η απάντηση σου απλοποιεί τα πράγματα. Παρόλα αυτά, βρήκα την 1.03.49_V και λέω να την βάλω πριν την αντίστοιχη b-rad.

ευχαριστώ για την άμμεση απάντηση σου

PS--> http://download.wdc.com/wdtv/wdtvlive_1.03.49_V.zip

Δεν χρειάζεται να έχεις την αντίστοιχη official... απλά λέει ποια είναι η official πάνω στην οποία έχεουν γίνει οι "αλλαγές"...

έχετε δίκιο. δεν έχει νόημα αυτό που έλεγα. για να δούμε τώρα και τα movie sheets....!!!

Ρε παιδιά ξέρει κανείς κανένα σαιτ που να είναι τρομερά ενημερωμένο και να μπορούμε να βρούμε εξώφυλλα ταινιών bluray και σε αναλύσεις που δέχεται το μηχάνημα?

Ευχαριστώ πολύ φίλε αλλά απ' ότι βλέπω δεν έχει στην ανάλυση που χρειάζεται το μηχάνημα αλλά πολύ μεγαλύτερης ανάλυσης.

Aν αναφέρεσαι στα thumbnails που δείχνει το επίσημο firmware, θυμάμαι κι εγώ να γίνεται αναφορά σε κάποιο όριο ανάλυσης, αλλά κάποιες φορές που δεν έβρισκα μικρής ανάλυσης .jpeg, διαπίστωσα ότι μου έδειξε και αρχεία έως 1200x1600 (μπορεί και μεγαλύτερα, δεν δοκίμασα).

Εναλλακτικά, μπορείς να δοκιμάσεις και τις αφίσες της wikipedia... ;)

Αυτά που είναι 1000x1500 είναι ο,τι πρέπει, καθώς είναι ακριβώς στην αναλογία που "θέλει" το επίσημο firm (200x300) και τα δέχεται μια χαρά. Εναλλακτικά, αν αντιμετωπίσεις πρόβλημα με τη διάσταση, μ' ένα απλό resize γίνεται μικρότερη, χωρίς να χαλάει η αναλογία "αλλοιώνοντας" τη φωτογραφία! ;)