Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Μπορείς να δώσεις κάποιο link που να έχει περισσοτερες λεπτομέρειες;

Υποστηρίζει και το παλιό αλλά μόνο με wdlxtv με ενεργοποιημένο telnet.

Μπορείς να δώσεις κάποιο link που να έχει περισσοτερες λεπτομέρειες;
Αν κάνεις εγκατάσταση το android app θα σε κατατοπίσει το help του που έχει και links. Ενδεικτικά: http://forum.wdlxtv.com/viewtopic.php?f=38&t=2332

http://www.wdtv-osdmod.blogspot.com/p/wdtv-mediaplayers-remote-android.html#hlpen

Last edited:
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Υποστηρίζει και το παλιό αλλά μόνο με wdlxtv με ενεργοποιημένο telnet.

το wdlxtv τι είναι? Εννοώ ΟΚ είναι κάποιο τροποποιημένο φιρμ, αλλά πλήρες? μήπως είναι του brad? Θέλω να δοκιμάσω το android app, αλλά δεν θέλω να μπλέκω και άλλες ρυθμίσεις και επιλογές, που δεν με απασχολούν... το θέλω στην μαμίσια κατάσταση (και κυρίως εμφάνιση των μενού)

Last edited:

καλησπερα κ χρονια πολλα.
εδω κ μερικες μερες δεν παιζει mkv ταινιες,δοκιμασα αλλον εξ.δισκο αλλα παλι τα ιδια.καμια ιδεα?

το wdlxtv τι είναι? Εννοώ ΟΚ είναι κάποιο τροποποιημένο φιρμ, αλλά πλήρες? μήπως είναι του brad? Θέλω να δοκιμάσω το android app, αλλά δεν θέλω να μπλέκω και άλλες ρυθμίσεις και επιλογές, που δεν με απασχολούν... το θέλω στην μαμίσια κατάσταση (και κυρίως εμφάνιση των μενού)

Ναι, είναι του b-rad.

παιδια καμια ιδεα στο δικο μου προβλημα?εκανα επαναφορα ρυθμησεων,εσβυσα τον φακελο wd.tv απτον εξ.δισκο.οταν μπαινω στο local drivers κανει συνεχεια scanning.
εντομεταξυ αλλες ταινιες mkv δειχνει αλλες οχι

εκανα firmware update κ τωρα παιζει κ τις αλλες ταινιες.
αλλα εχω ενα αλλο θεμα.δεν μπορω να το συνδεσω με το ρουτερ ενσυρματα.βαζω το ipaddress αλλα το dns δεν το δεχεται

Ta user name & pass είναι οκ? κάνε ένα ρεσέτ από την τρύπα, ξανά σετάρισε το δε βρίσκω λόγο στο αυτόματο έπρεπε να συνδέεται

Παραγγειλα αυτο απο το ebay
http://www.ebay.de/itm/Rapoo-E9070-...&otn=5&po=LVI&ps=63&clkid=5053915555411998827

Διαβασα καλες κριτικές και ελπιζω να δουλεψει και σωστα. Ειναι το μεγεθος που ηθελα και αρκετα λεπτο και ελαφρυ.
Οταν το παραλαβω με το καλο και το δοκιμασω θα γραψω αποψεις

Το πληκτρολογιο ηρθε πολύ γρηγορα και ευτυχώς σώο. Πρώτες εντυπώσεις, πολύ λεπτό και ελαφρύ.
Συνδέθηκε με το WD tv Live και δουλεψε κανονικά.
Μια επιτυχημένη αγορά λοιπόν... το συνιστώ.

Το πληκτρολογιο ηρθε πολύ γρηγορα και ευτυχώς σώο. Πρώτες εντυπώσεις, πολύ λεπτό και ελαφρύ.
Συνδέθηκε με το WD tv Live και δουλεψε κανονικά.
Μια επιτυχημένη αγορά λοιπόν... το συνιστώ.

Ωραία...Θα το προτείνω κι εγώ σε κάποιους φίλους που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον....Βασικά στο Youtube και σε ότι άλλο από τα Ιντερνετ Apps έχει search...Είναι απολύτως σπαστικό να γράφεις με το τηλεκοντρόλ.

ειναι πραγματικα πολυ χρησιμο για σερφαρισμα.εγω που εχω ενα ασυρματο πληκτρολογιο της logitech αλλα επειδη δεν εχω τον πομπο του(ενα μικρο στικακι)δε μπορω να το συνδεσω.καμια ιδεα ρε παιδια????

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

ειναι πραγματικα πολυ χρησιμο για σερφαρισμα.εγω που εχω ενα ασυρματο πληκτρολογιο της logitech αλλα επειδη δεν εχω τον πομπο του(ενα μικρο στικακι)δε μπορω να το συνδεσω.καμια ιδεα ρε παιδια????

Πάρε τηλ, στο επίσημο σαππόρτ τους... πες τι συμβαίνει, και αυτό που θα ακούσεις μπορεί να σε εκπλήξει ευχάριστα...

Καλησπερα!Θα ηθελα να ρωτησω κατι γιατι εχω ενα μικρο προβληματακι..Εχω το συγκεκριμενο media player συνδεμενο στον optoma hd20 και θελω να στελνω εικονα ασυρματα απο το λαπτοπ μου.Eχετε να προτεινετε κατι δοκιμασμενο?ο ηχος λογικα θα φευγει με την οπτικη μετα.Γινεται να στελνω τον ηχο με hdmi στον ενισχυτη και την εικονα στο player ή λεω κοτσανες??

Κάποιο δοκιμασμένο usb adapter για να συνδέσω το wd με το ιντερνέτι ασύρματα που να μπορώ να το βρω στα μαγαζιά(αλυσίδες κυρίως, εννοώ όχι με παραγγελία από το Internet) και με τιμή όχι πάνω από 30-40 euros, έχουμε?

Κάποιο δοκιμασμένο usb adapter για να συνδέσω το wd με το ιντερνέτι ασύρματα που να μπορώ να το βρω στα μαγαζιά(αλυσίδες κυρίως, εννοώ όχι με παραγγελία από το Internet) και με τιμή όχι πάνω από 30-40 euros, έχουμε?

Δες εδω φιλε

http://hwdc.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/3805

Μια ερωτηση τωρα,μπορω να ελεγχω παραπανω απο 2 δισκους ? με ενα USB HUB ας πουμε ? Αν ναι με ποιο ? εχω 4 δισκους πανω κι αναγκαζομαι να αλλαζω USB βυσματα συνεχως......:AFADF0:
Θα ηταν τελειο να μπορω να δω και τους 4 δισκους ταυτοχρονα ειτε στο WD , ειτε στο δικτυο του PC !