Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Δεν είναι φυσιολογική συμπεριφορά αυτή...

Κάνε μια δοκιμή να κάνεις όλα τα reset (μενού, κουμπάκι, πρίζα) και να ξαναπεράσεις το firmware από πάνω, μήπως και είναι τέτοιο θέμα, διαφορετικά πάει για αντικατάσταση...

Μόλις απόψε -για πρώτη φορά στον ένα χρόνο και που έχω το Live- το resume ακολουθούσε μαύρη μαυρίλα (είχα αφήσει μια ταινία στη μέση). Όταν επιχείρησα να φτάσω στο σημείο που ήμουν χειροκίνητα, δεν υπάκουε στο ff ούτε στο next chapter! Έκανα downgrade firmware στο 1.04.22, και πάλι τζίφος! Η ταινία ήταν mkv...

Γνωρίζει κανείς να μου πει πως θα εμφανίσω την επιλογή plugins στο μενού? έχω b-rad περασμένη.

Δε μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος. Έχω την 1.02.02 0.4.7.3 και ενώ στο μενού μου είχε το εικονίδιο με τα plugins έκανα εύκολα όλες τις ενημερώσεις απο αυτό. Πέρασα νεότερη αναβάθμιση και τώρα που γυρνάω στην ίδια τα plugins γιοκ

καλησπερα...δεν ξερω αν εχει ερωτηθει και απαντηθει..μια απορια. αν βαλω στο player αρχειο Mkv 3d, για θεαση σε 3d τηλεοραση με παθητικα γυαλια θα παιξει κανονικα η 3d ταινια?

Τον πηρα και εγω χτες και εχω ενα προβλημα.
Τον εχω συνδεσει με εξωετρικο USB (750GB western digital se FAT32, μηπως για αυτο εχω το προβλημα) και ενω βλεπει ολα τα αρχεια και folders, οταν θελω να παιξω καπιο μου λεει οτι file not supported , τι να κανω?:)
ειναι 3ης γενιας το δικο μου.....

Last edited:
έχω το wd live 2 και είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά προέκυψε ένα πρόβλημα. Μου έπεσε το τηλεχειριστήριο κυριολεκτικά από μισό μέτρο και έπαψε να λειτουργεί.... όπως καταλαβαίνετε αυτό καθιστά τη συσκευή άχρηστη αφού δεν μπορεί να λειτουργήσει... Πείτε μου σας παρακαλώ αν κάποιος ξέρει τι μπορώ να κάνω.

αν εχεις καποιον γνωστο ηλεκτρονικο να στο ριξει μια ματια ,ετυχε και σε εμενα σε ενα χειριστηριο του xtreamer ειτε το ματι χαλαει η´ στην περιπτωση μου οι επαφες τις μπαταριας που ειναι κολλημενες πανω στην πλακετα

το ματι μπορεις να το ελεγξεις με την καμερα του κινητου σου

ωραίο κόλπο αυτό με την κάμερα και το μάτι του χειριστηρίου, δεν το ήξερα αλλά το χειριστήριο είναι νεκρό αφού δεν εμφανίζει καμία λάμψη...

Ξαφνικά στις HD ταινίες μετα απο κανενα 40λεπτο αρζιζει τα σπασιματα στην εικονα και κολαει συνεχεια.Εχω ενα WD εξωτερικο MyBook 500GB εβαλα εναν απλο 40GB εξωτερικο και δεν κολησε καθολου.
Αρα κατι παιζετε με τον δίσκο.Σκέφτομαι να αγοράσω εναν νέο δίσκο τι προτείνετε δίσκο εξωτερικό με εξωτερική τροφοδοσία ή χωρίς εξωτερική τροφοδοσία

Σε πρώτη φάση κάνε μία ανασυγκρότηση στον επίμαχο δίσκο και έλεγξε την κατάστασή του και με ένα πρόγραμμα σαν το HD Sentinel...

To USB 3.0 είναι προς τα πίσω συμβατό με συσκευές 2.0, οπότε λογικά δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα...

αν συνδεσω εναν 500 gb hard disk usb 2.0 μεχρι ποση αναλυση σηκωνει να παιξει χωρις σπασιματα μια ταινια ;

Μέχρι 1920x1080 ανάλυση υποστηρίζει το μηχανάκι, όπως άλλωστε και η πλειοψηφία των media player και αυτό δεν έχει σχέση με το μέγεθος του δίσκου που θα συνδέσεις...

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

αναφερωμαι στο οτι θα παιζει απο το δισκο παιζει να μου κανει κοληματα σε μια hd ταινια λογο usb 2.0