Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

δεν ξερω αν εχει τυχει σε κανεναν αν ξερει ας μου πει

χθες ενω εβλεπα κανονικα στην τηλεοραση οταν το συνδεσα με τον βιντεοπροβολεα τα εδειχνε ολα ροζ και οταν το ξανασυνδεσα με την τηλεοραση ηταν πολυ χαλια η εικονα ροζ και δεν εβλεπα σχεδον καθολου τα γραμματα του μενου (οπως οταν πιανει η τηλεοραση ενα καναλι με πολλα παρασιτα)

το εβγαλα απο το ρευμα αλλα παλι τιποτα θα δοκιμασω και με reset

παιζει να χαλασε η εξοδος hdmi ? αν ειναι να το στειλω πισω οσο εχει εγγυηση

Ποιό firmware φοράς;

οχι δυστηχως 3 hdmi καλωδια δοκιμασα αλλα :smash:

τα ιδια καλωδια τα δοκιμασα και με το ps3 για να τα ξαναελεγξω και να δω μην εχει προβλημα η τηλεοραση σε καποια απο τις εισοδους της αλλα τιποτα ολα καλα

εβαλα στο Live καλωδιο composite και επαιζε κανονικα η τηλεοραση εκανα και reset αλλα τα ιδια

μαλλον καηκε η εξοδος του hdmi :damnyou:

To μόνο που μένει να κάνεις, είναι reset από τα μενού, reset από το κουμπάκι στο πλάι και βγάλσιμο από το ρεύμα για 1-2 λεπτά. Αν μετά από όλα αυτά και με την 1.04.22 πάνω, δεν δουλέψει, πας για αντικατάσταση/επισκευή (ελπίζω να είσαι εντός εγγύησης)...

χθες ενω εβλεπα κανονικα στην τηλεοραση οταν το συνδεσα με τον βιντεοπροβολεα τα εδειχνε ολα ροζ και οταν το ξανασυνδεσα με την τηλεοραση ηταν πολυ χαλια η εικονα ροζ και δεν εβλεπα σχεδον καθολου τα γραμματα του μενου (οπως οταν πιανει η τηλεοραση ενα καναλι με πολλα παρασιτα)

Καλημέρα φίλε,
εμένα μου έτυχε κάτι παρόμοιο, μου έδειχνε κάτι πράσινα με διαγώνιες γραμμές. Το δοκίμασα με άλλα καλώδια και με άλλη τηλεόραση αλλά μια απ'τα ίδια. Στο τέλος το πήγα για έλεγχο και είχε όντως πρόβλημα και μου το αλλάξανε. Πήγαινε το όσο είναι στην εγγύηση και μην ξεχάσεις τα παρελκόμενα (τηλεκοντρόλ, τροφοδοτικό) για να μην πηγαινοέρχεσαι όπως εγώ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΖΙΦΟΣ ΕΚΑΝΑ RESET ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ

ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ HDMI EΥΤΗΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΘΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΑΡΩ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ESHOP ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

DSCF9268.jpg

Η τελευταιά έκδοση του Β-rad που υποστηρίζει Moviesheets για το WD Live Tv είναι η 1.02.21-WDLXTV-Live-0.4.7.3;

Ευχαριστώ.

Η τελευταιά έκδοση του Β-rad που υποστηρίζει Moviesheets για το WD Live Tv είναι η 1.02.21-WDLXTV-Live-0.4.7.3;

Ευχαριστώ.
1.03.49_V-WDLXTV-Live-0.4.7.3

Στο σχετικό site του Β-rad http://forum.wdlxtv.com/viewforum.php?f=10

για το WDTV Live η τελευταία διαθέσιμη έκδοση είναι η 1.02.21-WDLXTV-Live-0.4.7.3 ενώ για το WDTV Live Plus η τελευταία έκδοση είναι η 1.03.49_B-WDLXTV-Plus-0.4.7.3. Την 1.02.21-WDLXTV-Live-0.5.1.1 δεν τη βρήκα κάπου, παίζει να υπάρχει σε άλλο site; Επίσης τι κοιτάμε, για το απλό WDTV Live ή για το WDTV Live Plus;

Στο σχετικό site του Β-rad http://forum.wdlxtv.com/viewforum.php?f=10

για το WDTV Live η τελευταία διαθέσιμη έκδοση είναι η 1.02.21-WDLXTV-Live-0.4.7.3 ενώ για το WDTV Live Plus η τελευταία έκδοση είναι η 1.03.49_B-WDLXTV-Plus-0.4.7.3. Την 1.02.21-WDLXTV-Live-0.5.1.1 δεν τη βρήκα κάπου, παίζει να υπάρχει σε άλλο site; Επίσης τι κοιτάμε, για το απλό WDTV Live ή για το WDTV Live Plus;

1.02.21-WDLXTV-Live-0.4.7.3

1.03.49_V-WDLXTV-Live-0.4.7.3

Aυτα ειναι για το live.Kαποια στιγμη η διαφορα τους ηταν οτι στο 1.03 ειχε λυθει το προβλημα με το header αλλα ειχε καποια θεματακια (πχ με τα moviesheets).Τωρα δεν ξερω αν υπαρχει λογος να προτιμησει καποιος την 1.02

Αυτην 0.5.1.1 δεν την εχει , ισως εχει ανεβει καπου αλλου ?

δεν ξερω αν εχει τυχει σε κανεναν αν ξερει ας μου πει

Χάλασε η έξοδος HDMI. Μου το έκανε και μένα και το έστειλα πίσω και πήρα καινούργιο. Το δεύτερο που πήρα στους 3 μήνες ξανακλάταρε και δεν βλέπει επιλεκτικά τον προτζέκτορα. Αναγκάστηκα και το πήγα κρεββατοκάμαρα. Αν μπορείς πάρε τα λεφτά πίσω και πάρε κάτι άλλο...

Η τελευταία είναι η 1.05.04-0.5.1.1, και είναι διαθέσιμη εδώ

Εγώ αυτήν έχω, και τα moviesheets (linksheets) δουλεύουν μια χαρά!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Χάλασε η έξοδος HDMI. Μου το έκανε και μένα και το έστειλα πίσω και πήρα καινούργιο. Το δεύτερο που πήρα στους 3 μήνες ξανακλάταρε και δεν βλέπει επιλεκτικά τον προτζέκτορα. Αναγκάστηκα και το πήγα κρεββατοκάμαρα. Αν μπορείς πάρε τα λεφτά πίσω και πάρε κάτι άλλο...

το θεμα ειναι οτι το πηρα αναγκαστικα μετα απο πιστωτικο που ειχα αφου χαλασε ενας εξωτερικος σκληρος που ειχα παρει απο το eshop, εδωσα και αλλα 60ε και λυπηθηκα να το πουλησω καινουργιο μηχανημα ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ αφου μπορουσε να το παρει απο καπου με τσαμπα μεταφορικα

θα ηθελα το xteamer pro αλλα δεν το εχει το eshop και λεφτα δεν υπαρχουν για να αγορασω απο αλλου :nounder:

Το δικο μου, συνδεδεμενος με usb σκληρο, παιζει κανονικα και ξαφνικα εμφανιζεται στο τελευταιο φακελο που βρισκεται το αρχειο βιντεο. Το κορυφαιο ειναι οτι ο ηχος συνεχιζεται....Κολλαει και πρεπει να το βγαλω απο την μπριζα.

Καλησπέρα σε όλους.

Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος (λειτουργία ή "πατέντα") ώστε να μπορούμε να στριμάρουμε στην TV ότι video βλέπουμε στο PC μέσω του media player. Π.χ. έναν αγώνα που στριμάρω από Novasports.gr στο PC, ή μια σειρά από flash videos (π.χ. Youtube).

Απο Youtube εχει ενσωματομενο απο την μανα του.Μπορεις να δεις ανετα μεσα απο το WD αρκει να ειναι συνδεδεμενο με το internet.

Απο τον υπολογιστη οχι... αποσο γνωριζω για streaming παντα. Μπορεις να κανεις το PC σου share και να βλεπεις ταινιες απο το δικτυο η απο LAN σκληρο αλλα για τετιου ειδους streaming που λες οχι.