Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Μου έχει τύχει το εξής κουφό: Έχω μια ταινία .mkv με ήχο dolby truehd η οποία έγραφε ότι έχει αγγλικούς υπότιτλους. Όταν δοκίμασα να την δω, ο ήχος έβγαινε κανονικά ("κλείδωσε" ο ενισχυτής), αλλά δεν εμφανίζονταν οι υπότιτλοι. Δεν πειράζει λέω, βρίσκω υπότιτλους σε ξεχωριστό αρχείο .srt και πράγματι εμφανίζονται, αλλά δεν έβγαινε ήχος μετά! Δεν έχω άλλη ταινία με ήχο truehd για δοκιμάσω το ίδιο. Έχει τύχει σε άλλον να κόβεται ο HD ήχος μόλις βάζεις εξωτερικούς υπότιτλους; (με απλό DD και DTS παίζει μια χαρά). Φοράει FW 1.06.15.

Last edited:
Στο 1.04.22 κανένα απολύτως πρόβλημα με ήχο TrueHD και ελληνικούς υπότιτλους, είτε εξωτερικούς, είτε ενσωματωμένους...

Αν δεν χρησιμοποιείτε δίσκους άνω των 2Τ, προς το παρόν ΜΗΝ βάζετε άλλο firmware από το 1.04.22.

καλησπερα κ απο μενα,το ειδα το συγκεκριμενο μηχανακι κ λεω να παω να το παρω,αξιζει η να κοιταξω για κατι αλλο? η τιμη του ειναι τα 94 ευρω..

Γεια χαρά,
να κάνω μια ερώτηση για να μην ψάχνω τόσες σελίδες ?
Έχω αυτό τον Player, και επειδή σκέφτομαι να πάρω 3D τηλεόραση, θα μπορώ να βλέπω κατεβασμένες ταινίες 3D ? και αν ναι θα χρειαστεί κάποιο άλλο τρόπο σύνδεσης ή άλλο καλώδιο ?

Ευχαριστώ.

Tαινίες 3D SBS (Side-By-Side) θα βλέπεις κανονικότατα, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις τίποτα επιπλέον, παρά μόνο μία μετατροπή τους υπότιτλους, σύμφωνα με τις οδηγίες εδώ...

Δηλαδή άν δεν γίνει αυτή η μετατροπή οι υπότιτλοι δεν εμφανίζονται καθόλου η απλά δεν εμφανίζονται ώς 3D;

να ενημερωσω οτι τελικα εγινε η επιστροφη στο eshop και με ενημερωσαν οτι μιας και υπαρχει ενα θεμα με την εταιρια που τα κατασκευαζει δεν ξερουν ποτε θα εχουν και ετσι μου εδωσαν πιστωτικο :worshippy:

παμε για αλλα τελικα :Banane0:

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Η τελευταία είναι η 1.05.04-0.5.1.1, και είναι διαθέσιμη εδώ

Εγώ αυτήν έχω, και τα moviesheets (linksheets) δουλεύουν μια χαρά!

Αυτή έβαλες 1.05.04_V_WDLXTV.COM_WDLXTV_LIVE-0.5.1.1.zip ή με το boot live
Έχει 5-6 εδώ http://oron.com/folder/yogjdobnyv για άλλα μοντέλα είναι?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

όλα εντάξει,αλλά που κάθε αναβάθμιση την περνάω χωρίς το fff αρχείο, πείράζει?

Καλησπερα.Μολις σημερα αγορασα και εγω το εν λογω μηχανακι και εχω προβλημα με αρκετους υποτιτλους ταινιων τους οποιους εμφανιζει με τονους,συμβολα κ.λ.π.Κατεληξα σ' αυτην την επιλογη για να μην αναγκαζομαι να συνδεω το laptop στην tv και για να αποφυγω τον media player της tv που αναγνωριζε ελαχιστα αρχεια.Μπορει καποιος να με βοηθησει?Πρεπει να αλλαξω το firmware και αν ναι πως?Sorry αλλα ειμαι εντελως τελειως αρχαριος και νομιζα οτι με την αγορα του wd tv live θα τελειωνα..

Καλησπερα.Μολις σημερα αγορασα και εγω το εν λογω μηχανακι και εχω προβλημα με αρκετους υποτιτλους ταινιων τους οποιους εμφανιζει με τονους,συμβολα κ.λ.π.Κατεληξα σ' αυτην την επιλογη για να μην αναγκαζομαι να συνδεω το laptop στην tv και για να αποφυγω τον media player της tv που αναγνωριζε ελαχιστα αρχεια.Μπορει καποιος να με βοηθησει?Πρεπει να αλλαξω το firmware και αν ναι πως?Sorry αλλα ειμαι εντελως τελειως αρχαριος και νομιζα οτι με την αγορα του wd tv live θα τελειωνα..

Έχεις διαλέξει γλώσσα στο 'system settings' - 'Additional encoding support' την 'Greek (Windows-1253)' ?

Σε ευχαριστω πολυ-πολυ φιλε winlink,ειδα το φως το αληθινο!Αν δεν κουραζω 2 αποριες ακομα.
α)θεωρειτε απαραιτητο να αλλαξει καποιος το firmware?
β)οταν οι υποτιτλοι εμφανιζονται κοντα στην μεση της οθονης τι κανεις?

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

α)θεωρειτε απαραιτητο να αλλαξει καποιος το firmware?
β)οταν οι υποτιτλοι εμφανιζονται κοντα στην μεση της οθονης τι κανεις?

Α) Καλά είναι να το αλλάξεις αν είναι παλαιότερο καθώς το συγκεκριμένο είναι απροβλημάτιστο .
Β) Κάθε φορά που πατάς το βελάκι που δείχνει προς τα κάτω οι υπότιτλοι κατεβαίνουν .

1000 ευχαριστω παιδια,μπορει να σας φαινονται γελοιες οι αποριες αλλα εμενα με βοηθησατε πολυ!

Εχω το τελευταιο fw και η συσκευη ειναι απο αντικατασταση ενος αλλου WD γιατι ειχε προβλημα με το hdmi.
Η συσκευη ειναι συνδεδεμενη με ONKYO TX-SR508 και ο αυτος με μια LG LH3000.

Σχεδον απο την αρχη, κατα την αναπαραγωγη, σε αρκετα συχνα χρονικα διαστηματα, για ενα δευτερολεπτο χανοταν η εικονα και επανερχοταν. Επισης κατα την αναπαραγωγη, ειτε "εβγαινε" στον φακελο που ηταν η ταινια και επαιζε κανονικα ο ηχος και η συσκευη δεν υπακουε τις εντολες του τηλεκοντρολ ειτε ενω επαιζε κανονικα επελεγα πχ option απο το τηλεκοντρολ και δεν υπακουε η συσκευη με τιποτα (μπορει και να εμφανιζε το μενου του option μετα απο 5 λεπτα!!) οπως και καθε άλλη εντολη απο το τηλεκοντρολ.

Τελος, επειδη εχω ενα A/V transmitter/receiver, συνδεσα τον WD με το minijack/rca και δεν εχω ηχο!!! Το δοκιμασα απευθειας στην TV και παλι δεν εχω ηχο. Οι επιλογες στα settings ειναι στο στερεο.

Μαλλον και αυτο θα παει για αντικασταση.....