http://wdc.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/5800
H 1.04.22 δεν έχει κανένα σοβαρό bug, ενώ προσφέρει auto-framerate και ταχύτερη αναγνώριση των σκληρών δίσκων...
Φιλε JL_ σε ευχαριστω πολυ για ακομα μια φορα :idea:
http://wdc.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/5800
H 1.04.22 δεν έχει κανένα σοβαρό bug, ενώ προσφέρει auto-framerate και ταχύτερη αναγνώριση των σκληρών δίσκων...
Που ωφελει το autoframe? Εβαλα την 1.06.05 που οντως δεν κανει,η tv μενει στα 1080p 60hz παντα, τι διαφορα θα εχει σε μια ταινια των 720p? Με την 1.04.22 εκανε αλλα και στις 1080 και στις 720 εμενε στα 24hz..
Δεν νομίζω να υπάρχει κανένα media player που να υποστηρίζει τον codec που εμπεριέχουν τα συγκεκριμένα .avi...
Αν κάποιος βλέπει μόνο αρχεία στα 24p, ναι, δεν του προσφέρει και τίποτα, ρυθμίζει το μηχανάκι μονίμως στα 24 και δεν ασχολείται ξανά.
Αν όμως έχει και αρκετά στα 50 και 60Hz, πίστεψε με, είναι απίστευτη ευκολία...![]()
Δηλαδή κυκλοφορούν ταινίες με 24 η 50 η 60Hz ? Εγώ νόμιζα πως είχε τις ρυθμίσεις αυτές για κλείδωμα με τις διάφορες συσκευές προβολής , πχ στον acer αν δώσω σήμα 50 η 60Hz τότε η εικόνα εμφανίζει φωτεινά στίγματα ακόμη και στην εικόνα του μενού του wd live .
Πολύ ιδιότροπος αυτός ο acer τελικά...![]()
Πάντως, αυτά τα φωτεινά στίγματα που περιγράφεις, σημαίνουν ότι δεν μπορούν να συγχρονίσουν σωστά ο προβολέας και το WD Live μέσω του καλωδίου που χρησιμοποιείς (κοινώς, να "κλειδώσει" η σύνδεση)...
Έχεις δοκιμάσει άλλη συσκευή στα 1080p60 με αυτό το καλώδιο να δεις αν κλειδώνει;
Έχω την lg στην κρεβατοκάμαρα αλλά θέλει ξεκρέμασμα και είναι μανίκι .
Τώρα που το σκέφτομαι , το ΣΚ θα δοκιμάσω να βάλω το wd δίπλα από τον acer με μικρότερο καλώδιο να δω τι θα γίνει .
Παιδια καλημερα.
Πηρα την Τεταρτη ενα καινουργιο WD TV LIVE και συνδεοντας ενα σκληρο δισκο 1TB που τον εχω πληρως γεμισει (978 KB υπολοιπο χωρου) μου βγαζει το μηνυμα οταν το κανει Load ''not enouph space for media library 3815 MB)
Ολα δουλεουν ομως ρολοι.
Τι σημαινει αυτο?
Γιατί δεν απενεργοποιείς την επιλογή media library?Παιδια καλημερα.
Πηρα την Τεταρτη ενα καινουργιο WD TV LIVE και συνδεοντας ενα σκληρο δισκο 1TB που τον εχω πληρως γεμισει (978 KB υπολοιπο χωρου) μου βγαζει το μηνυμα οταν το κανει Load ''not enouph space for media library 3815 MB)
Ολα δουλεουν ομως ρολοι.
Τι σημαινει αυτο?
Γιατί δεν απενεργοποιείς την επιλογή media library?
![]()
Άλλωστε το μόνο που κάνει αυτή η επιλογή είναι να ταξινομεί τις ταινίες και τίποτα άλλο.
Για εμένα προσωπικά είναι κάτι άχρηστο.
Παντως αν το απενεργοποιησω τι χανω?
Το μονο που χάνεις είναι τις ταξινομήσεις(Κυρίως ημερολογιακά γιατί αλφαβητικά τις κάνει και χωρίς αυτό) και απολύτως τίποτα άλλο.Thanks για την απαντηση.
Οταν λες τις ταξινομει , εννοεις αλφαβητικα?
Παντως αν το απενεργοποιησω τι χανω?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.