Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Εχω δυο απορειες..

Που ωφελει το autoframe? Εβαλα την 1.06.05 που οντως δεν κανει,η tv μενει στα 1080p 60hz παντα, τι διαφορα θα εχει σε μια ταινια των 720p? Με την 1.04.22 εκανε αλλα και στις 1080 και στις 720 εμενε στα 24hz..

Εχει θεμα με τα αρχεια που εχουν 6 καναλο ηχο AAC ετσι? Συνηθως ειναι .mp4
Με την 1.02.21 ειχε στερεο ηχο ενω με τα επομενα firmware καθολου ηχο εαν δεν γυρισεις τη επιλογη ηχου σε stereo...

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Που ωφελει το autoframe? Εβαλα την 1.06.05 που οντως δεν κανει,η tv μενει στα 1080p 60hz παντα, τι διαφορα θα εχει σε μια ταινια των 720p? Με την 1.04.22 εκανε αλλα και στις 1080 και στις 720 εμενε στα 24hz..

Αν κάποιος βλέπει μόνο αρχεία στα 24p, ναι, δεν του προσφέρει και τίποτα, ρυθμίζει το μηχανάκι μονίμως στα 24 και δεν ασχολείται ξανά.

Αν όμως έχει και αρκετά στα 50 και 60Hz, πίστεψε με, είναι απίστευτη ευκολία... ;)

Δεν νομίζω να υπάρχει κανένα media player που να υποστηρίζει τον codec που εμπεριέχουν τα συγκεκριμένα .avi...

Το ξέρω , το έχουμε ξαναπεί , στον φίλο Dim10 απάντησα για να του πω να μην ανησυχεί αν δεν του παίζει και κάποιο .avi .

Αν κάποιος βλέπει μόνο αρχεία στα 24p, ναι, δεν του προσφέρει και τίποτα, ρυθμίζει το μηχανάκι μονίμως στα 24 και δεν ασχολείται ξανά.

Αν όμως έχει και αρκετά στα 50 και 60Hz, πίστεψε με, είναι απίστευτη ευκολία... ;)

Δηλαδή κυκλοφορούν ταινίες με 24 η 50 η 60Hz ? Εγώ νόμιζα πως είχε τις ρυθμίσεις αυτές για κλείδωμα με τις διάφορες συσκευές προβολής , πχ στον acer αν δώσω σήμα 50 η 60Hz τότε η εικόνα εμφανίζει φωτεινά στίγματα ακόμη και στην εικόνα του μενού του wd live .

Δηλαδή κυκλοφορούν ταινίες με 24 η 50 η 60Hz ? Εγώ νόμιζα πως είχε τις ρυθμίσεις αυτές για κλείδωμα με τις διάφορες συσκευές προβολής , πχ στον acer αν δώσω σήμα 50 η 60Hz τότε η εικόνα εμφανίζει φωτεινά στίγματα ακόμη και στην εικόνα του μενού του wd live .

Πολύ ιδιότροπος αυτός ο acer τελικά... :D

Oι ταινίες HD στην συντριπτική τους πλειονότητα, κυκλοφορούν σε 24p, υπάρχουν όμως και κάποιες ελάχιστες παραγωγές, συνήθως προερχόμενες από Ευρώπη ή Αυστραλία, που είναι σε 25p.

Eκτός των ταινιών όμως, υπάρχουν και οι σειρές, τα ντοκυμαντέρ, τα demo-videos, κτλ., τα οποία καλύπτουν όλο το "φάσμα" των διαθέσιμων συχνοτήτων (24p-25p-30p-50i-60i).

Tα .avi επίσης είναι μοιρασμένα στα 24p-25p-30p, ενώ και τα DVD-Video μπορεί να είναι στα 24p-25p-30p-50i-60i...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Πολύ ιδιότροπος αυτός ο acer τελικά... :D

Όχι βρε , είναι κινηματογραφικό το εργαλείο :cool4:

Θα ψάξω για ταινία στα 50 η 60Ηz να δω πως θα παίξει , έτσι από περιέργεια .

Πάντως, αυτά τα φωτεινά στίγματα που περιγράφεις, σημαίνουν ότι δεν μπορούν να συγχρονίσουν σωστά ο προβολέας και το WD Live μέσω του καλωδίου που χρησιμοποιείς (κοινώς, να "κλειδώσει" η σύνδεση)...

Έχεις δοκιμάσει άλλη συσκευή στα 1080p60 με αυτό το καλώδιο να δεις αν κλειδώνει;

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Πάντως, αυτά τα φωτεινά στίγματα που περιγράφεις, σημαίνουν ότι δεν μπορούν να συγχρονίσουν σωστά ο προβολέας και το WD Live μέσω του καλωδίου που χρησιμοποιείς (κοινώς, να "κλειδώσει" η σύνδεση)...

Έχεις δοκιμάσει άλλη συσκευή στα 1080p60 με αυτό το καλώδιο να δεις αν κλειδώνει;

Έχω την lg στην κρεβατοκάμαρα αλλά θέλει ξεκρέμασμα και είναι μανίκι .

Τώρα που το σκέφτομαι , το ΣΚ θα δοκιμάσω να βάλω το wd δίπλα από τον acer με μικρότερο καλώδιο να δω τι θα γίνει .

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Έχω την lg στην κρεβατοκάμαρα αλλά θέλει ξεκρέμασμα και είναι μανίκι .

Τώρα που το σκέφτομαι , το ΣΚ θα δοκιμάσω να βάλω το wd δίπλα από τον acer με μικρότερο καλώδιο να δω τι θα γίνει .

Με 1μ Crystal audio (ακριβούτσικο αν θυμάμαι καλά) η ίδια συμπεριφορά , κλείδωμα χειροκίνητα μόνο σε 24Hz , στα 50/60 δεν , ενώ με το ίδιο καλώδιο η lg κλειδώνει σε όλες τις αναλύσεις .
Άρα τσάμπα κόπος θα είναι να δοκιμαστεί το 15μετρο με την tv .

Άρα, πιθανώς το πρόβλημα να είναι στην HDMI είσοδο του acer... :chinscratch:

Από κάποιο άλλο player ή PC, δοκίμασες ποτέ να δώσεις 1080p60 στον προβολέα;

Παιδιά, κάτι άσχετο με αυτά που συζητάτε τελευταία...

Υπάρχει κανένα νέο για gapless playback μουσικής στο Live;

Παιδια καλημερα.
Πηρα την Τεταρτη ενα καινουργιο WD TV LIVE και συνδεοντας ενα σκληρο δισκο 1TB που τον εχω πληρως γεμισει (978 KB υπολοιπο χωρου) μου βγαζει το μηνυμα οταν το κανει Load ''not enouph space for media library 3815 MB)
Ολα δουλεουν ομως ρολοι.
Τι σημαινει αυτο?

Παιδια καλημερα.
Πηρα την Τεταρτη ενα καινουργιο WD TV LIVE και συνδεοντας ενα σκληρο δισκο 1TB που τον εχω πληρως γεμισει (978 KB υπολοιπο χωρου) μου βγαζει το μηνυμα οταν το κανει Load ''not enouph space for media library 3815 MB)
Ολα δουλεουν ομως ρολοι.
Τι σημαινει αυτο?

Άσε τουλάχιστον 5 gb ελεύθερα στον δίσκο.

Παιδια καλημερα.
Ολα δουλεουν ομως ρολοι.
Τι σημαινει αυτο?
Γιατί δεν απενεργοποιείς την επιλογή media library?
system2.jpg

Άλλωστε το μόνο που κάνει αυτή η επιλογή είναι να ταξινομεί τις ταινίες και τίποτα άλλο.

Για εμένα προσωπικά είναι κάτι άχρηστο.

Γιατί δεν απενεργοποιείς την επιλογή media library?
system2.jpg

Άλλωστε το μόνο που κάνει αυτή η επιλογή είναι να ταξινομεί τις ταινίες και τίποτα άλλο.

Για εμένα προσωπικά είναι κάτι άχρηστο.

Thanks για την απαντηση.
Οταν λες τις ταξινομει , εννοεις αλφαβητικα?
Παντως αν το απενεργοποιησω τι χανω?

Thanks για την απαντηση.
Οταν λες τις ταξινομει , εννοεις αλφαβητικα?
Παντως αν το απενεργοποιησω τι χανω?
Το μονο που χάνεις είναι τις ταξινομήσεις(Κυρίως ημερολογιακά γιατί αλφαβητικά τις κάνει και χωρίς αυτό) και απολύτως τίποτα άλλο.
Γι' αυτό εγώ είπα ότι για εμένα προσωπικά είναι κάτι άχρηστο και το απενεργοποιώ πάντα γιατί και χώρο πιάνει και δεν προσφέρει κάτι το τρομερό.

δεν ξερω αν εχει τυχει σε κανεναν αν ξερει ας μου πει

χθες ενω εβλεπα κανονικα στην τηλεοραση οταν το συνδεσα με τον βιντεοπροβολεα τα εδειχνε ολα ροζ και οταν το ξανασυνδεσα με την τηλεοραση ηταν πολυ χαλια η εικονα ροζ και δεν εβλεπα σχεδον καθολου τα γραμματα του μενου (οπως οταν πιανει η τηλεοραση ενα καναλι με πολλα παρασιτα)

το εβγαλα απο το ρευμα αλλα παλι τιποτα θα δοκιμασω και με reset

παιζει να χαλασε η εξοδος hdmi ? αν ειναι να το στειλω πισω οσο εχει εγγυηση