taxiarhisv said:Το δοκίμασα και έγινε το update. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν μπορώ να το επαναφερω στην γνήσια πάλι που είναι 1.06 . Πείτε μου την διαδικασία μήπως κάνω κάτι λάθος. Ευχαριστω
Γιατί δεν μπορείς;; Η 1.06 είναι μεταγενέστερη από την 1.05 custom που έβαλες, οπότε βάζοντας το φλασάκι με το firm μέσα, θα πρέπει να το αναγνωρίζει και να σε αφήνει να κάνεις το αΠντέιτ.. δεν έχει κάποια άλλη ιδιαίτερη διαδικασία...
Απο οτι ξερω ειναι γνωστω προβλημα των wd players γενικα..δεν εχει συμβει σε μενα....δεν γνωριζω την λυση,ισως καποια απο τα εμπειρα παιδια εδω του φορουμ να μπορουν να σε βοηθησουν...Καλησπερα σε ολους...Μολις πριν λιγο δοκιμασα να ανοιξω το wd μου και δεν δεχοταν καμια εντολη απο το control,(ελεγξα μπαταριες και ηταν οκ) του κανω ενα reset και τωρα ανοιγει και κλεινει σχεδον με ολα τα κουμπια!!!! χωρις να μπορω να επιλεξω τιποτα αλλο..
Εχει συμβει τιποτε αντιστοιχο σε καποιον αλλον και αν ναι, πως το αντιμετωπιζουμε;
.....Αν δεν χρησιμοποιείς δίσκους μεγαλύτερους από 2Τ, βάλε το 1.04.22...
Προτείνεις το επίσημο,η την αντίστοιχη του brad;
Προτείνεις το επίσημο,η την αντίστοιχη του brad;
Όταν ανοίγει το pc βάζεις κάποιο username k password ?
Αν ναι είναι αυτό,αν δεν βάζεις θα πας στο πίνακα ελέγχου-λογαριασμοί χρηστών-προσθήκη χρήστη (κάπως έτσι) και θα δημιουργήσεις ένα νέο χρήστη με όνομα marios79 πχ.
Βάλε και ένα κωδικό 1234 πχ.
Στη συνέχεια θα κάνεις και ένα φάκελο κοινόχρηστο (δεξί κλικ κοινή χρήση) και αυτός θα είναι ο φάκελος που θα μπορείς να βλέπεις απο το MP.(μπορείς να κάνεις όσους θες)
Όταν θα πας να συνδεθείς απο το MP λοιπόν θα βάλεις username marios79 και pass 1234.
Βάλε να θυμάται τα στοιχεία αυτά (έχει επιλογή) και μετά θα μπαίνει απευθείας.
Ευχαριστω SOCIAL και Dadurakos!!!
Δεν εχω κανεναν κωδικο σαν χρηστης στο pc, οποτε οπως λεει ο Dadurakos, μαλλον πρεπει να δημιουργησω εναν!!!
Dadurakos επειδη θα ηθελα να αποφυγω τον κωδικο στο pc γιατι μου σπαει τα νευρα, μπορω να το αποφυγω ή ειναι μονοδρομος η δημιουργια χρηστη ????
Ευχαριστω πολυ
Δοκίμασες να μην πειράξεις τα πεδία username/password στο WD και απλά να πατήσεις ΟΚ και δεν μπήκε;
Εννοείτε να έχεις κάνει share κανέναν φάκελο στον PC και να μπαίνεις από WD --> NetworkKati.. --> WindowsKati...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.