Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Εχω το περασμενο το τελευταιο update αλλα ακομα δεν εχουν φτιαξει το τονισμενο κεφαλαιο Α ?

Το WD Live δεν είχε ποτέ θέμα με το Ά...

Αν αναφέρεσαι στο WDTV 1ης γενιάς, στο 1.03.01 διορθώθηκε το θέμα. Αρκεί να επιλέξεις Greek (Windows - 1253) στο Additional encoding support, όπως σου είπε και ο petasis...

Έστω ότι θέλουμε να παίξουμε ένα Blu-Ray που υπάρχει στον σκληρό σε πλήρη μορφή. Από την στιγμή που το WD δεν αναγνωρίζει τα playlist (.mpls) αρχεία, τι κάνουμε;

Καλησπέρα κι από μένα με ένα κουφό πρόβλημα...

Έχω το WD Live TV αρκετά απροβλημάτιστα χρόνια, και προχθές ξαφνικά δεν υπακούει στο τηλεκοντρόλ του, μπαταρίες νέες τίποτα, πάω σε κατάστημα για τηλεκοντρόλ για αλλαγή αλλά τσεκάροντάς το σε τέστερ λειτουργεί άψογα.
Τσεκάρω μέσω κινητού τη συσκευή σε you tube κλπ, δουλεύει κανονικά.
Αρα έχω τηλεκοντρόλ που λειτουργεί κανονικά συσκευή που λειτουργεί αλλά μεταξύ τους τίποτα!!!
Δικές μου σκέψεις να έχει χαλάσει η θύρα ifrared ή αποσυντονισμός του τηλεκοντρόλ από τη συχνότητα του WD.....αυτά χωρίς να είμαι ειδικός....
Εχει ρε παιδιά κανείς αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο για να δώσει τα φώτα του?
ΣΟΣ γιατί τα πιτσιρίκια μ' έχουν τρελάνει μια και όλα τα παιδικά βρίσκονται σε server και μερικές μέρες τώρα είναι στη δίαιτα!!!
Ευχαριστώ

Μερικές φορές, εγώ έχω παρατηρήσει στο δικό μου, κυρίως αυτό της πρώτης γενιάς, μια μεγάλη καθυστέρηση στην εκτέλεση της εντολής. Μιλάω για αρκετά δευτερόλεπτα, σε σημείο που να έχω πατήσει πολλές φορές την ίδια εντολή ή και άλλες προκειμένου να δω αν λειτουργεί.

Εδώ και περίπου μία εβδομάδα, έχει διατεθεί νέο public beta firmware από την WD:

http://community.wdc.com/t5/WD-TV-L...rmware-Version-1-06-41-V-12-20-12/td-p/523599

αλλά έχει ένα βασικό μειονέκτημα: άπαξ και το περάσεις, δεν μπορείς πλέον να κάνεις downgrade σε έκδοση πριν την 1.06.15 (κίνδυνος brickαρίσματος).

Οπότε, οι αναφορές έρχονται με το σταγονόμετρο από τους λίγους τολμηρούς. Για την ώρα είναι θετικές πάντως, για να δούμε...

Ρε παιδία μια ερώτηση εγώ το δικό μου το εχω στο 1.04.22 και ειμαι ευχαριστήμενος! Να πάω στο 1.06.15 θα δώ καμμια διαφόρα?? το iOS app υποστηρίζεται στο 1.06.15?

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Εδώ και περίπου μία εβδομάδα, έχει διατεθεί νέο public beta firmware από την WD:

http://community.wdc.com/t5/WD-TV-L...rmware-Version-1-06-41-V-12-20-12/td-p/523599

αλλά έχει ένα βασικό μειονέκτημα: άπαξ και το περάσεις, δεν μπορείς πλέον να κάνεις downgrade σε έκδοση πριν την 1.06.15 (κίνδυνος brickαρίσματος).

Οπότε, οι αναφορές έρχονται με το σταγονόμετρο από τους λίγους τολμηρούς. Για την ώρα είναι θετικές πάντως, για να δούμε...

Δεδομένου ότι το 1.06.38 PB εμένα μου "έκατσε" καλά, μικρό το κακό να μην μπορώ να γυρίσω πιο πίσω... ίσως το δοκιμάσω και το 1.06.41 ...

Όταν συνδέεις 1η φορά το WD-Live μ' ένα εξωτερικό σκληρό 2TB (περίπου κατά το ήμισυ γεμάτο), συνήθως πόση ώρα θέλει να διαβάσει τ' αρχεία;
Ο σκληρός έχει αποκλειστικά ταινίες και σειρές στα 720 και στα 1080p.

Χμμ, τι να υποθέσης, οτι θα βγάλουν και άλλο φαντάζομαι. Δε μπορεί να μας αφήσουνε κολλημένους σε αυτή την αναβάθμιση.Θα δούμε.
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση πορόλαυτα!

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Έχει δοκιμάσει κανείς εξωτερικό 2.5" χωρίς εξωτερική τροφοδοσία να μου πει αν τροφοδοτείται σωστά από το live ?

Ο Samsung M2 500Gb 2.5" που χρησιμοποιούσα παλαιότερα έπαιζε μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα τροφοδοσίας

Πλεον όμως προτιμώ τη λύση ενός έστω και φτηνού NAS. Το Xtreamer EtrayZ με έχει βολέψει μια χαρά για την ώρα..

Όταν συνδέεις 1η φορά το WD-Live μ' ένα εξωτερικό σκληρό 2TB (περίπου κατά το ήμισυ γεμάτο), συνήθως πόση ώρα θέλει να διαβάσει τ' αρχεία;
Ο σκληρός έχει αποκλειστικά ταινίες και σειρές στα 720 και στα 1080p.

Με την 1.04.22 και το Media Library στο Off, περίπου 5"...

Με την 1.06.15, όταν την είχα δοκιμάσει, ήθελε γύρω στα 20-30"...

Πέρασα μία custom έκδοση (βασισμένη στην 1.04) και διαπίστωσα κάτι. Έχω πάνω στο WD έναν εξωτερικό 2.5άρι σκληρό και μέσω δικτύου μεταφέρω πραγματάκια από τον υπολογιστή. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι ακόμα και με κλειστό το WD μπορώ να έχω πρόσβαση στον σκληρό, ο οποίος μένει συνέχεια ανοιχτός. Επειδή δεν θυμάμαι και επειδή αυτή η λειτουργία με διευκολύνει απίστευτα, υπάρχει και στις επίσημες εκδόσεις ή είναι της custom έκδοσης;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Ο Samsung M2 500Gb 2.5" που χρησιμοποιούσα παλαιότερα έπαιζε μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα τροφοδοσίας

Ευχαριστώ , επιβεβαιώνω και εγώ πλέον με την σειρά μου , πως ο νεοαποκτηθείς Hitachi Touro Mobile 2.5" MX3 1TB λειτουργεί απροβλημάτιστα .

υπάρχει κάποιo custom firmware που να υποστηρίζει αυτόματο κατέβασμα για εξώφυλλα και info ταινιών;

ρωτάω γιατί έχω μείνει άφωνος με το xmbc που είδα χθες σε έναν φίλο....

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

με το app για το κινητό αλλάζω τα παιδικά βιντεάκια που βλέπει η μικρή από το σαλόνι!!!

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Πιο app είναι αυτό και σε πια πλατφόρμα;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Κυκλοφορεί σίγουρα για iOS αλλά νομίζω και για android. Αν βάλεις στο App Store "wdtvlive" θα σου βγάλει τουλάχιστον 3 εφαρμογές. Για το live εγώ έχω κατεβάσει τις εξής: WD Photos, WD Remote, Zappo TV, WDTV Media (ίδια με το Zappo) και το Syncstream. Εξαιρετικό το Zappo.