gorath
Senior Member
Και τα δύο την ίδια δουλειά κάνουν. Εξαιρετική εφαρμογή. Το imediashare δεν το ήξερα. Με ένα googlάρισμα που έκανα βλέπω ότι και αυτό στην ίδια κατεύθυνση κινείται. Προσπάθησα να το κατεβάσω αλλά θέλει iOS 6.
Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα πρόβλημα που με ταλαιπωρεί πολύ καιρό με τις ρυθμίσεις εικόνας του player. Όταν το ανάβω η εικόνα είναι εντελώς ξεπλυμένη (με το που ανάβει η εικόνα είναι "άσπρη"). Οταν πάω Settings - Audio/Video - Video output και επιλέγω Hdmi - Auto - RGB High και στο Match video framerate είτε On είτε Off η εικόνα φτιάχνει. Όταν σβήσω και μετά ξανανάψω το player πάλι τα ίδια. Μόνο με το RGB High φτιάχνει και αυτό δεν το κρατάει. Όταν το ανάψω πρέπει να το ξαναρυθμίσω. Η τοπολογία είναι WD TV -> AVR (LX83) -> Samsung C8000. Ακόμα και συνδεδεμένο WD TV -> Samsung C8000 πάλι τα ίδια. Μου το κάνει απο πολύ παλιά και με όλα τα firmware updates δεν έφτιαξε ποτέ. Τώρα έχω το 1.06.41 (beta) και πάλι τα ίδια. Έχει πρόβλημα το player; Υπάρχει κάποια ασυμβατότητα; Το έχει αντιμετωπίσει κανείς;
υπάρχει κάποιo custom firmware που να υποστηρίζει αυτόματο κατέβασμα για εξώφυλλα και info ταινιών;
ρωτάω γιατί έχω μείνει άφωνος με το xmbc που είδα χθες σε έναν φίλο....
Επιτέλους έφτιαξαν το auto-framerate!Μόλις πριν λίγο είδα ότι έβγαλε νέα επίσημη έκδοση η WD, την 1.06.43 με ημερομηνία κυκλοφορίας την 17/01/2013.
Αυτή βρίσκεται εδώ
καλησπερα και απο μενα.θα ηθελα να κανω μια ερωτηση?τον συγκεκριμενο player τον εχω εδω και δυο χρονια στην αποθηκη και καθεται αφου στην θεση του πηρα το popcorn c-200.το popcorn ομως πριν λιγες μερες μας αφησε και το κοστος επισκευης ειναι αρκετο.σκεφτομαι λοιπον να ξαναβαλω το wd live στην τηλεοραση.θα ηθελα να μαθω αν παιζει br iso απο σκληρο δεν με ενδιαφερει να παιζει απο δικτυο.ευχαριστω.
σε ευχαριστω για την απαντηση αλλ ηθελα να σε ρωτησω και κατι αλλο.το θεμα με τους υποτιτλους το εχουν διορθωσει που ηταν λιγο ψηλοτερα απο το κανονικο
Στα χαρακτηριστικα του λεει οτι παιζει. Δε το εχω δοκιμασει προσωπικα αλλα λογικα θα παιζει...
σε ευχαριστω για την απαντηση αλλ ηθελα να σε ρωτησω και κατι αλλο.το θεμα με τους υποτιτλους το εχουν διορθωσει που ηταν λιγο ψηλοτερα απο το κανονικο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.