Ευχαριστω παιδια παρεδωσα :furious3: συντομα θα φορμαρω το htpc και θα περασω 7 ,απ οτι διαβασα και σε αλλα φορα ο περισσοτερος κοσμος εχει τα ιδια προβλημματα ,φενεται οτι τα 7 καπως τα καταφερνουν καλυτερα,ιδωμεν!!Εγώ πάντως με 2 PC Win 7 ,δεν είχα πρόβλημα με τα share Έφερε ενας φίλος laptop με Xp Καναμε Full share - everyone read/write και δεν το είδα πρόθυμο να συνεργαστεί (Και τα 3 static ip) ΔΕν ξέρω τι γίνεται με τα Vista αλλα δεν θυμάμαι κάποιος εδω μέσα να μην μπορεί να συνδεθεί με 7
Καλή συνέχεια ...![]()
επειδη μου εχει τυχει και εμενα 3,4 φορες να μην ανταποκρινεται στις εντολες
του remote το βγαζω απο το ρευμα και το ξαναβαζω
Οποιος εχει προβλημα με τα firmware του b-rad να φορτωσει το αρχειο
s00custom-options, οι ιδιες εντολες μπορουν να δωθουν μεσω telnet.
Π.χ. για να αλλαξετε μεγεθος υποτιτλων σε 44
1.Με το Putty κανετε telnet (οχι ssh) με την IP του Live (μπορειτε να τη δειτε στο μενου του Live)
2. Στο WDTVLIVE LOGIN γραφετε root και πατατε enter
3. Δινετε την εντολη π.χ.
config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=44
και πατατε enter
Ενδεχομενως να χρειαστει μια επανεκκινηση του Live βγαζοντας το απο τη μπριζα...
το εκανα και αυτο αλλα τιποτα
δεν ξερω και που ειναι το service
.
μου χαλασε το τηλεχειρηστηριο
δεν δινει εντολες
τι μπορει να φταιει ?
το δοκιμασα με αλλο και παιζει κανονικα
δεν ειναι μπαταριες
μηπως ξερετε που ειναι η αντιπρωσωπεια ?
δεν εχω και αποδειξη
ευχαριστω
Αφού πατήσουμε root μας ζητάει και κωδικό.Οποιος εχει προβλημα με τα firmware του b-rad να φορτωσει το αρχειο
s00custom-options, οι ιδιες εντολες μπορουν να δωθουν μεσω telnet.
Π.χ. για να αλλαξετε μεγεθος υποτιτλων σε 44
1.Με το Putty κανετε telnet (οχι ssh) με την IP του Live (μπορειτε να τη δειτε στο μενου του Live)
2. Στο WDTVLIVE LOGIN γραφετε root και πατατε enter
3. Δινετε την εντολη π.χ.
config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=44
και πατατε enter
Ενδεχομενως να χρειαστει μια επανεκκινηση του Live βγαζοντας το απο τη μπριζα...
Αφού πατήσουμε root μας ζητάει και κωδικό.
Ποιος είναι ο κωδικός
και πρέπει να έχουμε συνδεδεμένο και κάποιο φλασακι την ώρα που θα εισάγουμε αυτές τις εντολές μέσω του προγράμματος putty.
Sergios αυτό που λες απλά ΔΕΝ ισχυει.
Αν αλλάξεις το περιεχόμενο του αρχείου wdtvlive.ver
απο:
VERSION='1.01.11.WDLXTV_LIVE-0.3.4.1'
LOCATION='wdtvlive.bin'
σε:
VERSION='2.01.11.WDLXTV_LIVE-0.3.4.1'
LOCATION='wdtvlive.bin'
μια χαρά θα κάνει αναβάθμιση από την επισιμη 1.01.17 σε b-rad 0.3.4.1.
να ρωτήσω βρε παιδιά...
για όλους εμάς που δεν μπορούμε να δικτυωθούμε με το wd υπάρχει περίπτωση να φταίνε τα router μας και να χρειάζεται κάποια ρύθμιση απο εκεί;
δεν είναι δυνατόν όλος ο κόσμος να μπορεί να βλέπει τους shared files και μερικοί απλά όχι..
υ.γ βέβαια παίζει να είμαστε και τελείως γκαγκα όσοι δεν μπορούμε να δικτυωθούμε οπότε όρκο δεν παίρνω :computer::BDGBGDB55:![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.