Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

WD TV Live & dlna

Παιδιά είχα ρωτήσει και παλαιότερα, πως αξιοποιείται αυτό το ... dlna του Player;

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

ολα τα μοντελα των εξωτερικων σκληρων δισκων της wd κλεινουν και ανοιγουν αυτοματα με το wd live?

παραδειγμα με αυτο δουλευει?

http://www.plaisio.gr/Peripherals/P...ential-1TB-External-HDD-3-5-WDBAAF0010EBK.htm

Δουλεύει .
Και γενικά με οποιονδήποτε χαρακτηρίζεται με το <<Φιλικός προς το περιβάλλον
Χάρη στις λειτουργίες "Sleep Mode">> όπως λέει και στην περιγραφή του στο link που παραθέτεις .

Last edited:
ολα τα μοντελα των εξωτερικων σκληρων δισκων της wd κλεινουν και ανοιγουν αυτοματα με το wd live?

παραδειγμα με αυτο δουλευει?

http://www.plaisio.gr/Peripherals/P...ential-1TB-External-HDD-3-5-WDBAAF0010EBK.htm

Επειδή τυχαίνει και εχω το συγκεκριμένο μοντέλο οχι μονο κλείνει κατευθείαν αλλα ανοίγει πρίν και απο το live Πατώντας on στο live πρώτα ανοίγει το λαμπάκι του usb και μετα ανοιγει το live
Πολύ καλη συνεργασία Ουτε ο ίδιος κατασκευαστής να ήτανε :flipout:

να κάνω μια ίσως χαζή ερώτηση.πρίν κλείσετε το μηχάνημα, κάνετε πάντα eject τους δίσκους ή οχι?
σημείωση οτι εχω 2 wd passport.να τους κάνω eject ή να το κλείνω απλώς ταπο το power του remote?
ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

να κάνω μια ίσως χαζή ερώτηση.πρίν κλείσετε το μηχάνημα, κάνετε πάντα eject τους δίσκους ή οχι?
σημείωση οτι εχω 2 wd passport.να τους κάνω eject ή να το κλείνω απλώς ταπο το power του remote?
ευχαριστώ

Ποτέ δεν έκανα eject , μόνο το κόκκινο κουμπάκι πατώ .

WD TV Live αλλά ... PVR;;;

Υπάρχει κάποια δυνατότητα-τρόπος (μη γελάσετε) να γίνει η αντίστροφη διαδικασία δηλαδή εγγραφή τηλεοπτικού προγράμματος από TV μέσω WD Live TV σε εξωτερικό δίσκο;

Οταν βαζετε εξωτερικο υποτιτλο .SRT με το ιδιο ονομα με την ταινια π.χ.

movie.mkv και movie.srt,

το Live δειχνει απλα Subtitle στο μενου αλλαγης υποτιτλων.

Μπορειτε ομως να "ονομασετε" τον υποτιτλο, προσθετοντας το αντιστοιχο προθεμα στον υποτιτλο π.χ.
για αγγλικους movie.english.srt
για ελληνικους movie.greek.srt

Ετσι μπορειτε να εχετε 2 διαφορετικους υποτιτλους στον ιδιο φακελο, και το Live θα σας δειχνει english ή greek αντιστοιχα (αντι για Subtitle)...

Eβαλα την καινουργια εκδοση 1.02.14

θα ηθελα να ρωτησω κατι.Μεχρι τωρα δεν ειχα ασχοληθει ιδιαιτερα με m2ts αρχεια (απο blu ray rip ) , με τις λιγες δοκιμες που εκανα (σε παλιοτερες εκδοσεις ) ομως παρατηρησα μερικες φορες διακοπες στον ηχο .Το ιδιο συμβαινει και με την πιο πανω εκδοση (ασχετως αν βαζω υποτιτλους η οχι , αν εχει καποια σημασια ) ? Καποιος που ξερει ?

Οταν βαζετε εξωτερικο υποτιτλο .SRT με το ιδιο ονομα με την ταινια π.χ.

movie.mkv και movie.srt,

το Live δειχνει απλα Subtitle στο μενου αλλαγης υποτιτλων.

Μπορειτε ομως να "ονομασετε" τον υποτιτλο, προσθετοντας το αντιστοιχο προθεμα στον υποτιτλο π.χ.
για αγγλικους movie.english.srt
για ελληνικους movie.greek.srt

Ετσι μπορειτε να εχετε 2 διαφορετικους υποτιτλους στον ιδιο φακελο, και το Live θα σας δειχνει english ή greek αντιστοιχα (αντι για Subtitle)...

Thanks furious99, χρήσιμο σχόλιο!!!

Νεα εκδοση του

WDTV Thumbnail Generator

http://thumbgen.blogspot.com/

Αν θελετε να φτιαξετε thumbnails για ταινιες που εχετε σε δικτυακο δισκο, για να τον δει το προγραμμα θα πρεπει να του δωσετε γραμμα στα Windows (δεξι κλικ στο δισκο --> αντιστοιχιση δισκου δικτυου)...

Παιδιά υπάρχει κάποιο μαγαζί(Αν γίνετε ελληνικό) που να μπορούμε να αγοράσουμε μόνο το remote control του μηχανήματος και όχι όλο το μηχάνημα?

Έχω βρει ένα μαγαζί στο εξωτερικό και το επίσημο σάϊτ της wd αλλά:

Στο μαγαζί τα έξοδα αποστολής είναι 62$ ενώ το χειριστήριο κοστίζει 10$
και από το επίσημο σάϊτ της wd το χειριστήριο κοστίζει 15$ αλλά δεν ξέρω αν έχει έξοδα αποστολής πόσα είναι και αν στέλνουν αρχικά Ελλάδα ή μόνο εξωτερικό.

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

Last edited:
Βρήκα και ένα από ελληνικό κατάστημα αλλά το δίνει ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ.

20 ευρώ ένα χειριστήριο.
Ε είπαμε να το καπελώσουν αλλά αυτοί θέλουν να μας γδύσουν για να μην πω τίποτα άλλο...

WD TV Live & .AMR

Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος για να φορτώσω κάποιους drivers ώστε να μπορώ να ακούω ήχο τύπου .AMR από βίντεο .mp4 HD 720p; Στο laptop που έχω τα παίζει, τι στο καλό και ο WD Live TV ένας υπολογιστής είναι και αυτός.

Γεια σε όλους.Το έχω παραγγείλει και εγώ και αύριο λογικά θα μου έχει έρθει.Μερικές ερωτήσεις σε αυτούς που ξέρουν:

Έχω ένα home cinema sony dav dz200 χωρίς οπτική.Αν συνδέσω το wd tv με την τηλεόραση με component και το home cinema με scart στην τηλεόραση θα μπορέσω να πάρω 5.1 ήχο απο τα ηχεία?
Και κάτι ακόμα.Έχω 2 σκληρούς ο ένας 1.5tb verbatim μόνο hd περιεχόμενο έχει ελεύθερο χώρο 40gb και ο άλλος 1tb wd μόνο σειρές.Αν συνδέσω και τους 2 επάνω στο wd tv θα τους βλέπει και τους 2 μαζί?Και επίσης θα υπάρχει πρόβλημα επειδή ο ένας σκληρός έχει πολύ λίγο ελεύθερο χώρο?