Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Μιας και τώρα ο b-rad έβαλε και movie sheets στο νέο του firmware για το wd tv live μπορεί να εξηγήσει κάποιος με απλά λόγια πως ακριβώς δουλεύουν αυτά τα movie sheets?

Στον φάκελλο που είναι η ταινία μαζί με το jpg fοlder βάζεις και ενα ακόμα jpg
folder.avi_sheet.sheet.jpg σαν αυτά

LaNuitauMusee2avi_sheetwall.jpg

10000Bcavi_sheetwall.jpg

Με αυτό τον τρόπο πηγαίνοντας πάνω απο τα εικονίδια των ταινιών φαίνονται σαν preview αυτές οι εικόνες
Φυσικά δεν είναι τόσο απλό Θέλει λίγο παραμετροποίηση με εντολές αλλα αυτό είναι περίπου το αποτέλεσμα
Δεν είναι ξεκάθαρο το πως γίνεται...

Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα φίλε VANICO κι ετοιμαζόμουν ν'αντικαταστήσω το καλώδιο του ήχου (καρφί) σαν ελλατωματικό. Όμως δοκίμασα να βγάλω λίγο προς τα έξω το καλώδιο στη μεριά του WD κι έπαιξε ήχος κι από τα 2 κανάλια! Δοκίμασε λοιπόν να "παίξεις" λίγο με το καλώδιο πάνω στο WD.
Θα το προσπαθήσω, χαλαρέ. Σε ευχαριστώ πολύ!!!

Έχω συνδέσει πάνω σε ένα router το desktop μου που έχει win χρ pro sp3 greek και έχω κάνει κοινόχρηστους 2 - 3 δίσκους που εννοείτε μέσα έχουν και videos και εικόνες και τα πάντα.

Επίσης πάνω στο router μου(Linksys wag200g) έχω συνδέσει και το wd tv live που ενώ βλέπει κανονικά Internet κοινός youtube όταν πάω στο desktop που το βλέπει ότι το έχω πάνω συνδεδεμένο μου λέει "there is no media in the correct folder" αφού πατήσω πάνω στο network shares -> desktop

Έχετε να προτείνεται κάτι και αν ναι τι?

Εννοείτε ότι δεν έχω ασφάλειες firewall k.t.l. στο pc μου ούτε στο router μου.
Όπως επίσης εννοείτε ότι εχω δοκιμάσει reset.

Στο μηχάνημα εχω περασμένο το τελευταίο επίσημο firmware 1.02.21

Last edited:
Πρέπει να έχω κάνει λαθος με το δίκτυο γιατί δοκιμάζω να μπω στους κοινόχρηστους φακέλους από το ίδιο το desktop και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα επομένως κάτι άλλο παίζει γιατί παλιότερα που δοκίμαζα να μπω έτσι στους κοινόχρηστους φακέλους έμπαινε κανονικά οπότε όποιος ξέρει καλά από δίκτυα pls help.

97310566.jpg

Last edited by a moderator:
@Fits αν έχεις Xp Pro πήγαινε απο το c:\JDownloader (ή όπου βρίσκεται) δεξί κλίκ Sharing and security και

1) τσέκαρε στο Sharing (tab) - Permissions
Βεβαιώσου οτι όλα είναι allow και οχι Deny

2) Πήγαινε στο Security (tab) και βρες τον χρήστη που κανεις log on στα windows και βάλε Allow σε ολα και σβήσε αν έχει deny

Βρήκα το πρόβλημα φίλε μου και δεν θα πιστέψεις τι ήτανε.

Έκανε conflict το acronis true image 2010 home edition με την κάρτα δικτύου μου intel pro 100ve.

Με το που πέρασα το acronis true image 11 όλα λύθηκαν και τώρα κάθομαι και βλέπω το avatar 720p.

Σε ευχαριστώ πάντως για την προθυμία σου να με βοηθήσεις αν και όλα αυτά που λες τα είχα είδη κάνει γιατί είναι για neabades.

Last edited:
Το τελευταιο custom firmware του b-rad ειναι οντως απο τα καλυτερα του
και με τα movie sheets το wd live αλλαζει οψη πραγματικα.

Last edited:
Ρε φίλε δώσε λίγο περισσότερες πληροφορίες για το πως ακριβώς ενεργοποιούμε αυτή τη δυνατότητα εννοείτε με το τελευταίο b-rad firmware

Και εγώ ακριβώς με τα movie sheets έχω ψηλοκολλήσει.Ενώ έχω φτιάξει όλα τα movie sheets με το thumbgen με τη μορφή (moviename.ext_sheet.jpg) σε κάθε φάκελο της ταινίας και έχοντας σε ένα usb το αρχείο S00custom-options έχοντας βάλει στο τέλος αυτό:

#Enable Movie Sheets
config_tool -c SHOW_FILESIZE_SETTING=0
config_tool -c MSHEETMODE=sheet
config_tool -c VIDMSHEET=ON
config_tool -c GENMSHEET=ON
config_tool -c LISTMSHEET=ON

και πάλι δεν τα δείχνει.Κάποια βοήθεια social?

Επειδη ρωτατε πολλοι για τα movie sheets και πως εμφανιζονται,εχω
ανεβασει το τροποποιημενο S00custom-options εδω:
http://rapidshare.com/files/379617072/S00custom-options.html
Κατεβαστε το σε ενα φλασακι, βαλτε το στο wd live και reboot για να το διαβασει.Εννοειται οτι εχετε βαλει το τελευταιο custom του b-rad
1.02.21_B-RAD.CC_WDLXTV_LIVE-0.4.2.0.
:)

Κατεβαστε το σε ενα φλασακι, βαλτε το στο wd live και reboot για να το διαβασει.Εννοειται οτι εχετε βαλει το τελευταιο custom του b-rad

Αυτο είναι ίδιο με αυτο που έχει στην έκδοση 1.02.21_B-RAD.CC_WDLXTV_LIVE-0.4.2.0.Δεν έχει κάποια τροποποίηση.

Ολα οκ ρε αλάνια.Thanks social.Τελικά ήταν έτοιμο το S00custom-options στην καινούργια έκδοση δεν ήθελε καμία τροποποίηση.

Ωραία και παρακατω που βρίσκουμε εικόνες movie sheets ώστε να τις βάλουμε στις ταινίες που είδη έχουμε και μπορείς να μας πεις που βρίσκουμε και πληροφορίες(Info files) για την κάθε ταινία?

Αν προτείνεις το πρόγραμμα thumsgen τότε αν φυσικά σου είναι εύκολο βγάλε μια φώτο με τις ρυθμίσεις που χρειάζεται το εν λόγο πρόγραμμα.

Ευχαριστούμε.

Αυτο είναι ίδιο με αυτο που έχει στην έκδοση 1.02.21_B-RAD.CC_WDLXTV_LIVE-0.4.2.0.Δεν έχει κάποια τροποποίηση.
Δεν είναι το ίδιο έχει βγάλει το "#" όπου χρειάζεται πρόσεξε το αρχείο λίγο καλύτερα και θα το δεις.

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Ωραία και παρακατω που βρίσκουμε εικόνες movie sheets ώστε να τις βάλουμε στις ταινίες που είδη έχουμε και μπορείς να μας πεις που βρίσκουμε και πληροφορίες(Info files) για την κάθε ταινία?

Αν προτείνεις το πρόγραμμα thumsgen τότε αν φυσικά σου είναι εύκολο βγάλε μια φώτο με τις ρυθμίσεις που χρειάζεται το εν λόγο πρόγραμμα.

Ευχαριστούμε.

Δεν είναι το ίδιο έχει βγάλει το "#" όπου χρειάζεται πρόσεξε το αρχείο λίγο καλύτερα και θα το δεις.

Σωστός.Τώρα έβαλα το custom αρχείο και αναβοσβήνει το λαμπάκι.Κανονικά πρέπει να σταματήσει.

Τελικά πάλι τα ίδια κάνει.Το έβαλα στο usb μετα στο wd tv.Έβαλα και τον hdd με τις ταινίες αλλα μπαίνει στο στυλ να δείξει τα sheets αλλα αναβοσβήνει το λαμπάκι και δείχνει μαύρη εικόνα.

Τελικά πάλι τα ίδια κάνει.Το έβαλα στο usb μετα στο wd tv.Έβαλα και τον hdd με τις ταινίες αλλα μπαίνει στο στυλ να δείξει τα sheets αλλα αναβοσβήνει το λαμπάκι και δείχνει μαύρη εικόνα.
Μεχρι να διαβασει τον δισκο το λαμπακι αναβοσβηνει αλλα μετα σταματαει.
Φανταζομαι οτι το εκανες reboot για να το διαβασει(βγαζοντας το απο το ρευμα).
Οι ονομασιες ειναι ετσι:
Movie_sheet.jpg
Movie.mkv
Movie.srt
Movie.jpg

Μεχρι να διαβασει τον δισκο το λαμπακι αναβοσβηνει αλλα μετα σταματαει.
Φανταζομαι οτι το εκανες reboot για να το διαβασει(βγαζοντας το απο το ρευμα).
Οι ονομασιες ειναι ετσι:
Movie_sheet.jpg
Movie.mkv
Movie.srt
Movie.jpg

Ναι έτσι το έκανα απλώς το λαμπάκι δεν σταματάει ποτέ.Οι ονομασίες είναι:

Movie.mkv
Movie.srt
Movie.jpg
Movie.mkv_sheet.jpg

δηλαδή και την κατάλιξη μαζί με το sheet.Και έχω μεσα και το αρχείο tgmd απο το sheet.Τώρα θα δοκιμάσω τον άλλο σκληρό και θα σας πω.

Ολα οκ τελικά.Έχωσα τον 1,5tb σκληρό με μερικά sheets μέσα και τον διάβασε αμέσως.Ο 1tb που έχω δεν ξέρω γιατί δεν φαίνονται.Ίσως επειδή είχα και το flashaki μέσα.Τώρα social αν ξέρεις πως γίνεται πχ. έχω κατηγορίες crime,anime,comedy,action etc και θέλω να φαίνεται το sheet αυτό για το action πχ. http://megan-fox.net/wp-content/uploads/2009/04/transformers2-promos-megan-fox_net.jpg

Και μερικές photo:

dsc00038n.jpg

dsc00037vq.jpg

dsc00039yw.jpg

Θελεις να κανεις κατι αναλογο που εχω κανει εγω με τις σειρες οπως στις φωτο
που εχω ανεβασει;

Ρε παιδιά θα μας πει κανείς που βρίσκεις φώτος και πληροφορίες για την κάθε ταινία ή πως ακριβώς χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα thumbsgen.