Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Υπαρχουν ηδη μεσα στο S00custom-options οι εντολες αυτες.

Ναι αλλα είναι απενεργοποιημένες Το έχουμε ξαναπεί Εχουν το "#" μπροστά που ισοδυναμεί με Rem (σχολιο)
Αν δεν είχε το σχόλιο με το που έβαζες έκδοση b-rad θα γινόταν αυτόματη ενεργοποίηση των sheets.
Για να μην ψάχνουμε που είναι η κάθε εντολή η πιο εύκολη λύση είναι copy paste τις εντολές χωρίς σχόλιο ή παίρνει το έτοιμο που ανέβασες.

Τότε δεν βλέπεις σωστά μέσω LG και 2 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν:
1) τα δείχνει παραμορφωμένα (ψιλόλιγνα όπως είπα και πριν) ή
2) τα δείχνει απαραμόρφωτα σε αναλογίες αλλά έχει "πετσοκόψει" το κάδρο δεξια-αριστερά, δεν βλέπεις ολόκληρη την εικόνα δλδ.

Κάνε μερικά τεστάκια παρατηρώντας συγκεκριμένα πλάνα των ταινιών σου εναλλάξ με WD και LG και πες μας τι διαπιστώνεις.

Εκανα το τεστακι λοιπον και ειναι το πρωτο που γραφεις φιλε μου! Ειναι λιγο πιο ψηλα και λιγνα απο οτι με τις μπαρες αλλα δεν ειναι ενοχλητικο κατα τη γνωμη μου. Το θεμα ειναι οτι στο 350 υπαρχουν 2 επιλογες:
1) 16:9 Original
2) 16:9 Full

Αν το βαλεις στο δευτερο τα δειχνει full αλλα λιγο παραμορφωμενα! Φανταζομαι στο WD TV Live δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα ε?

Anamwsimos ειχες απολυτο δικαιο φιλε μου το 350 υποστηριζει ΚΑΙ NTFS!
Σας ευχαριστω πολυ και τους δυο για τις απαντησεις σας! :2thumb22sup:

Φανταζομαι στο WD TV Live δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα ε?

Όχι, στο WD..... μόνο το ορθόν είναι αποδεκτόν! :grandpa:

Όπως επίσης και αν παίξεις με το WD υλικό (εκπομπή,σίριαλ κτλ) που είναι σε αναλογία 4:3, στην widesceen TV σου θα στο παίξει με μαύρες μπάρες δεξια-αριστερά και δεν θα στο "ξεχειλώσει" για να πιάσει όλη την οθόνη και να στα δείχνει παραμορφωμένα (κοντόχοντρα πλέον, όπως τα κανάλια της TV).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD

Μήπως δεν εχεις κανει το βασικότερο ?
Σε ενα αδειο usb flash και χωρις να εχεις αλλο δισκο στην usb βάλε το αρχείο S00custom-options και μετα την τελευταια γραμμη κανε Copy paste αυτό

Μετα βγάζεις απο το ρεύμα το μηχάνημα και το ξαναβάζεις.
Για να καταλάβεις οτι δούλεψε πηγαίνοντας στα Video -Folders θα βλέπεις τις ταινίες οχι σε 16άδες οπως πριν αλλα σε μια ευθεία στο κάτω μερος της οθόνης (Ωστε στο πάνω να βγούν τα sheets)

Είχες δίκιο, το έκανα και δούλεψε. Ένα πρόβλημα όμως, είδα ότι η μπάρα με τις ταινίες πέφτει επάνω στις περιλήψεις και στα γενικότερα στοιχεία των ταινίων, υπάρχει τρόπος να ρυθμιστεί ή πρέπει να βάλουμε κάποιο template κατάλληλο;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a

Είχες δίκιο, το έκανα και δούλεψε. Ένα πρόβλημα όμως, είδα ότι η μπάρα με τις ταινίες πέφτει επάνω στις περιλήψεις και στα γενικότερα στοιχεία των ταινίων, υπάρχει τρόπος να ρυθμιστεί ή πρέπει να βάλουμε κάποιο template κατάλληλο;

Είσαι σε καλό δρόμο Είναι θέμα Template
Απο το link με τα Templates που έδωσα πρίν εγώ δουλεύω το Template Mega Pack Αυτό εχει πολλά Templates και τα χωρίζει σε κατηγορίες _SHEET , _STD , _WALL Για να κάτσει σωστά το Template χρησιμοποιείς οτιδήποτε εχει κατάληξη _SHEET Δεν το πήρα χαμπάρι στην αρχή και τα έκανα delete όλα και τα ξαναέφτιαξα Όσο ψάχνεις το Thumbgen ανακαλύπτεις και νέα πράγματα

Καλή συνέχεια :tee:

Eνα μικρο προβληματακι που συναντησα με το youtube ' no content..' τοσο με το επισημο firm οσο και με του b-rad , λυθηκε με reset to default (διαβαζοντας εδω ) μεσω του official .Μετα λειτουργησε κανονικα και κατα το περασμα του firm του b-rad (0.4.2).
Σε περιπτωση που καποιος αντιμετωπιζει το ιδιο..

Last edited:
παίδες...όσο αφορά το Thmbgen βρηκα ένα πολύ καλό tutorial στα Αγγλικά...
πιστεύω θα βοηθήσει αρκετούς πρωτάρηδες...check it out

http://wdtv-osdmod.blogspot.com/2010/04/how-to-generate-moviesheets-with.html

βεβαίως κάτι ανάλογο στα ελληνικά με την ίδια λεπτομέρεια δε θα ενοχλούσε κανέναν.. :D

kalispera se olous
exo perasi to b-rad (0.4.2) kai exo ftiaksi oles tis tenies mou me to Thmbgen
to thema einai pos eno exoun dimiourgithi mesa sto folder tis kathe tenias
to mixanima eksakolouthi na mou to dixni me ton palio tropo......
ti exo kani lathos prepi na alakso kati ston kodika?
Efxaristo.
>pmpou

kalispera se olous
exo perasi to b-rad (0.4.2) kai exo ftiaksi oles tis tenies mou me to Thmbgen
to thema einai pos eno exoun dimiourgithi mesa sto folder tis kathe tenias
to mixanima eksakolouthi na mou to dixni me ton palio tropo......
ti exo kani lathos prepi na alakso kati ston kodika?
Efxaristo.
>pmpou
Πρεπει να τροποποιησεις το S00custom-options για να σου εφανισει
τα moviesheets,ψαξε λιγο πιο πισω(1640) το εχω ανεβασει σε περιπτωση
που δεν ξερεις και υπαρχουν και οδηγιες πως να το περασεις στο wd.

SoCiaL Se efxaristo gia tin amesi boithia sou to exo kani kai afto kai mou dixni mia mabri ikona sinexia kai sto kato meros tis ikonas tis tenies ala oti kai ean exo alaksi parameni monima mabri i ikona !!
exis mimpos kamia idea ti mpori na ftei exo dokimasi ta panta!!!
Se efxaristo gia ton xrono sou!!

Ξέρει κανείς USB stick από συγκεκριμένο μαγαζί που να είναι σίγουρα συμβατό με το WD TV live?

Βλέπω διάφορα στην αντίστοιχη λίστα της WD αλλά αναφέρουν εκδόσεις firmware κλπ, οι οποίες δεν φαίνονται συνήθως στις σελίδες των ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Εάν κάποιος έχει αγοράσει συγκεκριμένο μοντέλο από συγκεκριμένο κατάστημα το οποίο τελικά να είναι συμβατό, θα μπορούσε να μοιραστεί την πληροφορία;;

ευχαριστώ
Γιώργος

nai to exo kani afto.
kai ta arxia pou exo dimiourgisi ta exo mesa ston kathe fakelo tis tenias
mimpos exi sxesi pou trabao tis tenies apo topiko diktio kai o diskos den einai pano sto wd?

ΔΟκιμασε μια ταινια σε ενα στικακι.
Στα moviesheets εχεις επιλεξει template std,sheets ή wall;

exis dikio telika se disko epano sto wd doulebi mia xara !!!!
to kako einai pos den doulevi se diktio :(
As elpisoume pos tha broun lisi gia afto se neotero firm.
Se efxaristo pantos gia tin politimi boithiasou
>pmpou

Social αυτό το αρχείο που είχες ανεβάσει..
απλά να το κάνουμε copy/paste?στο αρχείο S00custom-options?

φυσικά θα πρ´πει να χρησιμοποιήσουμε τα template τo συγκεκριμένo ε?

Ειναι ετοιμο ολοκληρο το αρχειο S00custom-options με ενεργοποιημενα τα sheets.

Ειναι ετοιμο ολοκληρο το αρχειο S00custom-options με ενεργοποιημενα τα sheets.

..όταν πάω να το κατεβάσω απο το 2shared και πατάω downlad...μου βγαίνει ένα κείμενο...με εντολές...

δε μου βγάζει κάποιο αρχείο να κατεβάσω...

..όταν πάω να το κατεβάσω απο το 2shared και πατάω downlad...μου βγαίνει ένα κείμενο...με εντολές...

δε μου βγάζει κάποιο αρχείο να κατεβάσω...

Στο τελος της σελιδας εχει επιλογη Save file to your PC