Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)
Εγώ δεν έχω username και password στα windows 7. Έχω όνομα σαν administrator αλλα username όχι. Οπότε τί κάνω ??? Ποιες ρυθμίσεις έκανες εσύ για το βέλτιστο αποτέλεσμα εικόνας?
Και όταν λες για τις δικές σου διαπιστώσεις... εσύ τι διαπίστωσες ?? Έχει διαφορά σε εικόνα ένα avi σε dvd από ένα avi που το βλέπεις μέσω media player ??? Εγώ έχω το WD tv live όχι το egreat!!!
Το ξέρω ότι έχεις το WD tv live εκει που σε παραπέμπω αυτά που γράφω ισχύουν για όλα τα media player.
Κοίτα πριν πάρω media player είχα το Toshiba XD E500,που φημίζεται για το upscaling του,έκανα τις ταινίες -σειρές dvd και τις έβλεπα ,περίμενα λοιπόν ανάλογη ποιότητα εικόνας και από το media player.
Από τα τρία media player που έχω κανένα δεν φτάνει την ποιότητα εικόνας του Toshiba XD E500 ,το Xtreamer τα πάει αρκετά καλά ,για avi μιλάμε,ακολουθεί με μικρή διαφορά το WD TV Live και αρκετά πιο πίσω το EGREAT Μ34Α.
Εγώ των τελευταίο καιρό όλα τα κατεβάζω σε 720p ή 1080p ,βλέπω σε ποσοστό 80% σειρές και 20% ταινίες .
Τις σειρές τις μετρέπω όλες σε avchd τις γράφω σε dvd και τις βλέπω μέσω του Panasonic BD-35.
Την ποιότητα εικόνας που μου δίνει το Panasonic BD-35 δεν μπορεί να την πιάσει με τίποτα κανένα από τα τρία media player που έχω .
Τα media player τα έχω σε ρόλο πασπαρτού (ότι δεν μπορώ να δω με άλλον τρόπο ) τα βλέπω με τα media player .
Στις bluray 720p και 1080p την καλύτερη ποιότητα εικόνας τη δίνει το WD TV Live ακολουθεί το EGREAT Μ34Α και μετά το Xtreamer.
Συνολικά την καλύτερη ποιότητα εικόνας ,από τα τρία media player που έχω, την δίνει το WD TV Live.
Στις ρυθμίσεις για την εικόνα εγώ έβαλα την επιλογή hdmi deep color στα 12 bit και βελτιώσε αρκετά την ποιότητα εικόνας.
Τί καλώδιο hdmi έχεις;
Για το network share θα δοκίμαζα administrator ,χωρίς password.