Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Μεχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα συγρονισμού ή κολλήματα.
Το κοίταξα όταν κλείνεις το WD TV Live κλείνει μαζί και ο εξωτερικός σκληρός.

Ευχαριστώ και πάλι. Κάτι άλλο. Εγώ θέλω να το συνδέσω σε δίκτυο μέσω router thomson tg 585 v7 και να κάνω streaming από το pc. υποστηρίζει αυτό το router ή θα έχω πρόβλημα ???

εχει δοκιμασει καποιος κατοχος του εν λογω media να παιξει την ταινια Elephants Dream το οποιο ειναι αρχειο AVI
Video: MP42 1920x1080 24.00fps 10001Kbps

το δοκιμασα και δεν παιζει στο δικο μου..το εκανα μετατροπη σε mkv με το προγραμμα mkvmerge GUI και παλι δεν το αναγνωριζει.. (υποσημειωση εχω το τελευταιο firmware του B-rad)

Προσπάθησα να βάλω την b-rad και το μηχάνημα κόλλησε και μου έβγαζε το μήνυμα "Insert usb drive with firmware to recover your wdtv".
Κατέβασα την 1.02.21 ,προσπάθησα να την περάσω,μετά από δυο - τρεις προσπάθειες την πήρε και το WD TV Live τώρα λειτουργεί κανονικά.

Last edited:
Και γω το παρέλαβα σήμερα. Δεν πρόλαβα να το "παίξω πολύ" αλλά δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος από την ποιότητα εικόνας. Θα το δοκιμάσω και σε άλλες ταινίες, αλλά σε 1 που το δοκίμασα σήμερα και που την είχα γράψει και σε DVD δισκάκι παλιότερα ( αρχείο .avi) δεν είχε καμία σχέση στην εικόνα. Το δισκάκι ήταν κατά πολύ καλύτερο και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εφόσον είναι το ίδιο αρχείο. Μπορεί να εξηγήσει κάποιος???
Επίσης αρχεία βίντεο της φωτογραφικής μου τα παίζει με συνεχή σπασίματα ανά 1-2 δευτερόλεπτα σπάσιμο και απώλεια ήχου (ήχος pcm). Γιατί????
Συνδέομαι με media server και κάνω streaming από το pc σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις.
A!! Θέλω να κάνω network share αλλάμου ζητάει username και password και δεν ξέρω τι να βάλω. Καμιά βοήθεια ????
Απογοητεύτηκα πολύ !!!!!

Επειδή με το WD Live έχω βρει την χαρά μου αλλά …. Η γυναίκα μου έχει το συνήθειο να πατάει pause και να συνεχίζει αργότερα…μετά από 5min περίπου μπαίνει το screensaver, το πρόβλημα μου είναι ότι έχω παραγγείλει μια Panasonic Plasma S20 και σίγουρα στην αρχή θέλω να κάνω καλό στρώσιμο (όσο καταφέρω).
Το ερώτημα μου είναι, αν υπάρχει η δυνατότητα να μειώσω την ενεργοποίηση του screensaver από 5min σε 1min και αν μπορεί να παίζει κάποιο antiIR screensaver?
Επίσης, επειδή στη τωρινή συνδεσμολογία (με CRT tv) όταν βλέπω κάποια ταινία από το WD (σε scart με TV) δεν έχω ήχο από το Home Cinema (Philips HTS-3357-HDMI Out-Digital Coaxial In) αλλά από την TV. Ποίος είναι ο κατάλληλος τρόπος σύνδεσης της Plasma – WD Live – Home Cinema για να έχω ήχο από το WD στο Home Cinema?
Το μενού του μηχανήματος το έψαξες καθόλου?
Δεν νομίζω γιατί αν το είχες ψάξει θα έβλεπες αυτό:

Settings -> System settings -> screensaver delay -> και σου εχει τις επιλογές που θελεις.

Καλό λοιπόν είναι να το ψάχνουμε λίγο πριν κάνουμε αμέσως ερώτηση.

ρε παιδιά σκέφτομαι να το έχω σε "ορθια" - κάθετη θέση...λέτε να υπάρξει κάποιο πρόβλημα μελλοντικά στη λειτουργία του wd tv live?

(ακόμα το περιμένω βέβαια)

ρε παιδιά σκέφτομαι να το έχω σε "ορθια" - κάθετη θέση...λέτε να υπάρξει κάποιο πρόβλημα μελλοντικά στη λειτουργία του wd tv live?

(ακόμα το περιμένω βέβαια)

Υπαρχει πιθανοτητα να το ριξεις πιο ευκολα η να αισθανεται περισσοτερο αβολα καποιο καλωδιο :p

Υπαρχει πιθανοτητα να το ριξεις πιο ευκολα η να αισθανεται περισσοτερο αβολα καποιο καλωδιο :p

:D μπα σε "ράφι" θα μπει ..κάθετα όμως για τα χωρέσουν και οι δύο σκληροί που έχω..απλά επειδή τοέχουν οριζόντια οι περισσότεροι λέω "μηπως" και μου κάνει κανα χουνέρι στο μέλλον..

βρήκα και κάτι tutorial στο youtube...πιθανόν να χρησιμεύσουν

http://www.youtube.com/watch?v=B2GXe5Jr4Fw

http://www.youtube.com/watch?v=_EPwWgCnTYU

http://www.youtube.com/watch?v=NKNP-iXtyJQ

Last edited:
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Και γω το παρέλαβα σήμερα. Δεν πρόλαβα να το "παίξω πολύ" αλλά δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος από την ποιότητα εικόνας. Θα το δοκιμάσω και σε άλλες ταινίες, αλλά σε 1 που το δοκίμασα σήμερα και που την είχα γράψει και σε DVD δισκάκι παλιότερα ( αρχείο .avi) δεν είχε καμία σχέση στην εικόνα. Το δισκάκι ήταν κατά πολύ καλύτερο και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εφόσον είναι το ίδιο αρχείο. Μπορεί να εξηγήσει κάποιος???
Επίσης αρχεία βίντεο της φωτογραφικής μου τα παίζει με συνεχή σπασίματα ανά 1-2 δευτερόλεπτα σπάσιμο και απώλεια ήχου (ήχος pcm). Γιατί????
Συνδέομαι με media server και κάνω streaming από το pc σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις.
A!! Θέλω να κάνω network share αλλάμου ζητάει username και password και δεν ξέρω τι να βάλω. Καμιά βοήθεια ????
Απογοητεύτηκα πολύ !!!!!
Για την ποιότητα εικόνας δες εδώ τις δικές μου διαπιστώσεις.
Επειδή έχω και τα άλλα δύο να ξέρεις ότι το WD TV Live έχει την καλύτερη ποιότητα εικόνας σε σχέση με τα άλλα δύο (Xtreamer ,EGREAT Μ34Α).
Μήπως δεν βρήκες όλες τις ρυθμίσεις;
Για network share σου ζητάει τα username και password των windows ,στα vista μου τα έβαλα μια φορά και δεν μου τα ξαναζήτησε ,αντίθετα το Xtreamer μου τα ζητάει συνέχεια.

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Για την ποιότητα εικόνας δες εδώ τις δικές μου διαπιστώσεις.
Επειδή έχω και τα άλλα δύο να ξέρεις ότι το WD TV Live έχει την καλύτερη ποιότητα εικόνας σε σχέση με τα άλλα δύο (Xtreamer ,EGREAT Μ34Α).
Μήπως δεν βρήκες όλες τις ρυθμίσεις;
Για network share σου ζητάει τα username και password των windows ,στα vista μου τα έβαλα μια φορά και δεν μου τα ξαναζήτησε ,αντίθετα το Xtreamer μου τα ζητάει συνέχεια.

Εγώ δεν έχω username και password στα windows 7. Έχω όνομα σαν administrator αλλα username όχι. Οπότε τί κάνω ??? Ποιες ρυθμίσεις έκανες εσύ για το βέλτιστο αποτέλεσμα εικόνας?
Και όταν λες για τις δικές σου διαπιστώσεις... εσύ τι διαπίστωσες ?? Έχει διαφορά σε εικόνα ένα avi σε dvd από ένα avi που το βλέπεις μέσω media player ??? Εγώ έχω το WD tv live όχι το egreat!!!

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Εγώ δεν έχω username και password στα windows 7. Έχω όνομα σαν administrator αλλα username όχι. Οπότε τί κάνω ??? Ποιες ρυθμίσεις έκανες εσύ για το βέλτιστο αποτέλεσμα εικόνας?
Και όταν λες για τις δικές σου διαπιστώσεις... εσύ τι διαπίστωσες ?? Έχει διαφορά σε εικόνα ένα avi σε dvd από ένα avi που το βλέπεις μέσω media player ??? Εγώ έχω το WD tv live όχι το egreat!!!

Το ξέρω ότι έχεις το WD tv live εκει που σε παραπέμπω αυτά που γράφω ισχύουν για όλα τα media player.

Κοίτα πριν πάρω media player είχα το Toshiba XD E500,που φημίζεται για το upscaling του,έκανα τις ταινίες -σειρές dvd και τις έβλεπα ,περίμενα λοιπόν ανάλογη ποιότητα εικόνας και από το media player.
Από τα τρία media player που έχω κανένα δεν φτάνει την ποιότητα εικόνας του Toshiba XD E500 ,το Xtreamer τα πάει αρκετά καλά ,για avi μιλάμε,ακολουθεί με μικρή διαφορά το WD TV Live και αρκετά πιο πίσω το EGREAT Μ34Α.

Εγώ των τελευταίο καιρό όλα τα κατεβάζω σε 720p ή 1080p ,βλέπω σε ποσοστό 80% σειρές και 20% ταινίες .
Τις σειρές τις μετρέπω όλες σε avchd τις γράφω σε dvd και τις βλέπω μέσω του Panasonic BD-35.
Την ποιότητα εικόνας που μου δίνει το Panasonic BD-35 δεν μπορεί να την πιάσει με τίποτα κανένα από τα τρία media player που έχω .
Τα media player τα έχω σε ρόλο πασπαρτού (ότι δεν μπορώ να δω με άλλον τρόπο ) τα βλέπω με τα media player .
Στις bluray 720p και 1080p την καλύτερη ποιότητα εικόνας τη δίνει το WD TV Live ακολουθεί το EGREAT Μ34Α και μετά το Xtreamer.
Συνολικά την καλύτερη ποιότητα εικόνας ,από τα τρία media player που έχω, την δίνει το WD TV Live.
Στις ρυθμίσεις για την εικόνα εγώ έβαλα την επιλογή hdmi deep color στα 12 bit και βελτιώσε αρκετά την ποιότητα εικόνας.
Τί καλώδιο hdmi έχεις;

Για το network share θα δοκίμαζα administrator ,χωρίς password.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Το ξέρω ότι έχεις το WD tv live εκει που σε παραπέμπω αυτά που γράφω ισχύουν για όλα τα media player.

Κοίτα πριν πάρω media player είχα το Toshiba XD E500,που φημίζεται για το upscaling του,έκανα τις ταινίες -σειρές dvd και τις έβλεπα ,περίμενα λοιπόν ανάλογη ποιότητα εικόνας και από το media player.
Από τα τρία media player που έχω κανένα δεν φτάνει την ποιότητα εικόνας του Toshiba XD E500 ,το Xtreamer τα πάει αρκετά καλά ,για avi μιλάμε,ακολουθεί με μικρή διαφορά το WD TV Live και αρκετά πιο πίσω το EGREAT Μ34Α.

Εγώ των τελευταίο καιρό όλα τα κατεβάζω σε 720p ή 1080p ,βλέπω σε ποσοστό 80% σειρές και 20% ταινίες .
Τις σειρές τις μετρέπω όλες σε avchd τις γράφω σε dvd και τις βλέπω μέσω του Panasonic BD-35.
Την ποιότητα εικόνας που μου δίνει το Panasonic BD-35 δεν μπορεί να την πιάσει με τίποτα κανένα από τα τρία media player που έχω .
Τα media player τα έχω σε ρόλο πασπαρτού (ότι δεν μπορώ να δω με άλλον τρόπο ) τα βλέπω με τα media player .
Στις bluray 720p και 1080p την καλύτερη ποιότητα εικόνας τη δίνει το WD TV Live ακολουθεί το EGREAT Μ34Α και μετά το Xtreamer.
Συνολικά την καλύτερη ποιότητα εικόνας ,από τα τρία media player που έχω, την δίνει το WD TV Live.
Στις ρυθμίσεις για την εικόνα εγώ έβαλα την επιλογή hdmi deep color στα 12 bit και βελτιώσε αρκετά την ποιότητα εικόνας.
Τί καλώδιο hdmi έχεις;

Για το network share θα δοκίμαζα administrator ,χωρίς password.

Ωραία θα δοκιμάσω και εγώ το 12 bit. Επίσης έκανα κάποιες ρυθμίσεις μέσω της tv στην έξοδο εικόνας που το σύνδεσα και εκείνο έφταιγε τελικά. Έχω 1 dvd recorder sony το οποίο το έχω συνδέσει με hdmi (γύρω στα 25 ευρώ έκανε το καλώδιο) και το wd tv live το σύνδεσα με φτηνό hdmi 5,5 ευρώ. Άλλαξα στην αρχή τα καλώδια και είδα ότι δεν έφταιγε τελικά το καλώδιο (δεν είδα καμιά διαφορά παρά την διαφορά τιμής των 2 καλωδίων). Έπειτα σκέφτηκα ότι δεν είχα κάνει τις ρυθμίσεις από την tv, και έβαλα ακριβώς τις ίδιες που έχω και στην έξοδο εικόνας του dvd recorder.
Αποτέλεσμα : Ίδια ή σχεδόν ίδια ποιότητα απεικόνισης το dvd δισκάκι με το wd tv live streaming (μιλάω πάντα για avi) . Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος τώρα:award:.
Τί διαφορά έχει το network share με το media server ????
Για το network share (δεν μπόρεσα ακόμα να συνδεθώ) όταν λες administrator τί εννοείς ? Έχω win 7 και 2 χρήστες στο pc μου και πάντα συνδέομαι σαν administrator. Αφού συνδεθώ τί πρέπει να κάνω ? Να βγάλω το password ? Και το username ποιο είναι ? Το όνομα που φαίνεται στο εικονίδιο του administrator ???

Άν βάλεις τα 12 bit θα δεις αύξηση της αντίθεσεις.Γενικά το WD TV Live έχει καλή ποιότητα εικόνας .Για μένα καλύτερη από τα άλλα δύο που έχω (Xtreamer,EGREAT Μ34Α).
Δεν έχω windows 7 ,όποτε δεν μπορώ να σε βοηθήσω ,μήπως έχουν κάποια ιδιετερότητα.

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Άν βάλεις τα 12 bit θα δεις αύξηση της αντίθεσεις.Γενικά το WD TV Live έχει καλή ποιότητα εικόνας .Για μένα καλύτερη από τα άλλα δύο που έχω (Xtreamer,EGREAT Μ34Α).
Δεν έχω windows 7 ,όποτε δεν μπορώ να σε βοηθήσω ,μήπως έχουν κάποια ιδιετερότητα.

Τί διαφορά έχει το network share με το media server ????

Το μενού του μηχανήματος το έψαξες καθόλου?
Δεν νομίζω γιατί αν το είχες ψάξει θα έβλεπες αυτό:

Settings -> System settings -> screensaver delay -> και σου εχει τις επιλογές που θελεις.

Καλό λοιπόν είναι να το ψάχνουμε λίγο πριν κάνουμε αμέσως ερώτηση.

Ξέρεις φίλε μου, πολλές φορές, ο τρόπος που λέμε ή γράφουμε μερικά πράγματα
δείχνει και την πάστα του ανθρώπου που ήμαστε. Σε ευχαριστώ που είχες την ευγενική διάθεση να βοηθήσεις σε ένα από τα ερωτήματα που είχα και που μου υπέδειξες ενα απο τις 1000 features του WD που μου διέφυγε.
Την επόμενή φορά που θα ζητήσω βοήθεια ... θα διαβάσω λεπτομερέστατα ολο το RTFM έτσι ώστε να εξαντλήσω καθε πιθανότητα ...να μην προβω στο ιδιο παράπτωμα !!! :SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Δεν χρειάζεται να ούτε διαβάσεις όλο το manual ούτε όλο το φορουμ αν ψάξεις λίγο περισσοτερο το μηχάνημα που έχεις αγοράσει θα αποφύγεις αυτές τις γελοίες ερωτήσεις για το αν έχει screen saver και κατά πόσο μπορείς να το μειώσεις ή να απενεργοποιήσεις εντελώς.

Και μην πας να μου τι βγεις και από πάνω κιόλας.
Παραδέξου ότι έκανες μια γελοία - χαζή ερώτηση :SFGSFGSF: που αν είχες ψάξει λίγο στο μενού του μηχανήματος θα το έβρισκες και άσε τις εξυπνάδες. :slapface:

Τί διαφορά έχει το network share με το media server ???? Μπορεί κάποιος που το έχει να μου απαντήσει ???
Και γιατί παίζει με διακοπές το video που τράβηξα με την fujifilm φωτογραφική μου μηχανή ??? (είναι avi το αρχείο)
Και κάτι τελευταίο. Με ποιο πρόγραμμα στριμάρετε τις ταινίες σας ?? Μόνο με windows media player γίνεται ή και με άλλα προγράμματα και πώς ??

Last edited:

Δεν χρειάζεται να ούτε διαβάσεις όλο το manual ούτε όλο το φορουμ αν ψάξεις λίγο περισσοτερο το μηχάνημα που έχεις αγοράσει θα αποφύγεις αυτές τις γελοίες ερωτήσεις για το αν έχει screen saver και κατά πόσο μπορείς να το μειώσεις ή να απενεργοποιήσεις εντελώς.

Και μην πας να μου τι βγεις και από πάνω κιόλας.
Παραδέξου ότι έκανες μια γελοία - χαζή ερώτηση :SFGSFGSF: που αν είχες ψάξει λίγο στο μενού του μηχανήματος θα το έβρισκες και άσε τις εξυπνάδες. :slapface:
Ρε παιδιά μην τρωγεστε συνέχεια,νομίζω δεν είναι καλό
και για τους υπόλοιπους που παρακολουθούμε το φόρουμ
και θελουμε να βοηθήσουμε ή να μας βοηθήσουν.
Φίλε fits μην είσαι τόσο αυστηρός με κάποιους,γιατί όπως θα ξέρεις
μπορεί κάποιοι να μην ξέρουν που να ψάξουν απλά γιατί
δεν το κατέχουν το 'άθλημα' και όχι από βαρεμαρα.
Απλα εσυ μπορείς να μην απαντήσεις αν πιστεύεις ότι ισχύει το δεύτερο.
Φιλικά πάντα.

Παιδιά ποιο ήρεμα...Φίλε fits μην θυμωνεις τοσο εύκολα.Οταν ήθελες βοήθεια για τα movie sheets σε βοήθησα κατατοπιστικά αν θυμάσαι καλά.Δεν είναι όλοι expert με αυτά.

Ναι αλλά μην συγκρίνουμε δυο εντελώς ανόμοια πράγματα έτσι.

Τα movie sheets δεν νομίζω να θέλανε απλά μια επιλογή από το μενού του μηχανήματος όπως είναι το screen saver επομένως μην συγκρίνεις δυο ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΟΜΟΙΑ πράγματα.

Τα movie sheets θέλανε να πειράξεις αρχεία να επεξεργαστείς ειδικά τα βίντεο και τις εικόνες τους και άλλα πολλά επομένως...