Tα moviesheets τα έκανες μονιμιάς ή χρειάστηκε να ξανακάνεις μερικά και δεύτερη φορά.γεια
εβαλα το brad firmware και εκανα μερικα moviesheets με το genthumbs που μου ταβγαλε πολυ καλα. Δούλεψε οκ για 1-2 μερες και μετα άρχισε ξαφνικά να αναβοσβήνει το αριστερό λαμπάκι ακόμα και όταν κλείνω το wd live ενώ τα moviesheets εξαφανίστηκαν.
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ?
Εφτιαξα μερικα την πρώτη φορά και μερικά την επόμενη. Μόλις ξανασύνδεσα το σκληρο στο WDLIVΕ αρχισε να αναβοσβήνει συνεχώς το αριστερό λαμπάκι. Λες να ξαναεγκαταστήσω το brad firmware?
Όχι δεν χρειάζεται.Εφτιαξα μερικα την πρώτη φορά και μερικά την επόμενη. Μόλις ξανασύνδεσα το σκληρο στο WDLIVΕ αρχισε να αναβοσβήνει συνεχώς το αριστερό λαμπάκι. Λες να ξαναεγκαταστήσω το brad firmware?
Αυτόν τον φάκελο(wd_tv) πρέπει να σβήσεις,ο user ο δεύτερος φάκελος .δυστυχώς φάκελος user δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο .wd_tv κι αυτός δεν σβήνεται γιατί περιέχει λέει μέσα ένα thumbs κατεστραμένο. γκρρρρρρρ...
προσωπικα αναγκαστηκα να το βγαλω το αρχειο για τα frames..γιατι δεν κλεινει ο σκληρος δισκος..και γιατι μου κανει αλλα κουφα..σβηνουν τα λαμπακια απο το wd το κουτι..οταν παταω αναπαραγωγη της ταινιας...[/QUOTE
ο σκληρος μου ξανακλεινει κανονικα οταν μετεφερα το αρχειο .bin του autores (αν θυμαμαι καλα το ονομα του)στο root του σκληρου που ειναι μονιμα συνδεδεμενος στο wdtv και εκανα και reboot(βγαζεις και ξαναβαζεις το wdtv στο ρευμα).
Για οποιον εχει/θελει να δοκιμασει τα plugins (προυποθεση ειναι να εχετε περασει οποιοδηποτε firmware του B-rad), ριξτε τα αρχεια απο το παρακατω .rar χυμα στο δισκο, βγαλτε-βαλτε τη μπριζα και θα εχετε:
Mια πολυ γρηγορη ερωτηση.Χυμα στο δισκο , σημαινει οτι μπορουμε να τα ριξουμε στον σκληρο με τις ταινιες μας ?
Ναι ,είναι φυσιολογικό.Να κάνω και γω μια ερώτηση. Έκανα moviesheets αλλά όταν τα βλέπω στην tv και πατήσω (στην εικόνα) για να επιλέξω ταινία δεν ξεκινάει η ταινία αλλά μπαίνει στον φάκελο με τα αρχεία .jpg , .avi και άλλα 2 που δεν θυμάμαι. Και μετά πρέπει να πατήσω το .avi για να ξεκινήσει η ταινία. Είναι φυσιολογικό??
Ναι ,είναι φυσιολογικό.
Για το πρώτο μέχρι στιγμής και εγώ δεν έχω βρει λύση.Δεν γίνεται να πατάμε στην εικόνα και να αρχίσει να παίζει η ταινία?? Να εκτελείται το .avi δηλαδή.
Επίσης όταν συνδέομαι με network για να δώ ταινία από το pc με την πρώτη δεν ανοίγει αλλά πρέπει να κάνω back πρώτα και να ξαναμπώ για να δει τα αρχεία του σκληρού του pc. Γιατί ?? Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα?? Και κάθε φορά μου βγάζει το username : anonymous και password κενό . Δεν γίνεται να βγεί και να μην εμφανίζεται κάθε φορά που μπαίνω στο wd ??
Φίλε μου αυτό είναι ενοχλητικό για μένα ,εσύ που είσι πιο ψαγμένος μπορείς να μας πεις πως μπορούμε να βγάλουμε τον έλεγχο της έντασης του ηχου με το πανω/κατω;2. Ελεγχο της εντασης του ηχου με το πανω/κατω (οταν φτασετε στο 100 αρχιζει να ανεβαζει τους υποτιτλους, οταν φτασετε στο μηδεν τους κατεβαζει, οποτε με τα ιδια κουμπια μπορειτε να ανεβοκατεβασετε και ηχο και υποτιτλους)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.