Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Για πες μου δηλαδή τι παραπάνω έχει το xtreamer από το wd tv live σε συνδέσεις γιατί όταν λες συνδέσεις εννοείς απλά να βλέπει τον υπολογιστή και αν παιζει τα βίντεο μέσω δικτύου επομένως τι καλύτερο μπορεί να έχει το xtreamer από το wd tv live?

Εκτός αν εννοείς ότι το xtreamer έχει και ασύρματο δίκτυο που το wd tv live δεν έχει αλλά μπορείς να του βάλεις αν αγοράσεις ένα usb wifi με 15ευρω.
Εκτός το "ασύρματο δίκτυο" ,το xtreamer μπορείς να το συνδέσεις κατευθείαν με component και RCA .
Ενώ στο wd tv live πρέπει να χρησιμοποιήσεις μετατροπέα (υπάρχει όμως στην συσκευασία)

Καλό είναι να μιλάμε λίγο σοβαρά έτσι και όχι να λέμε αερολογίες και βλακείες χωρίς παρεξήγηση.

Και το λέω αυτό για τον εξής απλούστατο λόγο.

Υπάρχει άτομο που θα αγοράσει ένα τέτοιου ειδους hd media player για να το συνδέσει με τους τρόπους που λες(Rca & κυρίως component) και όχι μέσω hdmi ωστε να χάσει το hd το οποίο και ακριβοπλήρωσε.

Και από τη στιγμή που σου δίνει είδη τους εν λόγω μετατροπείς στο πακέτο το μηχάνημα πες μου που υστερεί σε σχέση με το xtreamer.

Φίλε εγώ μίλησα τι έχει το ένα ,και τι δεν έχει το άλλο .

Τα "μιλάμε λίγο σοβαρά έτσι και όχι να λέμε αερολογίες και βλακείες"στα επιστρέφω.
Με αυτήν την λογική κακώς έχουν αυτές τις συνδέσεις αφού δεςν θα τα χρησιμοποιήσει κανένας.

Και να σου και κάτι άλλο "σοβαρέ" και μη "αερολόγε".
Εγώ που θέλω νσ συνδέσω το Live με το home cinema με Rca, πρέπει να χρησιμοποιήσω τον μετατροπέα της "πλάκα" που δίνει το Live, με αποτέλεσμα ο ήχος να μην είναι καλός.

Όχι πρέπει να χρησιμοποιήσεις την οπτική ίνα για να εχεις έναν ωραιότατο ήχο.

Ή να συνδέσεις το wd tv live με τον ενισχυτη μέσω hdmi που είναι και το ποιο σωστό.

Όσο για το ότι οι μετατροπείς που έχει το wd tv live είναι της πλάκας ενώ το xtreamer που έχει πάνω τις καταπληκτικές rca εξόδους από που το έβγαλες το πόρισμα?

Επειδή το λες εσύ δηλαδή πρέπει να ισχύει κιόλας εε?

Rca outputs είναι και οι μεν και οι δεν δεν αλλάζει καθόλου οι ποιότητα που εικόνας και ήχου που βγάζουν επειδη το ένα τους έχει είδη πάνω και το άλλο τους βγαζει με μετατροπέα.

Τέλος για δες τι chipset έχει το κάθε μηχάνημα που είναι υπεύθυνο για την απεικόνιση των ταινιών και μετά έλα πες μου ποιο μηχάνημα είναι δυνατότερο και γιατί.

Last edited:
Wd tv live sigmatech 8655 chipset vs xtreamer(Sidewinder version) realtek 1283DD chipset
Ορίστε και ένα αναλυτικό άρθρο με το τι δυνατότητες έχει κάθε chipset.

Last edited:
Επειδή από ότι κατάλαβα, απαντάς χωρίς να διαβάσεις καλά τα μηνύματα .
Σου παραθέτω ξανά ,τι απάντησα στην προηγούμενη σελίδα:

Τα έχω και τα δυο.
Σε συνδέσεις, μενού ,ρυθμίσεις καλύτερο το xtremer.
Σε ποιότητα εικόνας το Live ,το οποίο είναι και αθόρυβο σε σχέση με το xtremer.

Μου μιλάς για ποιότητα εικόνας του Live ,όταν έχω γράψει εδώ και σε προηγούμενα μηνύματα ότι το Live υπερτερεί σε σχέση με το Xtreamer και το EGREAT Μ34Α.
Όταν δεν έχω ενισχυτη και το home cinema δεν έχει οπτική ίνα, πως θα το συνδέσω με το Live;

Με τα rca που είδη έχει.
Και μην απαντάς συνέχεια το ίδιο πράγμα ίσως γιατί δεν εχεις τι άλλο να απαντήσεις.

Δηλαδη το xtreamer πως θα το συνδέσεις αν ο ενισχυτής ΔΕΝ έχει οπτική ίνα?
Με rca δεν θα το συνδέσεις κι εκεί?

Τι αλλάζει λοιπόν η μια σύνδεση rca με την άλλη σύνδεση rca?
Ακριβώς την ίδια ποιότητα εικόνας και ήχου θα βγάλει και το ένα και το άλλο αν το συνδέσεις με rca.

Και επειδη το βαρέθηκα αυτό το vs ο κάθε ένας πιστεύει και αγοράζει ότι θέλει.

Καλό είναι να μιλάμε λίγο σοβαρά έτσι και όχι να λέμε αερολογίες και βλακείες χωρίς παρεξήγηση.

Παρακαλώ να μην χρησιμοποιούμε τέτοιες εκφράσεις εδώ "χωρίς παρεξήγηση" (!)

Μπορουμε να γυρισουμε στο default firmware αν βαλει κανεις b-rad; Αν ναι πως; Ψαχνω να βρω και δε βρισκω τιποτα...

Εννοείτε και το έχουμε αναφέρει ουκ ο λίγες φορές.

Απλά κατεβάζεις το original fw και μπαίνεις με το wordpad και αλλάζεις το αρχείο wdtvlive.ver σε ένα νούμερο μεγαλύτερο αυτού που είχε για να νομίζει το wd tv live ότι το fw που πας να του περάσεις είναι νεότερο από αυτό που έχει είδη.

Από:
VERSION='1.02.21'
LOCATION='wdtvlive.bin'

Σε:
VERSION='2.02.21'
LOCATION='wdtvlive.bin'

Καλό είναι να ψάχνετε λίγο το τοπικ πριν ρωτήσετε κάτι που έχει ξαναειπωθεί.

Και εκτός αυτού το λέει και στο επίσημο σάϊτ της η western digital εκεί που λέει: "How to Roll Back to 1.02.21"

Last edited:
Το τελευταιο firmware του B-rad σωζει το σημειο που ειχαν διακοπει οι τελευταιες ταινιες που παιχτηκαν, ακομα και αν κοπει το ρευμα στη συσκευη. Αλλο ενα καλο feature...

Ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια.

Περασα το καινουριο b-rad (4.2.2) Αλλα δε μπορω να εχω προσβασει μεσα στο web interface του μηχανηματος για να μπορω να ανοιξω το deluge οπως εκανα για να κατεβαζω torrents. Μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος σε αυτο; Βαζω τη σωστη ΙΡ αλλα δε γινεται τιποτα... μηπως δεν εχω ενεργοποιησει κατι σωστα μεσα στο s00... αρχειο κτλ; Μπορει να μου πει καποιος;

Τουλαχιστον αν εχει απενεργοποιηθει αυτη η λειτουργία με το καινουριο αυτο firmware μπορω να κανω downgrade στο παλιοτερο που ειχε deluge μεσα η θα εχω προβλημα αν το κανω;

Last edited:
Τελικα εβαλα το 4.2.0 και γυρισα παλι στα παλια... LOL :P

η 4.2.2 δε μου ανοιγει το interface καθολου... Αν εχει κανεις κανενα νεοτερο ας μου πει. Αν και ειμαι βολεμενος αυτη τη στιγμη ετσι, δε θα χρειαστει να το πειραξω :P

Γεία σας.. Έχω φάει 3 μέρες προσπαθώντας να κάνω το network shares να δουλέψει χωρίς αποτέλεσμα.

Έχω το router μου συνδεδεμένο μέσω ethernet με το pc μου και ασύρματα με το wdtvlive μέσω usb-wifi.

To wdtvlive έχει καταφέρει να συνδεθεί στο internet, δηλαδή βλέπω κανονικότατα youtube αλλά δεν μπορώ να δω τα αρχεία από το δίκτυο. όΤαν πατάω δηλαδή το network shares στο wdtvlive δεν μου κάνει τίποτα. Αντιθέτως όμως στα windows στο δίκτυο μου εμφανίζει το wdtvlive. Δυστυχώς δεν έχω laptop για να δοκιμάσω γενικά αν λειτουργεί το δίκτυο.
Έχω ακολουθήσει όμως τις οδηγίες αυτού του video http://www.youtube.com/watch?v=EQstgQ4eJCM , χωρίς αποτέλεσμα. Έχω απενεργοποιήσει τελείως firewall και antivirus.

Τι προτείνετε?

Last edited:
Αμέ.. Έχω απογοητευτεί τόσο πολύ που δίνω σ'όποιον θέλει τα στοιχεία μου για το teamviewer (απομακρυσμένη βοήθεια) να μπει να μου το φτιάξει αν μπορεί!
Γίνεται να χρησιμοποιήσω άλλο δίκτυο αντί γι'αυτό των windows? Κάτι έχω διαβάσει για το TVersity..

Τελικά κατά πάσα πιθανότητα έφταιγε ο norton στην περίπτωση μου (τον απεγκατέστησα τελικά), αλλά κι οι ρυθμίσεις κοινής χρήσης :)
Ευχαριστώ πολύ τον φίλο fits79 για τη βοήθεια του :D

Χαίρομαι που βοήθησα και τελικά είδες που έφταιγε το norton 360 όπως σου είχα πει.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα,
Εχω ταλαιπωρηθει αφανταστα με το να διαβαζω οδηγους σχετικα με την ασυρματη δικτυωση του
wdκαι των windows 7 x64.
Οι ρυθμίσεις που εχω κανει είναι :

Network Discovery - ON
File Sharing - ON
Public Folder Sharing - OFF
Printer Sharing - ON
Password Protected Sharing - OFF
Media Sharing – OFF

Τα shared αρχειαεχουν access :everyone – administrator – xxx owner

Τι άλλο να κανω γιατι το ρημαδι δεν λεει απλα να δουλεψει και από ότι βλεπω παρα πολύ κοσμος εχει το ιδιο προβλημα. Είναι θεμα του wdή παραξενιας των windows 7 ?? Οι άλλες συσκευες i.extreamer εχουν παρομοια προβληματα ???

ρε Fits τσακαλε βρες μου και εμενα την λυση πλς

εχω windows firewall & microsoft security essentials

76439880.jpg

70702248.jpg

Εχω κανει και αυτο με την registry οπως επισης αυτο που κανεις allow sto firewall της Μ$