Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Καιρός ήτανε...
Και πάλι δεν είναι εξ ολοκλήρου βασισμένο στο καινούργιο επίσημο 1.04.10 αλλά στο προηγούμενο αλλά πρόσθεσαν πάρα πολλά πράγματα απ' ότι βλέπω.

Ο φάκελος "extra" για ποιο λόγο είναι?

Πως μπορώ να απενεργοποιήσω εντελώς τα movie sheets γιατί από default είναι ενεργά.

Πάντως τώρα πλέον έφτιαξαν και το ελληνικό μενού αρκεί να διαλεξεις στο τέλος code page = 1251.

Ακόμα κατεβαίνει φίλε μου.Το 1.04.10 έχει πολλά bug για αυτό δεν έφτιαξε firmware που να βασίζεται σε αυτό.

Για να βγάλεις τα movie sheets πρέπει να βάλεις "#" εκεί που τα είχαμε βγάλει για να ενεργοποιηθούν.

Μα το θέμα είναι ότι ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΑ το αρχείο s500-custom το άφησα ως έχει στη νέα έκδοση το μόνο που πείραξα είναι για να κλείνουν οι δίσκοι όταν κλείνω το μηχάνημα και να έχει ελληνικό μενού τίποτα άλλο.

Ξερει καποιος/εχει διαβασει ηδη τι σημαινει-περιεχει αυτο -> ?

* experimental wdlxtv-live base fw branches - 1.03.49 & 1.04.10

Μα το θέμα είναι ότι ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΑ το αρχείο s500-custom το άφησα ως έχει στη νέα έκδοση το μόνο που πείραξα είναι για να κλείνουν οι δίσκοι όταν κλείνω το μηχάνημα και να έχει ελληνικό μενού τίποτα άλλο.

Άρα είναι απο την αρχή ενεργοποιημένα τα movie sheets.Το κάνω install και εγώ τώρα αλλά αυτό με τα movie sheets δεν ξέρω πως αλλιώς απενεργοποιούνται(εφόσον τα υπάρχουν τα # παντού).

Επί τη ευκαιρία, αν δείτε κάτι στραβό στο ελληνικό μενού, πείτε μου να το διορθώσω.

Φαίνεται ότι είμαι πολύ τυχερός γιατί βρήκα το πρωτο bug στη νέα έκδοση b-rad fw ότι δηλαδη ΔΕΝ μπορείς να απενεργοποιήσεις τα movie sheets τουλάχιστον έτσι μου ειπανε στο support που μίλησα μόλις.

Καλησπερα σε ολους!Να κανω μια ερωτηση γιατι 277 σελιδες ειναι πολλες!Θελω να παρω ενα Western Digital TV HD LIVE δωρο στην κουμπαρα μου.Εχει crt τηλεοραση.Ο ηχος απο MKV αρχεια με dts θα ακουγεται?Γενικοτερα θα υπαρχουν προβληματα με ηχο-εικονα?Η βοηθεια σας θα μου ειναι πολυτιμη διοτι θα αγοραστει για ατομο που ειναι κρεβατομενο απο τροχαιο!Ευχαριστω πολυ!

Καλησπερα σε ολους!Να κανω μια ερωτηση γιατι 277 σελιδες ειναι πολλες!Θελω να παρω ενα Western Digital TV HD LIVE δωρο στην κουμπαρα μου.Εχει crt τηλεοραση.Ο ηχος απο MKV αρχεια με dts θα ακουγεται?Γενικοτερα θα υπαρχουν προβληματα με ηχο-εικονα?Η βοηθεια σας θα μου ειναι πολυτιμη διοτι θα αγοραστει για ατομο που ειναι κρεβατομενο απο τροχαιο!Ευχαριστω πολυ!

Βεβαίως τα αρχεία με dts θα τα κάνει downmix σε stereo και θα ακούγονται απο τα ηχεία της τηλεόρασης.Εφόσον είναι crt η tv καλύτερα να πάρεις το mini που δεν έχει hdmi και βγαίνει αρκετά πιο φθηνό.

Φαίνεται ότι είμαι πολύ τυχερός γιατί βρήκα το πρωτο bug στη νέα έκδοση b-rad fw ότι δηλαδη ΔΕΝ μπορείς να απενεργοποιήσεις τα movie sheets τουλάχιστον έτσι μου ειπανε στο support που μίλησα μόλις.

Όντως δεν φεύγουν.Ότι και να επιλέξεις στις ρυθμήσεις πάλι σε δείχνει τα sheets απο κάτω.

Εφόσον είναι crt η tv καλύτερα να πάρεις το mini που δεν έχει hdmi και βγαίνει αρκετά πιο φθηνό.

Πιο φθηνο αλλα κατωτερο σαν player, περα της συνδεσμολογιας .Kαλυτερα το live

Γεια σας φιλοι και χρονια πολλα.Εχω δημιουργησει ενα δικτυο μεταξυ wd live ,popcorn a-110,laptop και εχω το εξης προβλημα με τους υποτιτλους οταν επιλεγω να αναπαραγω στην τιβι μια ταινειαη οποια βρισκεται στο λαπτοπ ή σε σκληρο συνδεμενο πανω στο λαπτοπ με ξεχωριστους υποτιτλους με το popcorn δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα και η ενσωματωση γινεται κανονικα υπαρχει αλλωστε γι'αυτο και το i-home το οποιο ειναι γι'αυτη την δουλεια.Με το wd live τωρα ναι μεν πρεπει πρωτα να κανω share οσες ταινειες θελω να βλεπει αλλα οσες βλεπει δεν μπορει να κανει ενσωματωση υποτιτλων δεν βλέπει καθολου τους υποτιτλους ουτε απο το λαπτοπ ουτε απο το popcorn .Υπαρχουν βεβαια και μερικου φακελοι οι οποιοι τους κανω share με δεξι κλικ αλλα ττο περιεχομενο δεν φαινεται μεσω wd live.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Όντως δεν φεύγουν.Ότι και να επιλέξεις στις ρυθμήσεις πάλι σε δείχνει τα sheets απο κάτω.
Τελικά βρήκα μόνος μου τη λυση για να ΦΥΓΟΥΝ τα movie sheets απλά αλλάζεις ένα από τα παρακάτω πεδία και βάζεις ένα ΕΚΤΟΣ του default.

## change video thumb view to various amounts of thumbs
#THUMBRESO=120x160 has been removed due to OSD crashing issues
#config_tool -c THUMBRESO=150x200 # 12
#config_tool -c THUMBRESO=163x245 # 8 (default)
#config_tool -c THUMBRESO=180x240 # 10
#config_tool -c THUMBRESO=225x300 # 4
#config_tool -c THUMBRESO=240x360 # 4

Καλημέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά. Σήμερα πήρα και γο το WD TV Live. Το βράδυ θα το δοκιμάσω. Πώς μπορώ να δώ το current firmaware ? Επίσης αξίζει να το πάς στην τελευταία έκδοση που έχει το site της WD ή έχει Bug?

Θα πας αναγκαστικα στην τελευταια εκδοση firmware ,διοτι λυνει και το προβλημα σε mkv με header compression. Είναι ευκολο λιγο να ψαξεις στο μενου θα δεις ποια εκδοση έχεις κι αν το έχεις συνδεδεμενο στο internet μπορει να κατεβασει και να κανει αυτοματα την αναβαθμιση.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Τελικά βρήκα μόνος μου τη λυση για να ΦΥΓΟΥΝ τα movie sheets απλά αλλάζεις ένα από τα παρακάτω πεδία και βάζεις ένα ΕΚΤΟΣ του default.

## change video thumb view to various amounts of thumbs
#THUMBRESO=120x160 has been removed due to OSD crashing issues
#config_tool -c THUMBRESO=150x200 # 12
#config_tool -c THUMBRESO=163x245 # 8 (default)
#config_tool -c THUMBRESO=180x240 # 10
#config_tool -c THUMBRESO=225x300 # 4
#config_tool -c THUMBRESO=240x360 # 4

Εγώ το έκανα αλλιώς.Κατέβασα το plugin για το movie sheets το βαλα σε ένα usb και μπορώ όποτε θέλω απο το wd(χωρίς το s00 αρχείο) να τα βάζω και να τα βγάζω.Τα έχω πάνω σε ένα hub 7 θέσεων για να χωρέσουν όλα αυτά που έχω και δεν χρειάζεται να το βάζω/βγάζω.

Καποιοσ που εχει κανει δικτυο μεταξυ wdlive και λαπτοπ κανει ενσωματωση των υποτιτλων οταν το αρχειο ειναι αποθηκευμενο στον υπολογιστη????????