Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Re: Western Digital TV HD2

Πήγα στο PnP στον Αγιο Δημήτριο και της έδειξα τα μετρητά στο χέρι και η ξεφτίλα δεν μου το έδωσε! Το είχε πακέτο με την οθόνη στα 299 ευρώ και λέει σκέτο θα πωλείται από Δευτέρα-Τρίτη! Τι λες της λέω? Από Δευτέρα θα πωλείται σε όλα τα καταστήματα. Το θέμα της είπα ήταν να το πάρω τώρα! Και τελικά σηκώθηκα νευριασμένος κι έφυγα. Αίσχος! Αυτή είναι η συμπεριφορά σας προς τους πελάτες? Ουστ!

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Πήγα στο PnP στον Αγιο Δημήτριο και της έδειξα τα μετρητά στο χέρι και η ξεφτίλα δεν μου το έδωσε! Το είχε πακέτο με την οθόνη στα 299 ευρώ και λέει σκέτο θα πωλείται από Δευτέρα-Τρίτη! Τι λες της λέω? Από Δευτέρα θα πωλείται σε όλα τα καταστήματα. Το θέμα της είπα ήταν να το πάρω τώρα! Και τελικά σηκώθηκα νευριασμένος κι έφυγα. Αίσχος! Αυτή είναι η συμπεριφορά σας προς τους πελάτες? Ουστ!

Προσπαθούν να ξεστοκάρουν σκουπίδια ...
λένε ΣΚ έρχεται όλο και κάποιος πορωμένος θα τσιμπήσει...

To εφεραν και οι υπολοιποι (εστω καποιοι )...:guitarist:

ποιο τσιπακι ειναι καλυτερο τελικα?864χ η 865χ η το Realtek1073 που θα φοραει το νεο egreat?

http://www.sigmadesigns.com/Products/selection_guide/selection_guide.html

δεδομένου του ότι το PCH C200 έχει το 8642 αν θυμάμαι καλά, προφανώς και είναι το ισχυρότερο που υπάρχει...

Και η ταχύτητα αυτού (864Χ), 667 + 333 MHz (MIPS)
των 865Χ είναι 500 + 333MHz (MIPS)

τέσπα, δείτε τον πίνακα αλλά και τα technical documents ανά οικογένεια ολοκληρωμένων...

Εγώ ακόμα πάντως δεν έχω πειστεί (για θέαση ταινιών και ελάχιστη μουσική σε mp3) αν αξίζει το wd tv live καλύτερα από το σταθερό και δοκιμασμένο πλέον Μ34Α...

Last edited:

Εγώ ακόμα πάντως δεν έχω πειστεί (για θέαση ταινιών και ελάχιστη μουσική σε mp3) αν αξίζει το wd tv live καλύτερα από το σταθερό και δοκιμασμένο πλέον Μ34Α...
Για θέαση ταινιών είναι άριστο(το Μ34Α), για τη μουσική όμως σου βάζει περιορισμό το ότι δεν μπορείς να δεις τη λίστα (μενού) των τραγουδιών στη διάρκεια που παίζει ένα άλλο, ώστε να επιλέξεις κάποιο άλλο τραγούδι.
Αυτό αρνούνται πεισματικά να το προσθέσουν στο firmware (ή δεν μπορούν), ενώ φαίνεται τόσο απλό.
Τα περισσότερα (μέχρι και το Kiss DP-600) το κάνουν.
Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος (και οι φωτογραφίες) που αναγκάστηκα να πάρω και κάποιο άλλο.

Oι εξης...ενας...:flipout: (υπεθεσα οτι θα το εχουν και αλλοι :BDGBGDB55: , αλλα κανα δυο μαγαζια που ειδα , δεν , τουλαχιστον μεχρι τη στιγμη που κοιταξα)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303577

Το δίνει όμως 10 ευρώ ακριβότερα....:slapface:

Μια γρηγορη ερωτηση πριν την σίγουρη αγορά....

Υπάρχει πρόβλημα με αρχεία AVI?

έχω μπόλικα από αυτα....

Ρε παιδιά τί έγινε? Παρασκευή σήμερα και δεν το έφερε πάλι κανείς?

ηρεμα ρε παιδια, λογικα σε λιγες μερες μονο τα περιπτερα δεν θα το πουλανε...
Δεν ειναι δα και τιποτα συλλεκτικο.
Οσο τους δινετε αξια τοσο θα κρατανε ψηλα τις τιμες και οι λιγοι που το εχουν απο τωρα.

Ρε παιδιά τί έγινε? Παρασκευή σήμερα και δεν το έφερε πάλι κανείς?
Είπαμε ρε παιδιά από αρχές του μήνα ηρεμήστε ποια τόσο καιρό περιμένατε μερικές μέρες ακόμα θα σας χαλάσουν?

Είπαμε ρε παιδιά από αρχές του μήνα ηρεμήστε ποια τόσο καιρό περιμένατε μερικές μέρες ακόμα θα σας χαλάσουν?

και μην ξεχνάμε προσφέρει πράγματα τα οποία δεν τα έχουμε δει ΠΟΤΕ...
παίξιμο MKV, DTS downmix... πρωτόγνωρα πράγματα.... ούτε ποτέ τα άκουσε κανένας - ούτε τα είδε ποτέ... ούτε υπαρχουν εναλλακτικές λύσεις...
μετά το WD Live το χάος... :flipout: