Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Η msystems το πήγε 5/11!

Μας κοροιδεύουν?

Καλά κι αυτοί εδώ είναι γελοίοι οι τύποι:

http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=15834&catid=584

168 ευρώ! Που πας ρε Καραμήτρο? LOL

αν παρει κανεις κατι απο msystems ας ξεχασει και το θεμα εγγυησης του προιοντος που πηρε:smash:

Απάντηση: Western Digital TV HD2

Δεν έχει ανεμιστήρα, αν δεν με γελούν τα μάτια μου φυσικά.

Αθόρυβο 100% πάντως, ζεσταίνεται αρκετά, θέλει χώρο για να "ανασαίνει".

Re: Western Digital TV HD2

Έλα πες καμια πληροφορία! Κολλάει σε κανένα 1080p video? Παιζει χαλαρά τα m2ts χωρίς πρόβλημα? O DTS ήχος αποδίδεται καλά στο downmixing?

Απο οτι διαβαζουμε,

κανει passthrough το true hd, αλλα δεν το κανει downmix (οποτε αν κανεις rip ενα bluray θα πρεπει να κρατησεις και ενα 5.1 ή 2.0 stream αν θες ηχο απευθειας στην TV)...

αντιθετα δεν κανει passthrough το dts-ma αλλα περναει passthrough τον 5.1 core του, τον οποιο μπορει να κανει και downmix (υπαρχει πιθανοτητα να δοθει passthrough το dts-ma, αφου η WD εχει πληρωσει την DTS και ο ScottWD μιλησε για HD audio, και τα αμερικανακια το ζητανε πολυ, για το αν θα το δωσουν πιστευω μεχρι το Γεναρη θα ξερουμε, προσωπικη εκτιμηση)...

Για κάντο λίγο πιο λιανά για να καταλάβω. Μπερδεύτηκα με αυτά τα true hd,downmix,5.1,2.0,dts-ma κλπ!

Κάνει ή δεν κάνει dts downmix? Θα ακούω δηλαδή dts ήχο ή στέρεο ήχο κατευθείαν μέσω hdmi από την τηλεόρασή μου χωρίς ενισχυτή?

Κάνει ή δεν κάνει dts downmix? Θα ακούω δηλαδή dts ήχο ή στέρεο ήχο κατευθείαν μέσω hdmi από την τηλεόρασή μου χωρίς ενισχυτή?

Απολυτως...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

αν παρει κανεις κατι απο msystems ας ξεχασει και το θεμα εγγυησης του προιοντος που πηρε:smash:

Γιατί λέτε ανακρίβειες?.....ρίξτε μια ματιά εδώ
http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=735
Η Msystems είναι πιστοποιημένος dealer της Western Digital,όπως Πλαίσιο, Media Markt, κτλ

Last edited:

Μια πολύ πιο απλή ερώτηση, μιας και δεν έχω δει πως λειτουργεί ούτε το WD1.
Όταν παίζουν αρχεία βίντεο σε φορμάτ 4:3, υπάρχει η δυνατότητα μετατροπής τους σε 16:9 χωρίς να μένουν μπάρες αριστερά δεξιά ή γενικότερα;
Έχω τηλεόραση πλάσμα και με ενδιαφέρει να μην υπάρχουν καθόλου μπάρες στην προβολή αρχείων.

Θα πρέπει να βάζεις το WD σε λειτουργία 4:3 και να χρησιμοποιείς τις σχετικές ρυθμίσεις της τηλεόρασής σου (wide, zoom, κτλ.).

Το zoom του ίδιου του WD (του 1 τουλάχιστον) είναι πολύ μεγάλο για να χρησιμοποιηθεί για αυτή τη δουλειά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Γιατί λέτε ανακρίβειες?.....ρίξτε μια ματιά εδώ
http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=735
Η Msystems είναι πιστοποιημένος dealer της Western Digital,όπως Πλαίσιο, Media Markt, κτλ

τον μ.κ που ειναι ιδιοκτητης τον γνωριζω απο τοτε που το ανοιξε και ξερω καλα τι παιζει εκει.αγοραζει με power buy απο εξωτερικο,αφου εχει δει ποσες προπαραγγελιες εχει.τα παραπανω τα γραφω για να προφυλαξω παιδια που δεν γνωριζουν και πανε αδιαβαστοι

Απάντηση: Western Digital TV HD2

Έστω ότι αγόρασε αυτός που λες από εξωτερικό ή αγοράσαμε εμείς από εξωτερικό η ίδια η western digital δεν υποστηρίζει και την πανευρωπαϊκή - παγκόσμια εγγύηση?
Οπότε που το πρόβλημα?

Θα πρέπει να βάζεις το WD σε λειτουργία 4:3 και να χρησιμοποιείς τις σχετικές ρυθμίσεις της τηλεόρασής σου (wide, zoom, κτλ.).
Το zoom του ίδιου του WD (του 1 τουλάχιστον) είναι πολύ μεγάλο για να χρησιμοποιηθεί για αυτή τη δουλειά.
Έτσι όπως το ακούω θα ναι πρόβλημα. Έχω ένα Philips home theatre με usb που διαβάζει κάποια αρχεία βίντεο. Όσα είναι 4:3, δεν μπορώ να τα κάνω 16:9 γιατί για κάποιο λόγο όταν αλλάζω το aspect στην Panasonic βγάζει κι άλλες μπάρες στη μετατροπή(!)
Σκεφτόμουν κάποιο media player ελπίζοντας ότι αυτή την μετατροπή του format θα την έκανε αυτό.
Αν μου λες ότι θα πρέπει να ελπίζω στην τηλεόραση, τότε είναι βλακεία...

PS: Παρατήρησα ότι όταν παίζει αρχεία 4:3 και έχω το φορμάτ (στο Home theatre) στο 4:3 τότε η τηλεόραση το παίζει 16:9 ενώ όταν το υλικό είναι 16:9 χρειάζεται πάλι αλλαγή στο φορμάτ του Philips.
Στο WD δεν υπάρχει αυτόματη μετατροπή;