Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Συγνώμη που επιμένω, εννοείς ότι δεν υπάρχει καμία δυνατότητα για μετατροπή του format σε 16:9 ;

Δοκίμασα με διάφορες ρυθμίσεις κ από το wdtvlive δεν μπορείς να κάνεις κάτι...μόνο από την εκάστοτε τηλ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Το ίδιο ισχύει και με το WD. Απλώς, αναλόγως του υλικού που θέλεις να δεις, θα κάνεις μια βόλτα πρώτα από το setup των συσκευών για να ρυθμίσεις σχετικά... -bye-
Δοκίμασα με διάφορες ρυθμίσεις κ από το wdtvlive δεν μπορείς να κάνεις κάτι...μόνο από την εκάστοτε τηλ.
Μπερδεύτηκα λίγο από τα 2 posts.
Υπάρχει τελικά κάποια δυνατότητα ρύθμισης του format 4:3 στο WD2 ;
Γιατί στο Philips όταν το αλλάζω τελικά αλλάζει και ο τρόπος προβολής του αρχείου στην tv.

Απάντηση: Western Digital TV HD2

Για ακούστε κάτι εντελώς κουλό.

Πήρα τηλ. την info quest που είναι η επίσημη αντιπρόσωπος στην Ελλάδα για τα προϊόντα western digital για να τη ρωτήσω σε περίπτωση που αγοράσω το wd tv live από κάποιο άλλο κατάστημα όπως e-shop, πλαίσιο, pnpshop αν πάθει κάτι και το φέρω σε εσάς με την αποδείξει αγοράς το υποστηρίζετε ή όχι και μου απάντησαν το εξής κουλό:
Η info guest υποστηρίζει μόνο τα προϊόντα που έχουν αγοραστεί από αυτή ή το κατάστημα της www.you.gr.

Και ρωτάω το εξής εφόσον μαζί με το προϊόν λαμβάνεις και πανευρωπαϊκή εγγύηση 2 χρόνων δεν είναι υποχρεωμένη η info quest σαν επίσημος αντιπρόσωπος της western digital στην Ελλάδα να υποστηρίξει - επισκευάσει το προϊόν wd tv live ακόμα και αν ΔΕΝ έχει αγοραστεί από την ίδια την εταιρία?

Re: Western Digital TV HD2

ρωτα απο το καταστημα που θα αγορασεις τι εγγυηση εχει..
Αν ειναι ευρωπαικη τοτε δεν νομιζω να αλαμβανει η ελληνικη αντιπροσωπεια.
Αν ομως λεει εγγυηση ελλ. αντιπροσωπειας τοτε ειναι υποχρεομενοι να στο επικευασουν η αλλαξουν.Ετσι ξερω εγω..
Γιατι το πλαισιο η το καθε πλαισιο , απο που προμυθευεται τα προιοντα ; Λογικα απο την ινφοκουεστ.Αρα ;σε αυτους θα απευθυνθεις

παιδια μια ερωτηση σχετικα με το media player.

av out με καρφι βγαζει ; Θελω να συνδεσω 2.1 ηχεια σε τετοιο μηχανακι.Μπορω ;Με λιγα λογια δε θελω να μεσολαβησει ενισχυτης αλλα μονο ηχεια pc.

Πιστεύω η φώτο του 1 ποστ σου απαντάνε στο ερώτημα σου.
3784473155_1f839d048f.jpg

http://wdc.com/global/images/products/img3/300/wdfWDTV_Live.jpg
και αυτη η φωτο βοηθαει αλλα επειδη ξερω οτι τα ηχεια πχ 2.1 (οχι 5.1) βγαζουν πανω απο ενα καρφι....στη περιπτωση αυτη τι γινεται ; επειδη ειμαι ασχετος ρωταω.

υπαρχουν 2.1 με ενα καρφι και να τα συνδεσω εκει απευθειας ;

http://wdc.com/global/images/products/img3/300/wdfWDTV_Live.jpg
και αυτη η φωτο βοηθαει αλλα επειδη ξερω οτι τα ηχεια πχ 2.1 (οχι 5.1) βγαζουν πανω απο ενα καρφι....στη περιπτωση αυτη τι γινεται ; επειδη ειμαι ασχετος ρωταω.

υπαρχουν 2.1 με ενα καρφι και να τα συνδεσω εκει απευθειας ;

Υπάρχει λόγος να μετατρέψουμε υλικό που είναι σε 4:3 σε 16:9 πέρα από το που θα εξαφανιστούν οι μπάρες δεξιά και αριστερά;
Το αποτέλεσμα δεν θα είναι "ξεχειλωμένο" όπως και να το κάνουμε;

:ears:

Με την εισαγωγη προιοντων της WD ασχολουνται πολλοι.
Infoquest, Μακεδονικα περιφεριακα, Karma oktabit κλπ. και διαφορα καταστηματα κανουν δικες τους εισαγωγες. Απευθυνεστε στο καταστημα που αγορασατε...

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Το δοκίμασα κ αυτό, να αλλάξω δλδ το είδος της τηλ, αλλά το βίντεο πάλι το έδειχνε σε 4:3 με μαύρες μπάρες αριστερά/δεξιά.

Aν ήταν HD το αρχείο, πολύ πιθανόν, καθώς εκεί συνήθως το πρόγραμμα 4:3 παρουσιάζεται ως εγγενές 16:9 pillar-box, δηλαδή με τις μπάρες να αποτελούν μέρος του βίντεο.

Αν το κάδρο του βίντεο είναι εγγενές 4:3, τότε με την αντίστοιχη ρύθμιση από το WD, ως τέτοιο θα αναπαράγεται και η επιλογή του αν θα το δούμε με μπάρες, ζουμαρισμένο ή ξεχειλωμένο, θα γίνεται από την τηλεόραση.

Έχω την εντύπωση βέβαια (δεν έχω τώρα χρόνο να το τσεκάρω στο δικό μου), πως επιλογή 4:3 υφίσταται μόνο για έξοδο 480/576. Για 720/1080 πρέπει να είναι μόνιμα 16:9...

Ρώτησα στο Πλαίσιο αν είναι γνωστό πότε και αν θα έρθει και μου απάντησαν αρνητικά.
Στο μεταξύ στο site της WD εμφανίζεται σαν out of stock.
Αναρωτιέμαι αν θα μπορέσουμε να το έχουμε στα χέρια μας πριν τις γιορτές...

θέλω να κάνω μια ερώτηση πριν το αγοράσω! επειδή έχω το προηγούμενο και στα 1080p μεγάλων απαιτήσεων κολλάει απίστευτα! πάνω από 10 GB δηλαδή. "WiKi, ΕuRekA releases και λοιπά! Αυτό πως τα πάει? τα 1080p έως 10 gb περίπου τα παίζει και το προηγούμενο! το θέμα είναι στα καλά encodes τι κάνει? ας το δοκιμάσει κάποιος καν να πας πει!

Ευχάριστο!

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

θέλω να κάνω μια ερώτηση πριν το αγοράσω! επειδή έχω το προηγούμενο και στα 1080p μεγάλων απαιτήσεων κολλάει απίστευτα! πάνω από 10 GB δηλαδή. "WiKi, ΕuRekA releases και λοιπά! Αυτό πως τα πάει? τα 1080p έως 10 gb περίπου τα παίζει και το προηγούμενο! το θέμα είναι στα καλά encodes τι κάνει? ας το δοκιμάσει κάποιος καν να πας πει!

Ευχάριστο!

οφτόπικ!

Αυτά δεν είναι "καλά" encodes, αντιθέτως είναι "κακά"... Στα καλά encodes οι encoders καταλαβαίνουν τι κάνουν και τι settings χρησιμοποιούν, και δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα....

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

οφτόπικ!

Αυτά δεν είναι "καλά" encodes, αντιθέτως είναι "κακά"... Στα καλά encodes οι encoders καταλαβαίνουν τι κάνουν και τι settings χρησιμοποιούν, και δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα....

Τώρα μόλις είδα το Salvation wiki 13GB περίπου με το παλιό και δεν κόλλησε καθόλου. Δίσκος Western Digital passport.

:worshippy:

...συνέχεια οφτόπικ!

Για να μην είμαι άδικος όμως, παίζει ρόλο και ποιος από κάθε γκρουπ κάνει το encode... (αφήνω έξω τα εύρηκα που είναι εντελώς άλλης λογικής -και επίσης banned από το .org)
Κάτι captures που είδα πάντως από το salvation / wiki, δεν εντυπωσιάστηκα και ιδιαίτερα... δεν είχε και σύγκριση όμως με το source, οπότε... δεν μπορώ να βγάλω και σίγουρα συμπεράσματα...

Αν και βγαίνουμε εκτός topic. Να πω την αλήθεια το είχα και έπαιζε και χάζευα στον υπολογιστή. Δεν παρατήρησα πρόβλημα κολλήματος. Όσο για την εικόνα δεν είναι τόσο καλή για 1080p
Πες μου κάποιο σημείο συγκεκριμένα αν θες να τσεκάρω.

:ears: