Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Re: Western Digital TV HD2

δεν αναφερομαι σε αναπαραγωγη απο υπολογιστη.Οπως το εγραψες φανηκε οτι το επαιξε καλα το wd tv2...

Με WD το πρώτο το έπαιξα αφού μετέτρεψα τον ήχο σε AC3 και δεν είχα κολλήματα.

Απάντησα συγκεκριμένα σε αυτό μνμα

Originally Posted by Donacgreece
θέλω να κάνω μια ερώτηση πριν το αγοράσω! επειδή έχω το προηγούμενο και στα 1080p μεγάλων απαιτήσεων κολλάει απίστευτα! πάνω από 10 GB δηλαδή. "WiKi, ΕuRekA releases και λοιπά! Αυτό πως τα πάει? τα 1080p έως 10 gb περίπου τα παίζει και το προηγούμενο! το θέμα είναι στα καλά encodes τι κάνει? ας το δοκιμάσει κάποιος καν να πας πει!

Ευχάριστο!

Απάντηση: Western Digital TV HD2

θέλω να κάνω μια ερώτηση πριν το αγοράσω! επειδή έχω το προηγούμενο και στα 1080p μεγάλων απαιτήσεων κολλάει απίστευτα! πάνω από 10 GB δηλαδή. "WiKi, ΕuRekA releases και λοιπά! Αυτό πως τα πάει? τα 1080p έως 10 gb περίπου τα παίζει και το προηγούμενο! το θέμα είναι στα καλά encodes τι κάνει? ας το δοκιμάσει κάποιος καν να πας πει!

Ευχάριστο!
Φίλε δεν παιζει τόσο σημαντικό ρόλο το πόσα gb είναι η κάθε ταινία αλλά το τι κωδικοποίηση έχει γίνει και από ποιον.

ο το salvation / "WiKi" πήγα να το δω και go με το παλιό και ενώ ξεκίνησε κανονικά μετά έτρωγε τρομερά κωλύματα. μια ο ήχος μια η εικόνα! σε ΟΔ passport επίσης! Το θέμα καλο encode και όχι εντάξει είναι θέμα group. αν και εμενα τα EuReka μου αρέσουν παρα πολύ! Τον "ωικι" είναι λίγο πρόχειρα μιας και βιάζονται να ανεβάσουν αλλα και πάλι είναι εντάξει σε ποιότητα! Βεβαια για να το λέω αυτά έχω δοκίμασε μεγάλα αρχείο 1080p από πολλά groups! και σε όλα έχω το ίδιο πρόβλημα!

να διευκρινίσω, ότι η δοκιμη έχει γίνει με πόλους και διαφορετικούς σκληρούς, Όλοι τους WD άλλοι "pasport άλλοι my book.

ο το salvation / "WiKi" πήγα να το δω και go με το παλιό και ενώ ξεκίνησε κανονικά μετά έτρωγε τρομερά κωλύματα. μια ο ήχος μια η εικόνα! σε ΟΔ passport επίσης! Το θέμα καλο encode και όχι εντάξει είναι θέμα group. αν και εμενα τα EuReka μου αρέσουν παρα πολύ! Τον "ωικι" είναι λίγο πρόχειρα μιας και βιάζονται να ανεβάσουν αλλα και πάλι είναι εντάξει σε ποιότητα! Βεβαια για να το λέω αυτά έχω δοκίμασε μεγάλα αρχείο 1080p από πολλά groups! και σε όλα έχω το ίδιο πρόβλημα!

Λοιπόν την ταινία την παρακολούθησα λεπτό προς λεπτό χωρίς διακοπή από την αρχή εως και το τέλος μιας και δεν είχα δει κανονικά το έργο. Χρησιμοποιώ το firmware 1.02.10
Ο δίσκος είναι WD My passport 500GB και είναι κάτα 80% γεμάτος.
Το μηχανάκι ανταποκρίθηκε τέλεια χωρίς σπασίματα στην είκόνα και με κανένα πρόβλημα στον ήχο. Επειδή χρησιμοποιώ δικάναλο ενισχυτή σε αυτό το δωμάτιο μετέτρεψα τον DTS ήχο σε AC3. Ο ήχος κανονικότατος.

Μήπως λοιπόν το πρόβλημα είναι κάπου αλλού και όχι στ WD Player;
Μήπως κάτι δεν πάει καλά στην αποσυμπίεση;
Μήπως όλα τα wiki ή Esir πχ. δεν είναι όλα τα ίδια;

Στο μόνο μεγάλου μεγέθους αρχείο που είχα μπορώ να πω πρόβλημα και ήταν κάπου 20GB περίπου, ήταν το Eurovision finals 2009, ήταν σε 720p. oxi mkv. Δεν θυμάμαι τι είδους αρχείο ήταν. Που και που υπήρχε κάποια αλλοίωση στα χρώματα χωρίς όμως να δημιουργείτε έντονο πρόβλημα.

Αναμένουμε λοιπόν τον WD Live ο οποίος θα έχει απαλλαγεί από τις παιδικές ασθένειες.

:worshippy:

Ρε παιδιά μήπως έχουμε ξεφύγει αρκετά με το θέμα καθότι αυτό το τοπικ είναι για το νέο wd tv live και όχι για το 1 προϊόν.

To live πιστεύω παιζει τα πάντα αβίαστα και ποιο άνετα σε σχέση με το 1.

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

To live πιστεύω παιζει τα πάντα αβίαστα και ποιο άνετα σε σχέση με το 1.

Μακαρι.Εχει αναφερθει καπου πιο πισω ? Να σιγουρευτουμε..:))

παιδια , επειδη τις τελευταιες μερες διαβαζω για αυτα τα media centers...
εχω χασει το μπουσουλα με τοσα που διαβαζω και τα προβληματα που υπαρχουν κατα καιρους..
θα θελα να κανω μια ερωτηση.
Επειδη θελω να κανω μια προσφατη αγορα σε αυτα τα λεφτα , να περιμενω το TV live για να ησυχασω απο θεματα codecs / υποτιτλους κλπ η να ψαχτω σε λυσεις xtream η egreat?
Θελω κατι πιο απλο και σιγουρο γιατι δεν προοριζεται για μενα αλλα για κοπελα και δε θα θελα να παιδευεται παραπανω.
Μιλαμε για απλα αρχεια (οπως σειρες , ταινιες dvd rip / Hd 720/1080p οι ματροσκες που υπαρχουν.Ειτε με ενσωματομενους subs ειτε με εξωτερικους ελληνικους υποτιτλους.) Καμμια φωτογραφια και κανα mp3.
αυτα...
Αν ειναι λαθος θεμα , η move η φτιαχνω αλλο.
ευχαριστω:)

παιδια , επειδη τις τελευταιες μερες διαβαζω για αυτα τα media centers...
εχω χασει το μπουσουλα με τοσα που διαβαζω και τα προβληματα που υπαρχουν κατα καιρους..
θα θελα να κανω μια ερωτηση.
Επειδη θελω να κανω μια προσφατη αγορα σε αυτα τα λεφτα , να περιμενω το TV live για να ησυχασω απο θεματα codecs / υποτιτλους κλπ η να ψαχτω σε λυσεις xtream η egreat?
Θελω κατι πιο απλο και σιγουρο γιατι δεν προοριζεται για μενα αλλα για κοπελα και δε θα θελα να παιδευεται παραπανω.
Μιλαμε για απλα αρχεια (οπως σειρες , ταινιες dvd rip / Hd 720/1080p οι ματροσκες που υπαρχουν.Ειτε με ενσωματομενους subs ειτε με εξωτερικους ελληνικους υποτιτλους.) Καμμια φωτογραφια και κανα mp3.
αυτα...
Αν ειναι λαθος θεμα , η move η φτιαχνω αλλο.
ευχαριστω:)

θα προτεινα να περιμενεις το live.

Oλα δειχνουν οτι με το δυνατοτερο τσιπακι μαλλον θα καβατζωσει βαθρο (και πιθανοτατα πρωτη θεση ) σε αυτα τα λεφτα.Για αυτο και η ολη ανυπομονησια.

Και επειδη λες οτι ειναι για κοπελα , σαν κατοχος του πρωτου σου λεω οτι ο χειρισμος του , ειναι πατημα ενος , δυο κουμπιων.

Και η πλειοψηφια των προβληματων αφορουν , κολληματα , πιξελιασματα , αυτα που ολοι ευχομαστε να αποφυγουμε πλεον στον μεγαλυτερο βαθμο.

Εχε λιγο υπομονη..:)) .

Οπως βλεπεις το μηχανακι τεσταρεται..: )

ευχαριστω για τις απαντησεις..
το μονο αρνητικο που βρισκω ειναι οτι δε δεχεται ηχεια (mini jack) υπολογιστη αλλα μονο με μεσολαβηση ενισχυτη λογω RCA..
εκτος αν υπαρχει αλλος τροπος που μου διαφευγει

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

ευχαριστω για τις απαντησεις..
το μονο αρνητικο που βρισκω ειναι οτι δε δεχεται ηχεια (mini jack) υπολογιστη αλλα μονο με μεσολαβηση ενισχυτη λογω RCA..
εκτος αν υπαρχει αλλος τροπος που μου διαφευγει
Ηχεία μπορείς να βάλεις με ανταπτοράκια.
Για οθόνη όμως τι θα έχεις, για να βλέπεις το μενού;
Οπότε αν χρησιμοποιήσεις την τηλεόραση, δεν χρειάζεσαι ηχεία.

Ηχεία υπολογιστή με ανταπτοράκι πολύ εύκολα, γιατί μέσα στο πακέτο έχει καλώδιο για έξοδο σε ήχο rca. Κόστος το πολύ 5 ευρώ. rca σε minijack.
Χρειάζεσαι όμως είτε τηλεόραση είτε οθόνη υπολογιστή, όπως είπε κ ο parisal.

Μια πρόταση για access point ώστε να δικτυώσω το WD με το υπάρχον Wifi (καλύτερη λύση δεν είναι σε σχέση με USB stick?)

Αν κατάλαβα καλά θελεις να κάνεις το wd hd tv live να συνδέεται ασύρματα με το δίκτυο που έχεις σπίτι σου σωστά?
Αυτό γίνετε με κάποια συγκεκριμένα usb wifi adapters