Re: Western Digital TV HD2
δεν αναφερομαι σε αναπαραγωγη απο υπολογιστη.Οπως το εγραψες φανηκε οτι το επαιξε καλα το wd tv2...
δεν αναφερομαι σε αναπαραγωγη απο υπολογιστη.Οπως το εγραψες φανηκε οτι το επαιξε καλα το wd tv2...

Φίλε δεν παιζει τόσο σημαντικό ρόλο το πόσα gb είναι η κάθε ταινία αλλά το τι κωδικοποίηση έχει γίνει και από ποιον.θέλω να κάνω μια ερώτηση πριν το αγοράσω! επειδή έχω το προηγούμενο και στα 1080p μεγάλων απαιτήσεων κολλάει απίστευτα! πάνω από 10 GB δηλαδή. "WiKi, ΕuRekA releases και λοιπά! Αυτό πως τα πάει? τα 1080p έως 10 gb περίπου τα παίζει και το προηγούμενο! το θέμα είναι στα καλά encodes τι κάνει? ας το δοκιμάσει κάποιος καν να πας πει!
Ευχάριστο!
ο το salvation / "WiKi" πήγα να το δω και go με το παλιό και ενώ ξεκίνησε κανονικά μετά έτρωγε τρομερά κωλύματα. μια ο ήχος μια η εικόνα! σε ΟΔ passport επίσης! Το θέμα καλο encode και όχι εντάξει είναι θέμα group. αν και εμενα τα EuReka μου αρέσουν παρα πολύ! Τον "ωικι" είναι λίγο πρόχειρα μιας και βιάζονται να ανεβάσουν αλλα και πάλι είναι εντάξει σε ποιότητα! Βεβαια για να το λέω αυτά έχω δοκίμασε μεγάλα αρχείο 1080p από πολλά groups! και σε όλα έχω το ίδιο πρόβλημα!
To live πιστεύω παιζει τα πάντα αβίαστα και ποιο άνετα σε σχέση με το 1.
παιδια , επειδη τις τελευταιες μερες διαβαζω για αυτα τα media centers...
εχω χασει το μπουσουλα με τοσα που διαβαζω και τα προβληματα που υπαρχουν κατα καιρους..
θα θελα να κανω μια ερωτηση.
Επειδη θελω να κανω μια προσφατη αγορα σε αυτα τα λεφτα , να περιμενω το TV live για να ησυχασω απο θεματα codecs / υποτιτλους κλπ η να ψαχτω σε λυσεις xtream η egreat?
Θελω κατι πιο απλο και σιγουρο γιατι δεν προοριζεται για μενα αλλα για κοπελα και δε θα θελα να παιδευεται παραπανω.
Μιλαμε για απλα αρχεια (οπως σειρες , ταινιες dvd rip / Hd 720/1080p οι ματροσκες που υπαρχουν.Ειτε με ενσωματομενους subs ειτε με εξωτερικους ελληνικους υποτιτλους.) Καμμια φωτογραφια και κανα mp3.
αυτα...
Αν ειναι λαθος θεμα , η move η φτιαχνω αλλο.
ευχαριστω![]()
Ηχεία μπορείς να βάλεις με ανταπτοράκια.ευχαριστω για τις απαντησεις..
το μονο αρνητικο που βρισκω ειναι οτι δε δεχεται ηχεια (mini jack) υπολογιστη αλλα μονο με μεσολαβηση ενισχυτη λογω RCA..
εκτος αν υπαρχει αλλος τροπος που μου διαφευγει
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.