Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Re: Western Digital TV HD2

+1

Σε ταινίες είναι άψογο - παίζει χωρίς κολλήματα 1080p (ό,τι έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής - καμμιά 30ριά ταινίες) και με ελληνικούς υπότιτλους είτε .srt είτε .sub χωρίς προβλήματα (για το EGREAT m34 μιλάω)

Sorry για το off-topic...

Η ζητηση για το μηχανακι ειναι πολυ μεγαλη. Πριν λιγες μερες ηταν εξαντλημενο ακομη και στο eshop του site της WD (που πουλαει μονο ΗΠΑ). Και φυσικα οι μεγαλες αγορες προηγουνται αλλων (χωρια τα διαφορα εδω με τα τελωνεια)...

Και με το πρώτο το ίδιο δεν είχε γίνει , το ψάχναμε αλλά εις μάτην και μάλιστα μου άρεσε που κάποιοι μάγκες το βάραγαν στ αυτιά (ονόματα δεν λέμε το Media markt ήταν....) , και τι έγινε το πήραμε λίγο αργότερα και στη "σωστή" τιμή.ΥΠΟΜΟΝΗ και πάλι ...

Έφυγε η παραγγελία.Σε 2 εργάσιμες θα το έχω από pixmania.gr! Mε UPS Express στα 133 ευρώ! Για 10 ευρώ παραπάνω δεν θα περιμένω άλλες 10 μέρες! Και να πάνε να χεστούν στην Ελλάδα αυτοί που απεργούν. Ελλάδα κατάντια όπως πάντα...

Έφυγε η παραγγελία.Σε 2 εργάσιμες θα το έχω από pixmania.gr! Mε UPS Express στα 133 ευρώ! Για 10 ευρώ παραπάνω δεν θα περιμένω άλλες 10 μέρες! Και να πάνε να χεστούν στην Ελλάδα αυτοί που απεργούν. Ελλάδα κατάντια όπως πάντα...

Μία από τα ίδια και για μένα...

Ελπίζω να μην με κοροιδέψουν από pixmania και να μου το στέιλουν. Καμία γνώμη για pixmania έχουμε? Είναι αξιόπιστο?

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Ελπίζω να μην με κοροιδέψουν από pixmania και να μου το στέιλουν. Καμία γνώμη για pixmania έχουμε? Είναι αξιόπιστο?

Έχω αγοράσει εγώ 2 φορές. Αξιόπιστο και σχετικά γρήγορο. Σου έρχεται με courier DHL αν θυμάμαι καλά.

Και γω από το pixmania ότι και να χα πάρει ήμουν πολύ ευχαριστημένος.

λίγο υπομονή και θα το πάρουμε όλοι! ελπίζω μονο να μη με απογοήτευση όπως το προηγούμενο!

Απάντηση: Western Digital TV HD2

Εσείς που θα το αγοράσετε από pixmania αν σας πάθει κάτι(Χτύπα ξύλο) τι θα κάνετε?
Θα το στέλνετε πίσω στο pixmania και θα περιμένετε να το ελέγξουν και να σας το στείλουν πίσω?

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το HD2 που αναφέρεται στον τίτλο του θέματος τι είναι, αλλά anyway ένα Live Βλέπω να έχει βγάλει η WD οπότε και σ'αυτό θα αναφερθώ

υπάρχει περίπτωση να παίξει μέσω USB stick WIFI αρχείο mkv 720p? δηλαδή διαδικτυακά; Τα .avi divx/xvid 700Mbyte τα παίζει κανονικά αλλά τα mkv όχι.

Πηγαίνω απο Share Folders (και απλά έχω κάνει ένα κοινόχρηστο φάκελο σε κάποιον υπολογιστή με windows XP). και κολλάει δεν ξεκινά αναπαραγωγή

Πάντως το μηχανάκι γαζώνει.

Και κατι ακομα….
Τα frames προσαρμόζονται αυτόματα σε σχεση με το βιντεο;;..
Δηλαδή εάν βαλω καποιο αρχειο 24αρι και μετά ένα 50αρι , χρειάζεται να αλλάξω κατι χειροκίνητα ή η ρύθμιση γίνετε αυτόματα…

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

β) ότι δεν μπορείς να μεταφέρεις αρχεία στον συνδεδεμένο δίσκο μέσω της θήρας δικτύου(Αυτό βέβαια δεν το ξέρω σίγουρα αλλά απ' ότι ακούω μάλλον δεν μπορεί να το κάνει)).

Παιδιά μπορεί κάποιος να μας πει σίγουρα εάν τελικά αυτό ισχύει ή όχι?

Sorry εάν έχει απαντηθεί κάπου, αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι...

Φίλε απ' οτι μου απάντησαν εμένα μέσω pm πρέπει να γίνετε κανονικότατα.

Μια ερώτηση. Με ποιό είδος DTS έχει πρόβλημα το μηχάνημα? Αν βάλω ένα blu ray iso και παίξει, το οποίο έχει dts hd ήχο δεν θα παίξει σε στέρεο στην τηλεόραση? Ποιά είναι τα προβλήματα που αναφέρουν διάφοροι με DTS MA και άλλα τέτοια?

To νεο wd tv live δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον dts ήχο μήπως τα έχεις μπερδέψει με το πρωτο μηχάνημα?

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Που το εχει το pixmania γιατι εγω μονο το παλιό βρισκω;;