Re: Westworld (2016, ΗΒΟ)
Eγώ τώρα θα σας ξενερώσω όλους

Και μη μου κρατήσετε κακία με όσα θα γράψω στη συνέχεια, παρακαλώ
Καθήσαμε με τη γυναίκα μου να δούμε το πρώτο επεισόδιο. Το σταματήσαμε, δεν αντέξαμε ούτε μέχρι το τέλος του πρώτου επεισοδίου. Εντάξει, δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλό. Απλά δεν ήταν του γούστου μας.
Πολύ πιστολίδι, μου θύμισε Ταραντίνο σε πάρα πολλές στιγμές. Για τη γυναίκα μου δεν μπορώ να πω γιατί ήθελε να το σταματήσει (έπαιζε με το κινητό της μετά από το πρώτο 20λεπτο). Εγώ πάντως κάπου χάθηκα στο σενάριο, ίσως δεν κατάλαβα τι παίζει, για τις επαναλήψεις που πέθαινε κόσμος και μετά από 5 λεπτά πάλι ήταν εκεί. Φυσικά αυτό είναι και η ουσία, το ότι κάποιοι τους έβλεπαν από ψηλά και καθοδηγούσαν τα πάντα. Αλλά δεν έπιασα το τι συμβαίνει ούτε μετά από 40 λεπτά και εκεί "με έχασε" η σειρά.
Δεν πειράζει, θα ξεκινήσω κάποια άλλη σειρά. Δεν είναι όλα για όλους στο κάτω κάτω.
ΥΓ. Πάντως, ότι έχει να κάνει με όνειρα, είναι δυσνόητο για μένα. Για παράδειγμα προσπάθησα να δω 3 φορές το Inception και σε καμία από τις 2 φορές δεν κατάφερα να δω πάνω από 15 λεπτά. Χάθηκα και δεν καταλάβαινα τι συμβαίνει. Μάλλον δεν είμαι του ονείρου