Westworld [HBO]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 28 41.2%
  • Πολύ Καλή

Votes: 21 30.9%
  • Καλή

Votes: 8 11.8%
  • Μέτρια

Votes: 9 13.2%
  • Κακή

Votes: 2 2.9%

• Total voters
    68
Απάντηση: Westworld (2016, ΗΒΟ)

Τι είχε το Lost ;
Η καλύτερη σειρά που έχω παρακολουθήσει είναι. Τι, επειδή δεν κατάλαβα τίποτε; Και λοπόν; :flipout:

Re: Westworld (2016, ΗΒΟ)

Είδα το τελευταίο επεισόδιο χαμός έγινε πάλι.

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

....και τώρα μετά από όλη την ανάλυση που έχει πέσει στο νήμα.....τελειώνει το τελευταίο episode και το κέντρο του maze είναι απλά ένα ασανσέρ που σε βγάζει εκτός πάρκου....ή ακόμα καλύτερα....όλα είναι ένα purgatory....:flipout::flipout::flipout::bigcry:

Ή είναι όλα ένα όνειρο. Το Reddit και μαζί και εγώ κάνουμε ομαδικό χαρα κιρι

sent from my mobile phone, i apologise for any spelling errors

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Purgatory από τώρα;;; Αυτά γίνονται στην 4-6 season όταν εχουν αρμεξει την αγελάδα καλά. Μάθε Nolan μπαλιτσα από lindelof κ σία.

sent from my mobile phone, i apologise for any spelling errors

Eγώ τώρα θα σας ξενερώσω όλους :-) Και μη μου κρατήσετε κακία με όσα θα γράψω στη συνέχεια, παρακαλώ :-)
Καθήσαμε με τη γυναίκα μου να δούμε το πρώτο επεισόδιο. Το σταματήσαμε, δεν αντέξαμε ούτε μέχρι το τέλος του πρώτου επεισοδίου. Εντάξει, δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλό. Απλά δεν ήταν του γούστου μας.
Πολύ πιστολίδι, μου θύμισε Ταραντίνο σε πάρα πολλές στιγμές. Για τη γυναίκα μου δεν μπορώ να πω γιατί ήθελε να το σταματήσει (έπαιζε με το κινητό της μετά από το πρώτο 20λεπτο). Εγώ πάντως κάπου χάθηκα στο σενάριο, ίσως δεν κατάλαβα τι παίζει, για τις επαναλήψεις που πέθαινε κόσμος και μετά από 5 λεπτά πάλι ήταν εκεί. Φυσικά αυτό είναι και η ουσία, το ότι κάποιοι τους έβλεπαν από ψηλά και καθοδηγούσαν τα πάντα. Αλλά δεν έπιασα το τι συμβαίνει ούτε μετά από 40 λεπτά και εκεί "με έχασε" η σειρά.
Δεν πειράζει, θα ξεκινήσω κάποια άλλη σειρά. Δεν είναι όλα για όλους στο κάτω κάτω.

ΥΓ. Πάντως, ότι έχει να κάνει με όνειρα, είναι δυσνόητο για μένα. Για παράδειγμα προσπάθησα να δω 3 φορές το Inception και σε καμία από τις 2 φορές δεν κατάφερα να δω πάνω από 15 λεπτά. Χάθηκα και δεν καταλάβαινα τι συμβαίνει. Μάλλον δεν είμαι του ονείρου :)

Last edited:

:ernaehrung004:Ετσι ειναι και ο πατερας μου....αν δεν ειναι γραμμικο το σεναριο και γενικα αν δεν παταει γερα στην γη....δεν του αρεσει. Που και που, οταν ενα εργο εχει πχ βια μεσα, μου πεταει και κατι ατακες του στυλ " τι να μου προσφερει μια τετοια ταινια?...στο κατω κατω, δεν θελω να σκοτωσω κανεναν...":flipout:

Οπως το ειπες... to each his own.

Principe το φοβόμουν ότι κάτι τέτοιο θα σου συμβεί! :cool:

Εξάλου στο είπα ότι η σειρά στην αρχή της "ξίνισε" και πιο φανατικούς του είδους! :cool:

Δεν πειράζει όμως..
μπορείς να δοκιμάσεις κάποια από τις άλλες που σου πρότεινα! ;)

Ναι, έτσι είναι. Συμφωνώ μαζί σας Teddy743 και Blue08. Εξάλλου διαβάζω παντού διθυραμβικά σχόλια για τη σειρά. Επίσης, δεν νομίζω ότι θα δέχονταν τόσο γνωστοί και πετυχημένοι ηθοποιοί του Hollywood να πάρουν μέρος σε μία σειρά, αν πρώτα δεν είχαν μελετήσει τα πάντα. Άρα το πρόβλημα το έχω εγώ κι όχι η σειρά :-)
Θα ψαχτώ στις σειρές που μου πρότεινε ο Blue08.

Ε ναι, περί ορέξεως το θέμα!

Εγώ απ' την άλλη, μόλις είπα να ασχοληθώ, τα είδα δύο-δύο τα επεισόδια!

0efc4214522e3c524fbb1cd7f68c98ea.jpg

(κάπως έτσι...)

ελα πες την αληθεια... στο εβγαλε το google now ;)

το λεω αυτο γιατι μου το εβγαλε και εμενα το πρωι :)

Χάρη θα δώσεις review μέχρι αργά το βράδυ ?? :cool:

Εεε ναι.. προτιμώ να διαβάσω το review σου και μετά να το δω! :p :laugh:

Μπορώ να σας προετοιμάσω και λίγο.. :p

Westworld: Arnold’s Identity Revealed & Explained
http://screenrant.com/westworld-who-is-arnold-bernard/

Για να δούμε! :cool:

lol

Ειναι ηδη στην βιβλιοθηκη το επεισοδιο. Θεωρητικα θα το δουμε το βραδυ (κατα τις 2100-2130) και μετα ως ειθισται θα γραψω δυο λογακια ... φτανει, στην προσπαθεια της να κοιμισει τα παιδια, μην εχει αποκοιμηθει και η ιδια η συζυγος :)

εννοειται πως δεν ακουμπαω κανενα λινκ/αρθρο πριν δω το επεισοδιο. Ολο το ψαξιμο μετα. Το μπιρι-μπιρι γινεται μετα που ο διαιτητης σφυριξει τη ληξη του αγωνα :)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To ΗΒΟ άρχισε να μιλάει!

Ημουν κομματια χτες... αργησα και στη δουλεια και ειδαμε το επεισοδιο και μετα κατερρευσα στο κρεβατι.

Δινονται απαντησεις σε αρκετα ερωτηματα και μπαινουν σε μια σειρα τα timelines. Πολυ καλη ηθοποιια απο τον Jeffrey Wright. Το ευχάριστο ειναι οτι καταλαγιαζουν οι φοβοι οτι θα "γινει Lost". Παμε για μεγαλο γκραν φιναλε οπου θα εξηγηθει ο ρολος του Man in Black. Πιστευω (και δεν το βασιζω καπου συγκεκριμενα) οτι δεν θα εξηγηθει απολυτα ο βαθυστερος σκοπος της Delos. Υπαρχουν αρκετα νηματα τα οποια πρεπει να δεσουν (οπως π.χ. η Maeve και ο ληστης, η σχεση man in black - dolores) και δεν ξερω αν προλαβαινουν. Απο την αλλη το τελευταιο επεισοδιο θα ειναι 90' οποτε ισως και να προλαβουν... οψομεθα!

Παντως ο,τι εχει βγει μεχρι στιγμης, ειχε προβλεφθει. Καμμια "σοβαρη" θεωρια δεν εχει πεσει εξω.

Λοιπόν, εντάξει εξαιρετικό το επεισόδιο!
Εάν είναι αντάξιο και το φινάλε θα ψηφίσω τελικά εξαιρετική την σειρά! :cool:

Ας ξεκινήσουμε με μία απλή ερώτηση..

Πως ο Bernand..

.. έπιασε την Elsie..
αφού εκείνη την ώρα ήταν με την Theresa ?

Κατ´τα άλλα όντως φαίνεται πως η Maeve είναι ο "Neo" στην σειρά! :cool: