Westworld [HBO]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 28 41.2%
  • Πολύ Καλή

Votes: 21 30.9%
  • Καλή

Votes: 8 11.8%
  • Μέτρια

Votes: 9 13.2%
  • Κακή

Votes: 2 2.9%

• Total voters
    68
Re: Westworld (2016, ΗΒΟ)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Και για να προλάβω τον Γιάννη! :cool:

* ΠΡΟΣΟΧΗ * αρχίζει με το trailer του φινάλε!

Να πω και κάτι άλλο..

Θυμάστε τον μπαμπά της Dolores τον Peter Abernathy ??
Θα περίμενα.. θα μου άρεσε.. να ξανακάνει κάποια εμφάνιση στο φινάλε!!

Ξέρουμε ότι η Charlotte είχε κάποια σχέδια για αυτόν..
όμως..

.. πρόλαβε να κάνει κάτι ο Bernard με αυτόν ??
Πιθανόν όχι θα έλεγα..

Αν θυμάστε εκείνη την καταπληκτική σκηνή ο Peter είχε εκτοξεύσει κάτι απειλές στον Ford! :cool:

Επίσης εάν έχετε διαβάσει υπάρχουν θεωρίες ότι ο Ford δεν θα είναι στην επόμενη σεζόν.. (ίσως και λόγω πραγματικής ηλικίας..)
Τώρα που το ξανασκέφτομαι πάντως θα είναι αρκετά δύσκολο να χάσει η σειρά τον χαρακτήρα του..

αν και θα μου άρεσε πολύ να αντιμετωπίσει ο Ford στο φινάλε την Maeve ή τον Peter!! :cool:

a9174771775a146ef00e1015834c6ba6df1dc1b3.jpg

Why That Photo On Westworld Is So Important
http://www.cinemablend.com/television/1590340/why-that-photo-on-westworld-is-so-important

Will Westworld Answer All Of Our Season 1 Questions? Here's What The Creators Say
http://www.cinemablend.com/televisi...eason-1-questions-heres-what-the-creators-say

"In the pilot, the creators introduced a smorgasbord of philosophical quandaries, each fascinating enough to be the thematic backbone of a television show: Is artificial life morally indistinguishable from human life? Do humans become gods when they create artificial life? Is the mere act of storytelling godly? But instead of investigating those questions, the show has fallen back on the twisty gimmicks that have followed Jonathan Nolan’s work since his first film."

Πολυ ωραιο αρθρο! Με εσπρωξε να κανω μια μικρη ανασκοπιση της σειρας στο μυαλο μου. Θυμαμαι τον τροπο που ειχα προσεγγισει τη σειρα οταν ειχε ξεκινησει (και τα σχολια που ειχα κανει εδω) και την ειχα προσεγγισει ως σειρα scifi που μεταφερει ανησυχιες γυρω απο την ανθρωπινη φυση, αλλα και τη σχεση ανθρωπων - AI. Στην πορεια, η σειρα εκανε πιβοτ προς σειρα μυστηριου. Βεβαιως, η αρχικη ιδεα παρεμεινε και αυτο φαινεται και απο τον μονολογο του Φορντ λιγα επεισοδια πριν και τις σκεψεις τους γυρω απο τη διαφορα ανθρωπων - hosts. Ενας γριφος φαινεται παντα πολυ απλος οταν εχει λυθει, οποτε λογικο ειναι η σειρα στο τελειωμα να χασει τη γοητεια της (αν τελικα γινει αυτο), αυτο ομως δεν ευτελιζει τη διαδρομη. Μαλιστα, νομιζω οτι ειναι αδικο να τη συγκρινουμε με σειρες με κλασσικη τηλεοπτικη δομη και τροπο αφηγησης, αφου το westworld μοιαζει κομμενο & ραμμενο για την εποχη του internet/reddit κτλπ. Ειναι πιο πολυ παιχνιδι-γριφος παρα ιστορια.

Προσωπικα συνεχιζω με αμειωτο ενδιαφερον!

Το ότι παραμένει η αγαπημένη μου σειρά αυτή την στιγμή είναι σίγουρο.....και αρκετά θα κριθούν από το τελευταίο... απλά δεν θα ήθελα να καταλήξει ο γρίφος να γίνει αυτοσκοπός....(βλέπε inception)

Στην δεύτερη season θα ήθελα πχ πολύ να δω τι γίνεται και εκτός πάρκου......και με το "εκτός πάρκου" εννοώ και εκτός του service department. Θέλω να δω τι παίζεται σε management επίπεδο, θέλω να ακούσω τι συζητούν οι ιδιοκτήτες και που το πάει γενικά το πάρκο.....ποιο το τελικό όφελος εκτός του χρηματικού κέρδους κτλ....

νομιζω το τι θα γινει στη 2η σαιζον ειναι μεγαλυτερο μυστηριο απο το πως θα τελειωσει η 1η :)

Παντως ναι, το deeper game της Delos θα ηθελα να μαθω και εγω τι ειναι

Ωπ !!!

Έβγαλε το 10 ??? :eek:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μάλλον όχι..

Επαληθεύτηκαν οι υποψίες!!

Δεν λέω πως.. αλλά ΤΕΛΟΣ..

για..

τον..

..Ford!!

Όχι.. δεν άντεξα.. και κοίταξα λίγο ένα review! :p :laugh:

Άνοιξες το spoiler ?? :p

Πάντως με δεύτερη σκέψη.. και ανάγνωση.. όσων δούμε..
ΠΟΤΕ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για πολλά πράγματα.. σε μία τέτοια σειρά!! :cool:

Επίσης φαίνεται ότι θα επαληθευτεί και αυτό που λέγαμε και οι δυό μας και άλλοι βέβαια..

ότι το μεγαλύτερο ερώτημα που θα έχουμε μετά.. είναι το πως θα συνεχίσει η σειρά στην 2η σεζόν!! :cool:

ποτε δεν ανοιγω σποιλερ πριν δω κατι!

τα ξαναλεμε το βραδυ κατα τις 23:00 (ελπιζω) :)

κουφαλες.. τελευταιος εμεινα!!!

μην τυχει και εχει αποκοιμηθει η συζυγος το βραδυ.. αιθερα θα την βαλω να μυρισει :)

Απάντηση: Westworld (2016, ΗΒΟ)

Δεν την είχα πάρει χαμπάρι τη σειρά , βλέποντας το καστ και τις κριτικές κατέβασα κάποια επεισόδια .
Το πρώτο όλο τα πιάνω και όλο το παρατάω , κάτι δεν μου έκατσε καλά από την αρχή .
Να τις δώσω μια ευκαιρία ακόμα ;
Βλέπω και χαμηλές ψήφους στην ψηφοφορία .

Re: Απάντηση: Westworld (2016, ΗΒΟ)

Δεν την είχα πάρει χαμπάρι τη σειρά , βλέποντας το καστ και τις κριτικές κατέβασα κάποια επεισόδια .
Το πρώτο όλο τα πιάνω και όλο το παρατάω , κάτι δεν μου έκατσε καλά από την αρχή .
Να τις δώσω μια ευκαιρία ακόμα ;
Βλέπω και χαμηλές ψήφους στην ψηφοφορία .

γνωμη μου, αν μεχρι το 3ο (για να μην σου πω 2ο) δεν σου κανει κλικ, παρατα τη.

κουφαλες.. τελευταιος εμεινα!!!

μην τυχει και εχει αποκοιμηθει η συζυγος το βραδυ.. αιθερα θα την βαλω να μυρισει :)

Χαχαχα! :laugh:

Όχι μάλλον εγώ θα το δω αύριο.. :p

γνωμη μου, αν μεχρι το 3ο (για να μην σου πω 2ο) δεν σου κανει κλικ, παρατα τη.

Εγώ θα του έλεγα ότι η σειρά είναι κατ' αρχάς πολύ σπαζοκεφαλιά..

Κατά 2ον εάν όντως δεν γουστράρει πολύ Sci-Fi μάλλον θα τον δυσκολέψει αρκετά..

Αλλά κατά 3ον όσοι γουστάρουν τέτοια π.χ εγώ.. χρειάστηκε να πάω ως το 3ο-4ο για να μπω στο νόημα της σειράς! :cool:
.. εκτός και κάτσεις και διαβάσεις από την αρχή κάποιες από τις θεωρίες της σειράς!

Χάρηη.. (και όποιος άλλος..) δες αυτό! ;)

http://avclub.gr/forum/showthread.php/150879-Morgan-(2016)

Μμμ.. μάλλον θα ξενυχτίσει πολύς κόσμος απόψε.. βγήκαν subs.. :cool:

Χάρηη.. το αναμένο "φωτάκι" σου σημαίνει ότι δε σε πήρε ο ύπνος.. εε? :p :laugh: