White House Down

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    0
Απάντηση: White House Down (2013)

Σκουπίδι περιοπής.
Απ´ το πρώτο λεπτό καταλαβαίνεις, εκτός απ´ το τι παπάτζα είναι, όλη (κυριολεκτικά όμως) την υοπόθεση(?).
Δεκί "κλίκ" και "delete".

Re: Απάντηση: White House Down (2013)

Η ταινία είναι guilty pleasure. Πολυ καλύτερη απο το Olympus has fallen σε κρατάει χαλαρά ως το τέλος παρά τις κλασικές υπερβολές.
Για pop corn φάση είναι super.

Σκουπίδι περιοπής.
Απ´ το πρώτο λεπτό καταλαβαίνεις, εκτός απ´ το τι παπάτζα είναι, όλη (κυριολεκτικά όμως) την υοπόθεση(?).
Δεκί "κλίκ" και "delete".

Αποφασίστε για να κανονίσω την πορεία μου...:p

Ασε ρε Συριε, μην το δεις και βρούμε και τον μπελά μας! :p

looool

(οπως ειπα παντως, τον Χρηστο ειναι που ''φοβαμαι'' βασικα...:p)

Η ταινία είναι guilty pleasure. Πολυ καλύτερη απο το Olympus has fallen σε κρατάει χαλαρά ως το τέλος παρά τις κλασικές υπερβολές.
Για pop corn φάση είναι super.

Ωχ...άρα δίκιο θα εχει ο α Μπάμπης....:p

Μόνο με βάση τα σχόλια αυτά ψηφίζω ΚΑΚΗ απευθείας χωρίς να την δω καν...-bye-

Οι "copycat movies" δεν ειναι κατι νεο. Αναφερθηκαν πιο πανω μερικες.!
Απο οσο λενε στο παρακατω "VS" link παντως, το olympus has fallen υπερεχει συνολικα.
Προσοχη, υπαρχουν spoilers.

http://themovieblog.com/2013/review-fight-olympus-has-fallen-vs-white-house-down/

Οντως ειναι λιγο πιο δεμενο το olympus ...
Για ποπ κορν ειναι και τα δύο πάντως...

Οντως ειναι λιγο πιο δεμενο το olympus ...
Για ποπ κορν ειναι και τα δύο πάντως...

Επειδή άλλο Φουκουα κι άλλο Εμεριχ (ο πρώτος σαφώς καλύτερος - σαχλας ο 2ος), αυτο σκεφτόμουν κι εγω και την είχα αγνοησει...

Απάντηση: Re: Απάντηση: White House Down (2013)

Επειδή άλλο Φουκουα κι άλλο Εμεριχ (ο πρώτος σαφώς καλύτερος - σαχλας ο 2ος), αυτο σκεφτόμουν κι εγω και την είχα αγνοησει...

Δες τις και πες μου. Και εμένα μου αρέσει ο Φουκουα αλλά το ευχαριστήθηκα περισσότερο το δεύτερο..

Re: White House Down (2013)

5/10, καλύτερο από τον Όλυμπο αλλά μέχρι εκεί.
Τα εφέ δεν μου άρεσαν και οι υποκριτικές ικανότητες σχολικής παράστασης αλλά με παρέα 10 ατόμων που την είδαμε πέρασε η ώρα εύκολα.

Το είδα τελικά και εγώ για καθαρά εγκυκλοπαιδικούς λόγους και ξαναψηφίζω κακή. Χειρότερο και από το Olympus Has Fallen.

Αστείο σενάριο , άθλιες ερμηνείες , ακόμη και τα ειδικά εφέ με τα ελικόπτερα που πετούσαν στην αρχή της ταινίας μοιάζουν να φτιάχτηκαν με Intel Atom.

Μπα σε καλο μας, γελασαμε!

Το Olympus ηταν μια απλώς αξιοπρεπής προσπάθεια μια κλασικής Αμερικανικής περιπέτειας τυπου Die Hard (αυτός ειναι ο ορισμός του ποπ κορν movie για μένα)

Τούτο ειναι, κατα τα αναμενόμενοπα πρότυπα Εμεριχ, ενα mega τσίρκο.

Το καλο ειναι οτι ειναι τοσο γελοίο που δεν σου περνάει καν απ το μυαλο να το πάρεις σοβαρά, γελας (σε σκηνές που βέβαια δεν αποσκοπούν σε κατι τέτοιο :p) και εν τελεί, αδυνατεις να του κρατήσεις κακια :p

Αν είχα πχ δλδ να διαλέξω μεταξύ αυτού και του τελευταίου Star Trek, 1000 φορές δαυτο που σε κανει να γελας και λιγο.

(ειναι παντως κρίμα να μη θεμε να χρησιμοποιούμε ούτε το 10% του μυαλού μας βλέποντας ταινίες σαν αυτές...ναι, όλοι θελουμε να ξεσκάσουμε αλλα φοβάμαι οτι απλώς έχουμε ξεχάσει οτι η πρόκληση για εγγεφαλικη λειτουργία προσφέρει εν τελεί πολυ μεγαλύτερη ηδονή απο τις so called "guilty pleasures"")

ακόμη και τα ειδικά εφέ με τα ελικόπτερα που πετούσαν στην αρχή της ταινίας μοιάζουν να φτιάχτηκαν με Intel Atom.
Indeed, τσιρκουλικες προχειραντζες....

Last edited by a moderator:

Εγώ το βρήκα πολύ καλύτερο από τον 'Όλυμπο' και αν δεν είχε κάποιες χιουμοριστικες ατάκες θα ήταν ακόμα καλύτερο.
Καλά όλοι αυτό βλέπαμε σήμερα ; :flipout:

Last edited:

Εγώ το βρήκα πολύ καλύτερο από τον 'Όλυμπο' και αν δεν είχε κάποιες χιουμοριστικες ατάκες θα ήταν ακόμα καλύτερο.
Καλά όλοι αυτό βλέπαμε σήμερα ; :flipout:

Δήθεν χιουμοριστικές ατάκες θα έλεγα από αυτές που ρίχνουν την θερμοκρασία (κρύα αστεία).

Όντως αν το πάρει κάποιος σαν κωμωδία/παρωδία μπορεί να περάσει καλύτερα τελικά.:ADFADF1:

Eχω την εντυπωση οτι πολυς κοσμος εδω μεσα αναζητει ενδομυχα να βρει φιλοσοφικη σκεψη
σε εργα δρασης για 12χρονα. Τελωσπαντων ... στην Επιδαυρο παιζουν αυτα που λαχταρατε.
ΟΧΙ στα Ster, Village και Odeon.

(με ολο το θρασος που δεν με διακρινει ... και εντελως φιλικα -bye-)

Eχω την εντυπωση οτι πολυς κοσμος εδω μεσα αναζητει ενδομυχα να βρει φιλοσοφικη σκεψη
σε εργα δρασης για 12χρονα. Τελωσπαντων ... στην Επιδαυρο παιζουν αυτα που λαχταρατε.
ΟΧΙ στα Ster, Village και Odeon.

(με ολο το θρασος που δεν με διακρινει ... και εντελως φιλικα -bye-)
Το να τραβάς μια απλή σκέψη στα άκρα δεν λέει και πολλά...

Αυτο που θέλω να πω ειναι οτι, αφήνοντας στην άκρη Επιδαυρους κλπ, δυστυχώς το να βρεις σήμερα μια αξιοπρεπή περιπέτεια (ναι, Αμερικανική, απο αυτές που ξέρουν να κάνουν καλα) ειναι πολυ δύσκολο.

Γιατί, οπως είπες κι εσυ, κατι ταινίες σαν και δαυτη ειναι για 12χρονα (ή, το χειρότερο, οπως είπα, για όσους επιλέγουν - συχνά - να αφήνουν το μυαλο τους να δουλεύει σε επίπεδα 12χρονου - και πολλά (χρόνια) λέω)

Προφανως, οπως ειπώθηκε παραπανω, μια παρωδία ειναι η ταινία - (και γι αυτο δε με χάλασε κιόλας - δεδομένου οτι ήθελα απλώς να σκοτώσω 1,5 ώρα).

ΥΓ Βασικά η ταινία με κέρδισε στην επική σκηνή του κυνηγητού με τ αυτοκίνητα στη αυλή του ΛΟ :p

Last edited: