Η ταινία είναι guilty pleasure. Πολυ καλύτερη απο το Olympus has fallen σε κρατάει χαλαρά ως το τέλος παρά τις κλασικές υπερβολές.
Για pop corn φάση είναι super.
Σκουπίδι περιοπής.
Απ´ το πρώτο λεπτό καταλαβαίνεις, εκτός απ´ το τι παπάτζα είναι, όλη (κυριολεκτικά όμως) την υοπόθεση(?).
Δεκί "κλίκ" και "delete".
Αποφασίστε για να κανονίσω την πορεία μου...![]()
Παραδόξως, είμαι με τον Τάκη. Guilty pleasure...
Ασε ρε Συριε, μην το δεις και βρούμε και τον μπελά μας!![]()
Η ταινία είναι guilty pleasure. Πολυ καλύτερη απο το Olympus has fallen σε κρατάει χαλαρά ως το τέλος παρά τις κλασικές υπερβολές.
Για pop corn φάση είναι super.
Ωχ...άρα δίκιο θα εχει ο α Μπάμπης....![]()
Οι "copycat movies" δεν ειναι κατι νεο. Αναφερθηκαν πιο πανω μερικες.!
Απο οσο λενε στο παρακατω "VS" link παντως, το olympus has fallen υπερεχει συνολικα.
Προσοχη, υπαρχουν spoilers.
http://themovieblog.com/2013/review-fight-olympus-has-fallen-vs-white-house-down/
Μόνο με βάση τα σχόλια αυτά ψηφίζω ΚΑΚΗ απευθείας χωρίς να την δω καν...![]()
Οντως ειναι λιγο πιο δεμενο το olympus ...
Για ποπ κορν ειναι και τα δύο πάντως...
Επειδή άλλο Φουκουα κι άλλο Εμεριχ (ο πρώτος σαφώς καλύτερος - σαχλας ο 2ος), αυτο σκεφτόμουν κι εγω και την είχα αγνοησει...
Indeed, τσιρκουλικες προχειραντζες....ακόμη και τα ειδικά εφέ με τα ελικόπτερα που πετούσαν στην αρχή της ταινίας μοιάζουν να φτιάχτηκαν με Intel Atom.
Εγώ το βρήκα πολύ καλύτερο από τον 'Όλυμπο' και αν δεν είχε κάποιες χιουμοριστικες ατάκες θα ήταν ακόμα καλύτερο.
Καλά όλοι αυτό βλέπαμε σήμερα ;![]()
Το να τραβάς μια απλή σκέψη στα άκρα δεν λέει και πολλά...Eχω την εντυπωση οτι πολυς κοσμος εδω μεσα αναζητει ενδομυχα να βρει φιλοσοφικη σκεψη
σε εργα δρασης για 12χρονα. Τελωσπαντων ... στην Επιδαυρο παιζουν αυτα που λαχταρατε.
ΟΧΙ στα Ster, Village και Odeon.
(με ολο το θρασος που δεν με διακρινει ... και εντελως φιλικα)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.