whole lotta...reunion

Πάντως έχω μιά απορία , Κώστα .

Ο διάλογος που έλαβε χώρα πιό πάνω μεταξύ μας για το California Dreamin των Zeppelin ήταν όντως σουρρεαλιστικός ή κάτι χάνει ο ένας από τους δυό μας ;

Διότι έχω την αίσθηση ότι California Dreamin με τους Zep , δεν υπάρχει όντως ( κάτι σε Mamas and Papas μου θυμίζει εμένα ) .

Παρ' όλα αυτά όταν έγραφα το σχόλιο μου , νόμιζα ότι εννοούσες το Going to California από το IV και επειδή δεν το ακούω ποτέ , είπα να σε πειράξω , χωρίς να προσέξω ότι έγραφες California Dreaming ( και στο BBC Sessions το Going to California υπάρχει ).

Τελικά υπάρχει όντως τέτοιο Ζεππελινοτράγουδο ;

Re: Απάντηση: whole lotta...reunion

υπάρχει όντως τέτοιο Ζεππελινοτράγουδο ;

Οχι. Των Mamas & Papas εννοούσα. Είμαι βέβαια λίγο υπερβολικός: σήμερα λέω αυτό, χθές θα έλεγα ίσως το "Because" των Beatles, αύριο το "Time Takes Time" από το πρώτο ποπ άλμπουμ της Faithfull και πάει λέγοντας.

Οχι. Των Mamas & Papas εννοούσα. Είμαι βέβαια λίγο υπερβολικός: σήμερα λέω αυτό, χθές θα έλεγα ίσως το "Because" των Beatles, αύριο το "Time Takes Time" από το πρώτο ποπ άλμπουμ της Faithfull και πάει λέγοντας.

τι ζώδιο είσαι ...άραγε..?

Εσένα να σου αρέσει ζεππελινοτράγουδο ;

το μισό III: Tangerine (κόβω φλέβες), Gallows Pole, Hats Off To Roy Harper.
το IV ολόκληρο αν και τα τελευταία χρόνια επιστρέφω πιο πολύ στα folk.
Graffiti - 2η-3η πλευρά αν θυμάσαι το βινύλιο, εκεί που είναι φευγάτος ο Page με το σατανισμό: οι κιθάρες - απ τα καλύτερα πράγματα που άκουσα ποτέ.
Houses Of The Holy - μμμμμ...so so.
BBC Sessions - ολόκληρο. πολύ καλή σύνοψη, ηλεκτρισμένες εκτελέσεις: μέγκλα!

Κάποτε που τα συζητούσαμε, με αυτή τη σειρά μου τα είχες πεί (πλην BBC sessions :chinscratch:) και είχαμε απόλυτη ταύτιση..
Βέβαια, εγώ γουστάρω πολύ και το Ι .. :guitarist:

Γεγονός αποτελεί πλέον η επανασύνδεση των θρυλικών Led Zeppelin για μία και μοναδική συναυλία στην O2 Arena του Λονδίνου, όπως αποκαλύφτηκε λίγα λεπτά πριν στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο Λονδίνο! Το πολυαναμενόμενο αυτό reunion θα λάβει χώρα στις 26 Νοεμβρίου, ενώ στη συναυλία θα συμμετάσχουν επίσης οι Pete Townshend, Foreigner και Paolo Nutini. To live θα διεξαχθεί με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για το Ahmet Ertegun Education Fund, το οποίο χορηγεί υποτροφίες σε πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου, της Τουρκίας και των Η.Π.Α..

Το ίδρυμα, ή για την ακρίβεια το ταμείο, αυτό δημιουργήθηκε προς τιμήν του Ahmet Ertegun, ιδρυτή της Atlantic Records, ο οποίος πέθανε πριν από ένα χρόνο. «Η εμφάνιση μας αυτή αποτελεί ένα φόρο τιμής στη δουλειά και τη ζωή του φίλου μας» ανέφερε ο Robert Plant σχετικά με την απόφαση τους για επανασύνδεση.

Το line-up με το οποίο θα εμφανιστούν οι Led Zeppelin περιλαμβάνει τους Robert Plant, Jimmy Page, John Paul Jones και τον γιο του John Bonham, Jason.

Τα εισιτήρια της συναυλίας κοστίζουν 125 λίρες και ο καθένας, εφόσον βέβαια σταθεί τυχερός για την απόκτηση τους, θα μπορεί να αγοράσει μέχρι και δύο. H «διανομή» των εισιτηρίων θα γίνει με κλήρωση, στην οποία για να λάβετε μέρος πρέπει να κάνετε register στο Ahmettribute.com. Οι εγγραφές στο εν λόγω site θα κρατήσουν μέχρι και τη Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου, ενώ όσα εισιτήρια βγουν σε πλειστηριασμό αυτόματα θα ακυρώνονται.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο μιας εκτεταμένης περιοδείας μετά το συγκεκριμένο live, ο promoter Harvey Goldsmith τόνισε ότι δεν υπάρχουν προς το παρόν σχέδια, αλλά ελπίζει πως θα υπάρξουν.

for what is worth , ακούω μόνον την 1η πλευρά του ΙΙΙ και ποτέ την δεύτερη , μ´αρέσει σχεδόν όλο το IV εκτός από τα φολκ ( τα τρίτα κάθε πλευράς ) , μ' αρέσει το Ι και το Presence ( για την μονολιθική του , σχεδόν βλακώδη , απλότητα ) . Το Houses of the holy με τα χρόνια έχει χάσει την όποια γοητεία είχε και το Physical Graffiti δεν είχε κανένα λόγο να είναι διπλό Από το ΙΙ ακούω τα περισσότερα .

Για τα φολκ διαφωνούμε Ντοκ, αλλά συμφωνούμε για το Ιn through the out door , το μόνο που δεν κράτησα.. Που το πουλούσαν με κείνη τη χαρτοσακούλα για εξω-εξώφυλλο.. :blink:

Για τα φολκ διαφωνούμε Ντοκ, αλλά συμφωνούμε για το Ιn through the out door , το μόνο που δεν κράτησα.. Που το πουλούσαν με κείνη τη χαρτοσακούλα για εξω-εξώφυλλο.. :blink:

το κράτησα για την χαρτοσακούλα και μόνον ...

for what is worth , ακούω μόνον την 1η πλευρά του ΙΙΙ και ποτέ την δεύτερη , μ´αρέσει σχεδόν όλο το IV εκτός από τα φολκ ( τα τρίτα κάθε πλευράς ) , μ' αρέσει το Ι και το Presence ( για την μονολιθική του , σχεδόν βλακώδη , απλότητα ) . Το Houses of the holy με τα χρόνια έχει χάσει την όποια γοητεία είχε και το Physical Graffiti δεν είχε κανένα λόγο να είναι διπλό Από το ΙΙ ακούω τα περισσότερα .

Το Yin και το Yang είμαστε εμείς οι δύο: a unity of opposites :D

μιά και καταθέτουμε απόψεις....

το ΙΙΙ γιά τα ακουστικά του, (και το celebration, τώρα τι συζητάμε... όλο)
το IV γιά το rock n'roll
το houses of the holy γιά το no quarter και γιατί ...το περιμέναμε τόοοοσο πολύ
την τρίτη πλευρά του grafiti και το in my time of dying