whole lotta...reunion

Σαν πολύ αυστηρούς μας βλέπω :chinscratch:
Τι δηλαδή, θα μιλάμε για ρετάλια λιγο απο αυτό, λίγο απο εκείνο, για μια απο τις κορυφαίες μπάντες του ρόκ...?
Γιααα να βλέπω παρακαλώ τις βαθμολογίες δίσκων, για να δώ αν καταλάβα λάθος.. :huh2:

το IV είναι το καλύτερό τους: 4,5 στα 5.
το III όμως, αν και ελαφρώς υποδεέστερο (4 στα 5), εμένα μου αρέσει περισσότερο από όλα - άβυσσος...το αιτιολογώ πάντως ότι στο III μου φαίνονται πιο εύθραυστοι: πιο ανθρώπινοι. στα άλλα είναι αλεξίσφαιροι κι έχουν έναν πριαπισμό κι έναν τσαμπουκά, μιά φοβερή έπαρση, μιά ελεφαντίαση, στοιχεία που μου μιλούν όλο και λιγότερο με τα χρόνια.
το Houses of the Holy 3,5 στα 5 - το ίδιο και στο Graffiti.
το II...μην με ρωτάτε, θα σας στεναχωρήσω : 3 στα 5.
από το I ακούω μόνο το Dazed and Confused, όποτε επιστρέψω: τελευταία φορά, δεν θυμάμαι πότε ήταν...
μετά τον Γραφίτη...sorry

Last edited:
πάντως το πιο πνευματώδες, το είχα διαβάσει όταν είχαν βγάλει το The Song Remains The Same.
Κάποιος, αντί κριτικής, είχε γράψει: "The Song Goes On Forever but The Road Remains The Same".

Last edited:
Re: Απάντηση: whole lotta...reunion

Σαν πολύ αυστηρούς μας βλέπω :chinscratch:
Τι δηλαδή, θα μιλάμε για ρετάλια λιγο απο αυτό, λίγο απο εκείνο, για μια απο τις κορυφαίες μπάντες του ρόκ...?
Γιααα να βλέπω παρακαλώ τις βαθμολογίες δίσκων, για να δώ αν καταλάβα λάθος.. :huh2:

τι φταίμε βρε κουν αν μας έχουν κάνει τη σκάλα κλύσμα ?
σχεδόν ρετάλια.
δεν μου αρέσουν τα Ι και ΙΙ (λιγότερα ρετάλια επίσης) και από το presence μόνο ο Αχιλλέας, λόγω του εξαιρετικά βαρέως τύπου τυμπανισμού του.

Τα άλλα όπως τα είπα.
Νο quarter σφαίρα.

δεν νομίζω να έχω ξεχάσει κάτι.
Εννοείται το song remains the same (αλμπουμ) επειδή καταφέρνει και αποτυπώνει την απίστευτη δυναμική του 3 instrument band περίτρανα.

αλλά.... υποκλίνομαι.

Κορυφαία ΜΠΑΝΤΑ που λέει ο Μανωλάκος.
Τι κι αν μου αρέσουν ρετάλια.
ΚΑΙ ΕΝΑ θα μπορούσε να μου αρέσει γιά να είναι κορυφαίοι...

Ο Jimmy no comment, o John Paul κεφάλι, και ο μακαρίτης ατμομηχανή που φαίνεται ότι ρετάριζε αλλά πήγαινε καλύτερα από όλους.
Ο ξανθός, αμελητέος,.... τσιρκολάνος που λέει ο Λύμπε....:smash:

(τελικά οι ξανθοί τραγουδιστές δεν με πείθουν... ομοίως ο Roger....)

Last edited:
Με το που εγινε γνωστο οτι 26/11 θα
γινει η συναυλια 20.000.000 ζητησαν με διαφορους τροπους
εισιτηριο,ετσι αποφασισαν οι διοργανωτες τα 20.000 μαγικα
χαρτακια να τα διαθεσουν μετα απο κληρωση..
Απο οτι γραφουν το εισιτηριο θα κοστιζει 125 λιρες..[COLOR]

Απάντηση: Re: Απάντηση: whole lotta...reunion

Κερατάς: 15/1. Γενέθλια ίδια μέρα με ...guess who...:chinscratch::coool:

Να το πάρει το ποτάμι;

Captain Beefheart!!!:firstprize: :aktion033:

Googlάρωντας βρήκα πως την ημέρα εκείνη γεννήθηκαν επίσης οι Aristotle Onassis & Don Van Vliet! Μάλλον δεν εννοείς τον πρώτο... :BDGBGDB55:

Επίσης και ο Julian Cope
:guitarist:Fried :guitarist:My Nation Underground :guitarist:Peggy Suicide
α ναι... και από The Teardrop Explodes... Colours Fly Away:guitarist::guitarist:

Απάντηση: Re: whole lotta...reunion

Don Van Vliet

progressive_rock_discography_band%5CCaptain_Beefheart.jpg

:worshippy::worshippy::worshippy:

Εγώ θαυμάζω (ειλικρινά) όλους σας, γνωστούς (και σαλεμένους) μουσικόφιλους (αλλά και αγοραστές δίσκων) καθ' όσον έχετε τον χρόνο και την δυνατότητα :

α. Να ακούτε/αγοράζετε 100-500 νέους δίσκους τον χρόνο (σε ιδιαίτερα απαιτητικά είδη μουσικής).

β. Να επανέρχεσθε στα γνωστά (αχ, αυτός ο Μάιλς).

γ. Να ακούτε ξανά (έστω και αποσπασματικά) ακόμη και τους Zep της εφηβείας μας (μιλάω για τους κοντοκληρούχες μου, ήτοι για το 90 % εξ ημών).

Εγώ κάτι κάνω στραβά και δεν τα καταφέρνω. Έχω να ακούσω Zep (εννοώ στο σύστημα μου στο σπίτι) περίπου 20 -25 χρόνια. Και τώρα που διαβάζω, ίσως μου λείπουν, ίσως ζηλεύω, ίσως... . αλλά δεν γίνεται.

Last edited:
Βρε π...στη μου τώρα που με διαβάζω...., πολλές μα πολλές παρανθέσεις. Θα φταίει ο Κάμμιγκς που διάβαζα στα νιάτα μου, .... μάλλον.... .

Σύντροφε και συνομήλικε - πάνω κάτω - Σπύρο ( Δημοκηδή ) κι εγώ θαυμάζω την ιώβεια ικανότητα σου να ακούς Μάλερ , χωρίς να έχεις σηκωθεί στο πρωτο πεντάλεπτο για να κάνεις κάποια δουλίτσα . :ADFADF1:

Εγώ κάτι κάνω στραβά και δεν τα καταφέρνω. Έχω να ακούσω Zep (εννοώ στο σύστημα μου στο σπίτι) περίπου 20 -25 χρόνια. Και τώρα που διαβάζω, ίσως μου λείπουν, ίσως ζηλεύω, ίσως... . αλλά δεν γίνεται.

Αν έχεις αναλυτικό και λίγο "γκαζιάρικο" σύστημα, παίξε το Immigrant Song π.χ. δυνατά και θα δεις για πότε φεύγουν οι παρενθέσεις;)

β. Να επανέρχεσθε στα γνωστά (αχ, αυτός ο Μάιλς).

γ. Να ακούτε ξανά (έστω και αποσπασματικά) ακόμη και τους Zep της εφηβείας μας (μιλάω για τους κοντοκληρούχες μου, ήτοι για το 90 % εξ ημών).

Χωρις πλακα, με εχει σωσει το αυτοκινητο και τα πηγαιν'ελα στη δουλεια. Συμπτωματικα, μιας και ανεφερες τον Μάιλς, το πρωι ακουσα το Cookin' και το μισο Miles Smiles!. Εχτες σχεδον ολοκληρο το Bitches Brew! Στην επιστροφη αλλο ενα αλμπουμ. Με σχεδον 2 αλμπουμ την ημερα "κερδιζεις" αρκετο χρονο.