Win7 και Kaspersky=Προβληματα

Tsakalos!

Supreme Member
8 December 2009
5,346
Samos!
Παιδες εδω και 3-4 μηνες εχω βαλει τα win 7, και μαλιστα εχω δοκιμασει και τα 32Bit και τα 64bit και το pc τα παει σφαιρα..Αλλα μου χει σπασει τα νευρα το Kaspersky! Συγκεκριμενα, κανω καθαρη εγκατασταση, βαζω drivers, βαζω Κaspersky internet security 2010-την τελευταια εκδοση, και μετα συνδεομαι στο Internet, και παντα πρωτη δουλεια ειναι το definitons update.Ολα καλα μεχρι εδω. Τα πρωτα 1-2 updates τα κανει μια χαρα. Μετα αρχιζουν τα βασανα. Συγκεκριμενα μολις ξεκινησει να κανει update, το pc αρχιζει να κολαει.Κυριως ο browser αλλα και ολο το pc φρεεζαρει..ειδικα οταν το update φτανει το 90-95% εκει απλα καθεσαι και περιμενεις 3-5λεπτα να ξεκολησει.
Μετα Ολα μια χαρα..Αλλα ειναι απιστευτα εκνευριστικο γιατι κανει update 2-3 φορες την μερα, και κυριως μολις ανοιξω το pc και παω να κανω δουλεια, μπαπ κολαει..
Εστειλα και ανταλαξαμε πανω απο 8 μαιλ με το team Του Kaspersky και λυση γιοκ..μου λεγανε να σκαναρω το pc με το Highjack, μου πανε να σβησω κατι registries,τους εστειλα ενα καρο reports και αλλα, αλλα ολα τζιφος!Τα ιδια συνεχεια!
Εβαλα winXP και οοοολα μια χαρα, κανενα απολυτως προβλημα..
Ξαναβαλα 7αρια και παλι τα ιδια...
6 χρονια χρησημοποιω kaspersky και ποτε δε ειχα τιποτα παρομοιο!
Το θεμα ειναι οτι εχω αγορασει το internet security για 2 χρονια και εχει αλλον ενα για να ληξει και λυπαμαι να παρω κατι αλλο και να πανε τζαμπα τοσα χρηματα..τι στον κορακα να κανω?καμια συμβουλή?..

Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό που θα σου πω θα σε βοηθήσει,αλλά μπορείs να κάνειs το εξήs.
Αν έχειs άλλο υπολογιστή που έχει WINDOWS XP βάλε εκεί το Κaspersky internet security.
τα WINDOWS 7,προσωπική μου γνώμη πάντα,δεν χρειάζονται Κaspersky internet security.
Το μόνο που χρειάζονται είναι ένα antivirus,στην δικιά μου περίπτωση έχω τo avast και είμαι απόλυτα ευχαριστημένοs.
Αφήνειs και το FIREWALL των windows που είναι πάρα πολύ καλό και είσαι μιά χαρά.

εμ και το λαπτοπ της γυναικας win7 εχει..να παρει..κανενας αλλος δεν εχει προβλημα?.
και η φαση ειναι οτι η αδεια ειναι για 5pc..που να ζητησω refund απτην kaspersky..τα φιλαρακια πουχουν xp και ειναι μια χαρα γιατι να την πληρωσουν..

εμ και το λαπτοπ της γυναικας win7 εχει..να παρει..κανενας αλλος δεν εχει προβλημα?.
και η φαση ειναι οτι η αδεια ειναι για 5pc..που να ζητησω refund απτην kaspersky..τα φιλαρακια πουχουν xp και ειναι μια χαρα γιατι να την πληρωσουν..

Στο λάπτοπ τηs γυναίκα σου το κάνει;

Τα ίδια και σε εμένα στο λάπτοπ. Με 32bit 7άρια, και αγορασμένο KIS2010. Οταν φορτώσουν τα win7, με το που αρχίσει το update του KIS... ψοφάει το σύμπαν. Βέβαια έχω ένα κακόμοιρο centrino με P-M 1.73 μονοπύρηνο... Ισως στα 2πύρηνα να μην υπάρχει αυτό το θέμα...

Αλλά από την άλλη δεν με νοιάζει και πολύ, γιατί 98% του χρόνου χρήσης το λάπτοπ αυτό μπουτάρει σε ubuntu (έχω πολλαπλά λειτουργικά, XP / 7 / Uuntu 9.10) , και εκεί ούτε firewalls, ούτε antivirus, ούτε updates που όταν τρέχουν να γονατίζει το μηχανάκι... :music-smiley-005:

To avast είναι δωρεάν για χρήση στο σπίτι οπότε δε χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις.
Προσωπικά συνήθως προτιμώ να περνάω τα πρώτα updates και μετά το antivirus.

Αφού δεν έβγαλες άκρη ούτε με την τεχνική υποστήριξη, πέτα το. Ίσως είναι κάποια ασυμβατότητα που λογικά θα διορθωθεί κάποια στιγμή, μέσω των updates. Είναι και οι άδειες χρήσης που έχεις πληρώσει...
Πάντως, με το kaspersky (έκδοση 7) είχα κι εγώ διάφορα προβλήματα κάποτε στο pc του γραφείου και δεν θα το συνιστούσα σε κανέναν ποτέ.. Ιδιότροπο και κουραστικό πρόγραμμα. Και βαρύ.

Εγώ χρησιμοποιώ Kaspersky μόνο antivirus 2010 από τότε που έγινε συμβατό με WIN7X86 και είμαι μια χαρά σε 4 PCια. Το συνιστώ άνετα.

Last edited:
Εγώ χρησιμοποιώ Kaspersky μόνο antivirus 2010 από τότε που έγινε συμβατό με WIN7X86 και είμαι μια χαρά σε 4 PCια. Το συνιστώ άνετα.

+1000
Σε 3 pc με win7 και 1 με vista το Kaspersky antivirus 2010 δουλεύει μια χαρα....

Τα μ@λακοwindows στην κάνουν τη ζημιά , στάνταρ!!! :BDBDG54:

Σε x64 και στο desktop, και στο laptop δεν έχω παρατηρήσει πρόβλημα με το Internet Security 2010. Καθώς το desktop το χρησιμοποιώ για παιχνίδια, αν το έκανε είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα το είχα καταλάβει.

Έχω κάποια modules απενεργοποιημένα καθώς δεν τα χρησιμοποιώ, αλλά δε νομίζω να έχει σημασία αυτό, καθώς το πρόβλημα σου είναι στο update.

Kapersky 2010 με Windows 7 (64-bit) σε laptop και σε desktop, χωρίς κανένα πρόβλημα (όλα τζάαααααμι).

λετε να γινεται καμια χαζομαρα με τα windows που χω βαλει? (σπασμενα!)..
Δεν εχει να κανει, κανε ενα δεξι στην συντομευση-ιδιοτητες-συμβατοτητα- winxp, μπας και γινει τιποτα, αλλιως υπαρχουν δωρεαν αξιοπρεπεις λυσεις, avast ακομα και το microsoft windows essentials.

Εχεις δοκιμασει να απενεργοποιησεις το Windows Defender? Ετσι κ αλλιως δε χρειαζεται... Παντως γενικα το Kaspersky 2010 εμενα προσωπικα με ξενερωσε! Αν ψαξεις στο νετ γινεται χαμος απο προβληματα!

δεν μπορω να ενεργ/σω το parental control του admin στο kaspersky internet security 2011.
στους αλλους 2 λογαριασμους γινεται on/off,αλλα στον admin μπαινω,κλικαρω την ενεργ/ση,βγαινω και οταν ξαναμπω ειναι απεν/νη.
γιατι...?

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    115.1 KB · Views: 5
Δεν μπορείς να βάλεις περιορισμούς στον admin account γιατί απλά ο περιορισμένος admin δεν θα μπορεί να αλλάξει ή να άρει τους περιορισμούς. Ο admin είναι admin...