Παιδες εδω και 3-4 μηνες εχω βαλει τα win 7, και μαλιστα εχω δοκιμασει και τα 32Bit και τα 64bit και το pc τα παει σφαιρα..Αλλα μου χει σπασει τα νευρα το Kaspersky! Συγκεκριμενα, κανω καθαρη εγκατασταση, βαζω drivers, βαζω Κaspersky internet security 2010-την τελευταια εκδοση, και μετα συνδεομαι στο Internet, και παντα πρωτη δουλεια ειναι το definitons update.Ολα καλα μεχρι εδω. Τα πρωτα 1-2 updates τα κανει μια χαρα. Μετα αρχιζουν τα βασανα. Συγκεκριμενα μολις ξεκινησει να κανει update, το pc αρχιζει να κολαει.Κυριως ο browser αλλα και ολο το pc φρεεζαρει..ειδικα οταν το update φτανει το 90-95% εκει απλα καθεσαι και περιμενεις 3-5λεπτα να ξεκολησει.
Μετα Ολα μια χαρα..Αλλα ειναι απιστευτα εκνευριστικο γιατι κανει update 2-3 φορες την μερα, και κυριως μολις ανοιξω το pc και παω να κανω δουλεια, μπαπ κολαει..
Εστειλα και ανταλαξαμε πανω απο 8 μαιλ με το team Του Kaspersky και λυση γιοκ..μου λεγανε να σκαναρω το pc με το Highjack, μου πανε να σβησω κατι registries,τους εστειλα ενα καρο reports και αλλα, αλλα ολα τζιφος!Τα ιδια συνεχεια!
Εβαλα winXP και οοοολα μια χαρα, κανενα απολυτως προβλημα..
Ξαναβαλα 7αρια και παλι τα ιδια...
6 χρονια χρησημοποιω kaspersky και ποτε δε ειχα τιποτα παρομοιο!
Το θεμα ειναι οτι εχω αγορασει το internet security για 2 χρονια και εχει αλλον ενα για να ληξει και λυπαμαι να παρω κατι αλλο και να πανε τζαμπα τοσα χρηματα..τι στον κορακα να κανω?καμια συμβουλή?..
Μετα Ολα μια χαρα..Αλλα ειναι απιστευτα εκνευριστικο γιατι κανει update 2-3 φορες την μερα, και κυριως μολις ανοιξω το pc και παω να κανω δουλεια, μπαπ κολαει..
Εστειλα και ανταλαξαμε πανω απο 8 μαιλ με το team Του Kaspersky και λυση γιοκ..μου λεγανε να σκαναρω το pc με το Highjack, μου πανε να σβησω κατι registries,τους εστειλα ενα καρο reports και αλλα, αλλα ολα τζιφος!Τα ιδια συνεχεια!
Εβαλα winXP και οοοολα μια χαρα, κανενα απολυτως προβλημα..
Ξαναβαλα 7αρια και παλι τα ιδια...
6 χρονια χρησημοποιω kaspersky και ποτε δε ειχα τιποτα παρομοιο!
Το θεμα ειναι οτι εχω αγορασει το internet security για 2 χρονια και εχει αλλον ενα για να ληξει και λυπαμαι να παρω κατι αλλο και να πανε τζαμπα τοσα χρηματα..τι στον κορακα να κανω?καμια συμβουλή?..