Wind Vision

Απορίας άξιο είναι αν κλείνοντας τώρα πακέτο Wind Vision θα συνεχίσει στην ίδια τιμή να έχει και τα Novasports στο μέλλον όταν ενοποιηθούν τυπικώς και επισήμως οι εταιρίες.

Η ενοποίηση θα διαρκέσει μέχρι και το φθινόπωρο του 2023. Όποτε αξίζει το οποίο ρίσκο.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

100αρα στα 43 €/μήνα στη Nova με Cinema

100αρα στα 38 €/μήνα στη Wind χωρίς Cinema

Δεν νομίζω ότι σε συμφέρει η πρόταση της Wind

Οι αλλαγές θα γίνουν εντός του 2022

Μια παροιμία λέει “οποίος βιάζεται σκοντάφτει”...

Πρώτον κερδίζει 5€
Δεύτερον που ξέρεις ότι όταν γίνει η ενοποίηση να έχει και τα novacinema δωρεαν εφόσον η nova δεν δίνει sports pack οπότε να τον μεταφέρουν στο eon+ πρόγραμμα.
Τρίτον είτε είναι στη wind είτε στη nova το ίδιο πράγμα πλέον.

Η wind δεν δίνει στην 100αρα απεριόριστα κινητά; Η ΝΟΒΑ τώρα πια μόνο 120 λεπτά σε κινητά. Υπάρχουν άνθρωποι που περνάνε άνετα τα 120 λεπτά.

Καλημερα...
Εχεις καποιος/καποια τηλεφωνο για προσφορα Wind Vision...???
Eννοω για κατι καλυτερο των 17,27€/μήνα που ''προσφερει'' το site...

Τhanks in advance

με πηραν να μου προσφερουν unlimited με 54 ευρω. τους τα ψαλα για το wind vision και τους ειπα θελω εον
μου λενε ειναι η ιδια εταιρεια
λεω μπορω να βαλω εον; η απαντηση ηταν οχι :p

Έχει κανείς novasports σε vision?
Πως πάει?
Εμένα σπασίματα και σε επικοινωνία με το support
Φταίει η nova.

με πηραν να μου προσφερουν unlimited με 54 ευρω. τους τα ψαλα για το wind vision και τους ειπα θελω εον
μου λενε ειναι η ιδια εταιρεια
λεω μπορω να βαλω εον; η απαντηση ηταν οχι :p
Καλή προσφορά ακούγεται αλλά το εον δεν έχει wi fi μόνο καλώδιο και κολληματα

Έχει κανείς novasports σε vision?
Πως πάει?
Εμένα σπασίματα και σε επικοινωνία με το support
Φταίει η nova.
Εγώ το μπάσκετ που είδα σήμερα και την αθλητική εκπομπή του prime μετά , μόνο ένα στιγμιαίο κόλλημα 1,5 δεύτερο έκανε. Όλο το υπόλοιπο η εικόνα ήταν λάδι.
Το έχω σε γραμμή 100αρα πάνω.

Εγώ πάλι θέλω να φύγω από την Wind Vision και να μεταβώ στη Βουλγάρικη πλατφόρμα της “EON TV - Vivacom (προϊόν Ευρωπαϊκής ένωσης)” και να γίνω συνδρομητής στο πακέτο “EON PREMIUM” με τελική τιμή το μήνα “30,63 ευρώ/το μήνα” με υπηρεσίες Ίντερνετ “1Gbps Download/ 700Mbps Upload” και πλούσιο γραμμικό περιεχόμενο διεθνών θεματικών καναλιών “210+ TVs (80+ HDTV)” και με μια επιπρόσθετη φόρμουλα συνδρομής "4K Ultra", δίνει επιπλέον πρόσβαση στις πρώτες 4Κ υπηρεσίες της EON TV - Vivacom 5 UHD TV/4K υπηρεσίες”… Θα μου πιάσουν το κότσο `η να παραμείνω στην Wind Vision ;

EONVIVACOM-051.jpg

Τα στιγμιότυπα αποτυπώνουν τη πραγματικότητα τους…

Τα πακέτα τηλεόρασης “EON TV - Vivacom (προϊόν Ευρωπαϊκής ένωσης)” με γραμμικό και On Demand περιεχόμενο και υπηρεσίες Ίντερνετ…

Και το αντίστοιχο “EON PREMIUM” με πλούσιο γραμμικό περιεχόμενο διεθνών θεματικών καναλιών “210+ TVs (80+ HDTV)”...

EONVIVACOM-01.jpg...

EONVIVACOM-02.jpg...

EONVIVACOM-03.jpg...

EONVIVACOM-04.jpg...

• Like
Reactions: newlynx
Εγώ το μπάσκετ που είδα σήμερα και την αθλητική εκπομπή του prime μετά , μόνο ένα στιγμιαίο κόλλημα 1,5 δεύτερο έκανε. Όλο το υπόλοιπο η εικόνα ήταν λάδι.
Το έχω σε γραμμή 100αρα πάνω.
100αρα έχω και εγώ αλλά σπασίματα στιγμιαία (όχι πάντα) στα live και μετά από επικοινωνία με 13700 support την ευθύνη την έριξαν στην nova.
Σήμερα έχει Ολυμπιακό-παναιτωλικο στο ns2 θα δούμε πως θα πάει ειδάλλως σπάσιμο συμβολαιου

Το έχω σε γραμμ

Last edited:
Έφυγε το Euronews Greek από την Wind Vision!
Το κανάλι διέκοψε την ελεύθερη δορυφορική του μετάδοση που ήταν και το κεντρικό feed τροφοδοσίας για τις πλατφόρμες και συνεχίζει μόνο ιντερνετικα από την ιστοσελίδα του...
Παρόλα αυτά παραμένει σε COSMOTE TV SAT κσι OTT, NOVA και EON TV, από που τροφοδοντουνται είναι άγνωστο..., προφανώς μέσω ΙΡ...

Καλησπέρα.
Θέλω να κάνω μια ερώτηση.
Επειδή τα novasports μου κάνουν σπασίματα στιγμιαία και όχι πάντα μήπως γίνεται επειδή έχω και την εφαρμογή comote tv στο box?
Ευχαριστώ.

Πως γίνεται να βλέπεις τα νοβασπορτς από το Cosmote tv box;
Οχι από το box του ΟΤΕ αλλά έχω κάνει εγκατάσταση cosmote tv στο box της wind και λέω μήπως επηρεάζονται τα novasports από αυτό τον λόγο και κάνουν τα σπασιματα.
Υπόψιν είναι με καλώδιο ethernet και όχι ασύρματα.
Το cosmote tv πάει τραίνο αλλά τα novasports σπασίματα της εικόνας όχι πάντα αλλά τις περισσότερες φορές.

Οχι από το box του ΟΤΕ αλλά έχω κάνει εγκατάσταση cosmote tv στο box της wind και λέω μήπως επηρεάζονται τα novasports από αυτό τον λόγο και κάνουν τα σπασιματα.
Υπόψιν είναι με καλώδιο ethernet και όχι ασύρματα.
Το cosmote tv πάει τραίνο αλλά τα novasports σπασίματα της εικόνας όχι πάντα αλλά τις περισσότερες φορές.
Δεν παίζει κανένα ρόλο η εφαρμογή της cosmote tv.

Δεν παίζει κανένα ρόλο η εφαρμογή της cosmote tv.
Τι άλλο μπορεί να φταίει?
Άλλαξα θύρα στο router τα ίδια.
Μέτρηση ταχύτητας στα 102 Mbps.
Αλλά δεν το κάνει πάντα.
Και ο ΟΤΕ πάει σφαίρα.
Σε επικοινωνία με το support της wind 13700 μου είπαν ότι ευθύνεται η nova για την ποιότητα της εικόνας και τα στιγμιαία σπασίματα.
Αλλά δεν πληρώνω την νόβα πληρώνω την wind που μου πουλάει το προιον