billpeppas
Supreme Member
Απορίας άξιο είναι αν κλείνοντας τώρα πακέτο Wind Vision θα συνεχίσει στην ίδια τιμή να έχει και τα Novasports στο μέλλον όταν ενοποιηθούν τυπικώς και επισήμως οι εταιρίες.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
Καλή προσφορά ακούγεται αλλά το εον δεν έχει wi fi μόνο καλώδιο και κολληματαμε πηραν να μου προσφερουν unlimited με 54 ευρω. τους τα ψαλα για το wind vision και τους ειπα θελω εον
μου λενε ειναι η ιδια εταιρεια
λεω μπορω να βαλω εον; η απαντηση ηταν οχι![]()
Εγώ το μπάσκετ που είδα σήμερα και την αθλητική εκπομπή του prime μετά , μόνο ένα στιγμιαίο κόλλημα 1,5 δεύτερο έκανε. Όλο το υπόλοιπο η εικόνα ήταν λάδι.Έχει κανείς novasports σε vision?
Πως πάει?
Εμένα σπασίματα και σε επικοινωνία με το support
Φταίει η nova.
100αρα έχω και εγώ αλλά σπασίματα στιγμιαία (όχι πάντα) στα live και μετά από επικοινωνία με 13700 support την ευθύνη την έριξαν στην nova.Εγώ το μπάσκετ που είδα σήμερα και την αθλητική εκπομπή του prime μετά , μόνο ένα στιγμιαίο κόλλημα 1,5 δεύτερο έκανε. Όλο το υπόλοιπο η εικόνα ήταν λάδι.
Το έχω σε γραμμή 100αρα πάνω.
Εγώ το μπάσκετ που είδα σήμερα και την αθλητική εκπομπή του prime μετά , μόνο ένα στιγμιαίο κόλλημα 1,5 δεύτερο έκανε. Όλο το υπόλοιπο η εικόνα ήταν λάδι.
Το έχω σε γραμμ
Οχι από το box του ΟΤΕ αλλά έχω κάνει εγκατάσταση cosmote tv στο box της wind και λέω μήπως επηρεάζονται τα novasports από αυτό τον λόγο και κάνουν τα σπασιματα.Πως γίνεται να βλέπεις τα νοβασπορτς από το Cosmote tv box;
Δεν παίζει κανένα ρόλο η εφαρμογή της cosmote tv.Οχι από το box του ΟΤΕ αλλά έχω κάνει εγκατάσταση cosmote tv στο box της wind και λέω μήπως επηρεάζονται τα novasports από αυτό τον λόγο και κάνουν τα σπασιματα.
Υπόψιν είναι με καλώδιο ethernet και όχι ασύρματα.
Το cosmote tv πάει τραίνο αλλά τα novasports σπασίματα της εικόνας όχι πάντα αλλά τις περισσότερες φορές.
Τι άλλο μπορεί να φταίει?Δεν παίζει κανένα ρόλο η εφαρμογή της cosmote tv.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.