Wind Vision

Αυτά που αναφέρεις συμβαίνουν πολύ καιρό στη wind vision στα κανάλια νοβασπορτς δεν ασχολείται ούτε η wind ούτε η νοβα. Υπομονή μέχρι την ενοποίηση.

Άραγε γιατί ξαφνικά υπάρχουν 2 "Wind Vison" και που αποσκοπούν στο IPTV δεν έχω καταλάβει...

• Like
Reactions: Evil 13
Σε επικοινωνία για ακόμη μια φορά με την wind βλάβες 13700 για το vision και τα σπασίματα στα novasports ο έλεγχος που κάνανε για την γραμμή και το box μου απαντησανε ότι είναι άψογα και τα 2.
Παρόλα αυτά το πέρασε βλάβη και θα το ελέγξουν και σήμερα.
Η πιθανότητα είναι να φταίει το box και υπάρχει περίπτωση να μου το αλλάξουν.
Εγώ πιστεύω δεν φταίει το box γιατί θα το έκανε σε όλα τα κανάλια και όχι μόνο στα sports

Έγινε edit ο τίτλος του thread, και για πιο ξεκάθαρα πράγματα στην κατηγορία γίνονται sticky τα "επίσημα" νήματα των υπηρεσιών.

Καλησπέρα
Είχα προαναφέρει τις προηγούμενες μέρες σχετικά με σπασίματα στο vision και συγκεκριμένα στα novasports στην εικόνα αλλά όχι πάντα αλλά μερικές φορές και ειδικά στα live.
Επειδή το είχα δώσει βλάβη στο 13700 επικοινώνησαν μαζί μου σήμερα και έχουμε τα εξής.
Εγώ έχω 100 άρα ταχύτητα και μετρημένη στο 102.
Το vision για να παίξει θέλει πάνω από 6 Mbps.
Το προώθησε ο υπάλληλος σε ένα άλλο τμήμα προκειμένου να γίνουν οι ρυθμίσεις από κει.
Τώρα σε περίπτωση που δεν φτιαχτεί από κει θα έρθει τεχνικός στο σπίτι μου δωρεάν.
Έσχατη λύση η αλλαγή του box αλλά δεν νομίζω γιατι τα άλλα κανάλια τα παίζει καλά.
Υπόψιν είμαι με καλώδιο ethernet και όχι wifi.
Μήπως έχει ιδέα κανείς τι άλλο μπορεί να συμβαίνει γιατί στην εφαρμογή στο τηλέφωνο παίζει καλά.

Καλησπέρα
Είχα προαναφέρει τις προηγούμενες μέρες σχετικά με σπασίματα στο vision και συγκεκριμένα στα novasports στην εικόνα αλλά όχι πάντα αλλά μερικές φορές και ειδικά στα live.
Επειδή το είχα δώσει βλάβη στο 13700 επικοινώνησαν μαζί μου σήμερα και έχουμε τα εξής.
Εγώ έχω 100 άρα ταχύτητα και μετρημένη στο 102.
Το vision για να παίξει θέλει πάνω από 6 Mbps.
Το προώθησε ο υπάλληλος σε ένα άλλο τμήμα προκειμένου να γίνουν οι ρυθμίσεις από κει.
Τώρα σε περίπτωση που δεν φτιαχτεί από κει θα έρθει τεχνικός στο σπίτι μου δωρεάν.
Έσχατη λύση η αλλαγή του box αλλά δεν νομίζω γιατι τα άλλα κανάλια τα παίζει καλά.
Υπόψιν είμαι με καλώδιο ethernet και όχι wifi.
Μήπως έχει ιδέα κανείς τι άλλο μπορεί να συμβαίνει γιατί στην εφαρμογή στο τηλέφωνο παίζει καλά.

Τζάμπα ταλαιπωρησε
Αυτό μου το έκανε και πέρσι,είναι ή θέμα της nova ή της wind δεν φταίει το κουτί
Την ώρα που στα κάνει,δοκίμασε να δεις το κανάλι από το app σε κάποιο κινητό ή tablet
Θα δεις ότι κι εκεί θα έχεις το ίδιο πρόβλημα
Είναι καθαρά θέμα buffering ιδίως σε ματς εμπορικα που τα βλέπουν πολλοι

Καλησπέρα
Αποφάσισα τελικά με αυτά και αυτά το vision να το κόψω λόγω των σπασιματων που κάνει στα novasports.
Από την άλλη όμως μου είπαν από την εξυπηρέτηση πελατών ότι πρέπει να πληρώσω 22.85 ευρώ πέναλτι λόγω που το κόβω πριν την λήξη του συμβολαίου.

Καλησπέρα
Αποφάσισα τελικά με αυτά και αυτά το vision να το κόψω λόγω των σπασιματων που κάνει στα novasports.
Από την άλλη όμως μου είπαν από την εξυπηρέτηση πελατών ότι πρέπει να πληρώσω 22.85 ευρώ πέναλτι λόγω που το κόβω πριν την λήξη του συμβολαίου.

Πόσους μήνες πριν το έκοψες ; Γιατί ενδιαφέρομαι κ εγώ να το τερματίσω …

Τώρα θέλω να το κόψω και λήγει το 2023 τον Μάιο
Καλημέρα
Πήγα σήμερα σε κατάστημα wind και έκανα αίτηση ακύρωσης.
Η συνδρομή είναι από πέρσι τον Μάιο και έληγε τον Μάιο του 2023.
Το ποσό αποδέσμευσης για να φύγω τώρα είναι στα 21.30 ευρώ.

Καλησπέρα
Χθες πήγα σε κατάστημα wind 7/2 για να κάνω την αίτηση διακοπής του vision με την αστυνομική μου ταυτότητα.
Ο υπάλληλος μου είπε για το ποσό που πρέπει να πληρώσω γιατί φεύγω νωρίτερα συμφώνησα υπέγραψα και μου έδωσε ένα χαρτί που λέει ότι θα κοπεί εντός 30 ημερών ανάλογα με τον κύκλο τιμολόγησης.
Σημερα επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών για να μάθω ποτέ θα κοπεί και η απάντηση που μου έδωσε ο υπάλληλος ήταν ότι θα κοπεί στις 3/4 μετά από 2 μήνες.
Τι δεν κατάλαβα καλά?
Δηλαδή μετά από 2 μήνες.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Καλησπέρα
Χθες πήγα σε κατάστημα wind 7/2 για να κάνω την αίτηση διακοπής του vision με την αστυνομική μου ταυτότητα.
Ο υπάλληλος μου είπε για το ποσό που πρέπει να πληρώσω γιατί φεύγω νωρίτερα συμφώνησα υπέγραψα και μου έδωσε ένα χαρτί που λέει ότι θα κοπεί εντός 30 ημερών ανάλογα με τον κύκλο τιμολόγησης.
Σημερα επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών για να μάθω ποτέ θα κοπεί και η απάντηση που μου έδωσε ο υπάλληλος ήταν ότι θα κοπεί στις 3/4 μετά από 2 μήνες.
Τι δεν κατάλαβα καλά?
Δηλαδή μετά από 2 μήνες.

Και γώ μάλλον θα διακόψω νωρίτερα (λήγει 7/22) . Το boxακι το κράτησες ή το ζήτησαν πίσω ;

Καλησπέρα
Τι δεν κατάλαβα καλά?
Δηλαδή μετά από 2 μήνες.
Έτσι είναι το ίδιο και σε μένα.

Παιδιά μέχρι τις 25/3 θα σας κάνω παρέα μετά την κάνω για eon μεριά. 16 € το πέναλτι και ο αποκωδικοποιητής θα με πάρουν το πότε να τον επιστρέψω.

• Like
Reactions: Epistimonas
Παιδιά μέχρι τις 25/3 θα σας κάνω παρέα μετά την κάνω για eon μεριά. 16 € το πέναλτι και ο αποκωδικοποιητής θα με πάρουν το πότε να τον επιστρέψω.
Κοίτα μήπως σε πάρουν τηλ για αντιπροσφορα και σε δελεάσουν να μείνεις γιατί και στο eon tv ακούω παράπονα.

Τα αθλητικά δεν με αφορούν καθόλου. Έχω cosmote εφαρμογή και έβλεπα μέσω του vision καμμία ταινία. Τώρα σκέφτομαι να την κάνω προς eon με ένα δεκάρικο το μήνα η να πάρω ένα xiaomi box και να έχω μόνο το cosmote ;