Kirikosgeorgas
AVClub Enthusiast
- 9 March 2019
- 1,091
Αυτά που αναφέρεις συμβαίνουν πολύ καιρό στη wind vision στα κανάλια νοβασπορτς δεν ασχολείται ούτε η wind ούτε η νοβα. Υπομονή μέχρι την ενοποίηση.
Καλησπέρα
Είχα προαναφέρει τις προηγούμενες μέρες σχετικά με σπασίματα στο vision και συγκεκριμένα στα novasports στην εικόνα αλλά όχι πάντα αλλά μερικές φορές και ειδικά στα live.
Επειδή το είχα δώσει βλάβη στο 13700 επικοινώνησαν μαζί μου σήμερα και έχουμε τα εξής.
Εγώ έχω 100 άρα ταχύτητα και μετρημένη στο 102.
Το vision για να παίξει θέλει πάνω από 6 Mbps.
Το προώθησε ο υπάλληλος σε ένα άλλο τμήμα προκειμένου να γίνουν οι ρυθμίσεις από κει.
Τώρα σε περίπτωση που δεν φτιαχτεί από κει θα έρθει τεχνικός στο σπίτι μου δωρεάν.
Έσχατη λύση η αλλαγή του box αλλά δεν νομίζω γιατι τα άλλα κανάλια τα παίζει καλά.
Υπόψιν είμαι με καλώδιο ethernet και όχι wifi.
Μήπως έχει ιδέα κανείς τι άλλο μπορεί να συμβαίνει γιατί στην εφαρμογή στο τηλέφωνο παίζει καλά.
Καλησπέρα
Αποφάσισα τελικά με αυτά και αυτά το vision να το κόψω λόγω των σπασιματων που κάνει στα novasports.
Από την άλλη όμως μου είπαν από την εξυπηρέτηση πελατών ότι πρέπει να πληρώσω 22.85 ευρώ πέναλτι λόγω που το κόβω πριν την λήξη του συμβολαίου.
Τώρα θέλω να το κόψω και λήγει το 2023 τον ΜάιοΠόσους μήνες πριν το έκοψες ; Γιατί ενδιαφέρομαι κ εγώ να το τερματίσω …
ΚαλημέραΤώρα θέλω να το κόψω και λήγει το 2023 τον Μάιο
Καλησπέρα
Χθες πήγα σε κατάστημα wind 7/2 για να κάνω την αίτηση διακοπής του vision με την αστυνομική μου ταυτότητα.
Ο υπάλληλος μου είπε για το ποσό που πρέπει να πληρώσω γιατί φεύγω νωρίτερα συμφώνησα υπέγραψα και μου έδωσε ένα χαρτί που λέει ότι θα κοπεί εντός 30 ημερών ανάλογα με τον κύκλο τιμολόγησης.
Σημερα επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών για να μάθω ποτέ θα κοπεί και η απάντηση που μου έδωσε ο υπάλληλος ήταν ότι θα κοπεί στις 3/4 μετά από 2 μήνες.
Τι δεν κατάλαβα καλά?
Δηλαδή μετά από 2 μήνες.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Έτσι είναι το ίδιο και σε μένα.Καλησπέρα
Χθες πήγα σε κατάστημα wind 7/2 για να κάνω την αίτηση διακοπής του vision με την αστυνομική μου ταυτότητα.
Ο υπάλληλος μου είπε για το ποσό που πρέπει να πληρώσω γιατί φεύγω νωρίτερα συμφώνησα υπέγραψα και μου έδωσε ένα χαρτί που λέει ότι θα κοπεί εντός 30 ημερών ανάλογα με τον κύκλο τιμολόγησης.
Σημερα επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών για να μάθω ποτέ θα κοπεί και η απάντηση που μου έδωσε ο υπάλληλος ήταν ότι θα κοπεί στις 3/4 μετά από 2 μήνες.
Τι δεν κατάλαβα καλά?
Δηλαδή μετά από 2 μήνες.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Δεν μου είπαν τίποτα για το boxΚαι γώ μάλλον θα διακόψω νωρίτερα (λήγει 7/22) . Το boxακι το κράτησες ή το ζήτησαν πίσω ;
Κοίτα μήπως σε πάρουν τηλ για αντιπροσφορα και σε δελεάσουν να μείνεις γιατί και στο eon tv ακούω παράπονα.Παιδιά μέχρι τις 25/3 θα σας κάνω παρέα μετά την κάνω για eon μεριά. 16 € το πέναλτι και ο αποκωδικοποιητής θα με πάρουν το πότε να τον επιστρέψω.
Ένας έγραψε στην σελίδα για το eon tv σπασίματα στο μπάσκετ του ΟλυμπιακούΤι παράπονα αν επιτρέπεται ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.