Wind Vision

Το wind vision μπορεί με κάποιον τρόπο να λειτουργήσει με internet άλλης εταιρίας?
Εχω την εντύπωση ότι παντρεύεται με το ρούτερ του σπιτιού και δεν παίζει άλλου αλλά δεν το έχω δοκιμάσει να σου πω την αλήθεια.

Καλησπέρα.
Χθες βράδυ πήγε ανέλπιστα καλά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.
Ούτε ένα σπάσιμο στην εικόνα.
Παρόλο που πρέπει οι περισσότεροι να ήταν συντονισμένοι εκει

Καλημερα! Μου ειχε ξεμεινει ενα box wind vision απο συνδεση που ειχα διακοψει, οπου εβλεπα ΟΤΕ και ΕΟΝ χωριϛ προβληματα μεχρι προχθεϛ που σταματησε να συνδεεται στο ιντερνετ ειτε με καλωδιο ειτε ασυρματα ενω οι υπολοιπεϛ συσκευεϛ συνδεονται κανονικα. Εχει καποιοϛ αλλοϛ αναλογο προβλημα ή τα επαιξε το μποξακι;;;

Πριν καταλήξεις ότι τα έπαιξε, σκέψου το ενδεχόμενο να γίνεται conflict η IP του box με κάποια άλλη συσκευή. Δοκίμασε τα εξής: Τσέκαρε ότι στο box είναι ενεργοποιημένο το DHCP. Κάνε επανεκκίνηση το router. Και τέλος κάνε factory reset στο box.

Πριν καταλήξεις ότι τα έπαιξε, σκέψου το ενδεχόμενο να γίνεται conflict η IP του box με κάποια άλλη συσκευή. Δοκίμασε τα εξής: Τσέκαρε ότι στο box είναι ενεργοποιημένο το DHCP. Κάνε επανεκκίνηση το router. Και τέλος κάνε factory reset στο box.
Ευχαριστώ για την απάντηση! Όταν επιστρέψω σπίτι θα το δοκιμάσω!

Επανέρχομαι για να ενημερώσω ότι για κάποιο λόγο είχε χάσει ημερομηνία και ώρα. Μόλις τα καταχωρησα χειροκίνητα το πρόβλημα διορθώθηκε και πλέον συνδέεται κανονικα. Ας το έχουν υπόψη οι φίλοι αν αντιμετωπίσουν ανάλογο θέμα.

Φαντάσου το πειρατικό πως γα είναι …
Και αν πάρεις τηλ στο 13700 η γνωστή κασέτα επανεκκίνηση στο ρούτερ στο box αλλάξτε το καλώδιο ethernet αν έχετε βγάλτε από την πρίζα το box για δέκα λεπτά.
Και στο τέλος πηγαίνετε στην γωνία να δείτε αν έρχομαι γιατί μπορεί να φταίει και αυτό!!!

Καλησπερα.
Έβαλα την προσφορά για 7 ημέρες δωρεάν το εον και τα κανάλια novasports έχουν πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας από το vision.
Τι γίνεται?

• Like
Reactions: nkats
Καλησπερα.
Έβαλα την προσφορά για 7 ημέρες δωρεάν το εον και τα κανάλια novasports έχουν πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας από το vision.
Τι γίνεται?
Μόλις έβαλα κι εγώ την προσφορά. Θα συμφωνήσω, πολυ καλυτερη κ κυριως σταθερή εικόνα. Τι κάνουμε τώρα, βάζουμε ΕΟΝ κ κόβουμε το wind vision χωρίς ρήτρα;

Μόλις έβαλα κι εγώ την προσφορά. Θα συμφωνήσω, πολυ καλυτερη κ κυριως σταθερή εικόνα. Τι κάνουμε τώρα, βάζουμε ΕΟΝ κ κόβουμε το wind vision χωρίς ρήτρα;
Δηλαδή είναι κοροϊδία αυτό που γίνεται.
Πιο χαμηλή ποιότητα εικόνας στο vision.

Καλησπερα.
Τι γίνεται?

Ισχυει ,το παρατηρησα και εγω.

nkats said:
Τι κάνουμε τώρα, βάζουμε ΕΟΝ κ κόβουμε το wind vision χωρίς ρήτρα;

Γίνεται αυτό;