petros_ksp
AVClub Enthusiast
- 1 March 2021
- 722
Πιο λίγο είναι στη κοσμοτε γύρω στα 11-12.Το ίδιο είναι και στην cosmote το ott σε σχέση με το δορυφορικο
Πιο λίγο είναι στη κοσμοτε γύρω στα 11-12.Το ίδιο είναι και στην cosmote το ott σε σχέση με το δορυφορικο
Εχω την εντύπωση ότι παντρεύεται με το ρούτερ του σπιτιού και δεν παίζει άλλου αλλά δεν το έχω δοκιμάσει να σου πω την αλήθεια.Το wind vision μπορεί με κάποιον τρόπο να λειτουργήσει με internet άλλης εταιρίας?
To έχεις μετρήσει; εγώ όταν το είχα μετρήσει ήταν 5 με 7 δευτερόλεπτα! Στα cosmotesportΤο ίδιο είναι και στην cosmote το ott σε σχέση με το δορυφορικο
Ευχαριστώ για την απάντηση! Όταν επιστρέψω σπίτι θα το δοκιμάσω!Πριν καταλήξεις ότι τα έπαιξε, σκέψου το ενδεχόμενο να γίνεται conflict η IP του box με κάποια άλλη συσκευή. Δοκίμασε τα εξής: Τσέκαρε ότι στο box είναι ενεργοποιημένο το DHCP. Κάνε επανεκκίνηση το router. Και τέλος κάνε factory reset στο box.
Υπομονή για το eonΚαλησπερα.
Μήπως ξέρει κανείς μήπως βγει app για smart tv?
Στο novasports news αυτή την στιγμή στον αγώνα Λούτον- Γουέστ Μπρομ είναι λες και βλέπω πειρατικό stream...
Και αν πάρεις τηλ στο 13700 η γνωστή κασέτα επανεκκίνηση στο ρούτερ στο box αλλάξτε το καλώδιο ethernet αν έχετε βγάλτε από την πρίζα το box για δέκα λεπτά.Φαντάσου το πειρατικό πως γα είναι …
Μόλις έβαλα κι εγώ την προσφορά. Θα συμφωνήσω, πολυ καλυτερη κ κυριως σταθερή εικόνα. Τι κάνουμε τώρα, βάζουμε ΕΟΝ κ κόβουμε το wind vision χωρίς ρήτρα;Καλησπερα.
Έβαλα την προσφορά για 7 ημέρες δωρεάν το εον και τα κανάλια novasports έχουν πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας από το vision.
Τι γίνεται?
Δηλαδή είναι κοροϊδία αυτό που γίνεται.Μόλις έβαλα κι εγώ την προσφορά. Θα συμφωνήσω, πολυ καλυτερη κ κυριως σταθερή εικόνα. Τι κάνουμε τώρα, βάζουμε ΕΟΝ κ κόβουμε το wind vision χωρίς ρήτρα;
Καλησπερα.
Έβαλα την προσφορά για 7 ημέρες δωρεάν το εον και τα κανάλια novasports έχουν πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας από το vision.
Τι γίνεται?
nkats said:
Τι κάνουμε τώρα, βάζουμε ΕΟΝ κ κόβουμε το wind vision χωρίς ρήτρα;
Δεν γίνεται, μόλις μίλησα με τη Wind. Για σύνδεση που λήγει τον Δεκέμβριο του 2022 μου είπανε ρήτρα 46 €Ισχυει ,το παρατηρησα και εγω.
Γίνεται αυτό;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.