Καλά το λες αυτό γιατί δεν την έχεις δοκιμάσει ακόμα αρκετά. Σου θυμίζω ότι υπάρχει διετής δέσμευση. Όποτε τους τρεις μήνες ούτως η άλλως θα τους έκλαιγες το καλοκαίρι.Η nova δίνει και 3 μήνες δωρεάν στην αρχή όποτε windvision τέλος πολύ τράβηξε το ανέκδοτο …δοκίμασα και εγώ eon δωρεάν ….η μέρα με νύχτα
Ακριβώς αυτό να ανεβάσουν την ποιότητα της εικόνας τους είναι δύσκολο?να μαζευτουμε να κανουμε μια ομαδικη καταγγελια να τελειωνει αυτη η αηδια
ουτε καν τη σειρα των καναλιων δεν ειναι ικανοι να φτιαξουν
η δε ποιοτητα;;;; 320p.... απορω που το ανακαλυπτετε τωρα ποσο ΧΑΛΙΑ ειναι
H ΕΟΝ ΤV επίσης δεν διαθέτει τις πολύ σημαντικές δυνατότητες του "Cloud Recording", όπως και τις δυνατότητες ψηφιακών ευκολιών Catch-up TV σε όλα τα IP κανάλια της! ...Η eon δεν έχει bbc world και dw cnbc ginx nautical και cbs reality .μάλλον θα μείνω wind τελικά
Συμφωνώ με την γνώμη σου αλλά θέλω να τονίσω για πιο λόγο η ανάλυση των novasports στην vision είναι χαμηλότερη από την eon?Για να είμαστε δίκαιοι πάντως μετά από τριήμερη χρηση της προσφοράς ΕΟΝ (στο box της vision), βλέπω ότι η εικόνα στα novasports της windvision έχει αρκετά καλύτερη ανάλυση, φαίνεται ότι είναι HD. Έχει όμως τα γνωστά θέματα με την γρήγορη κίνηση (όχι πάντα, το Μπαρτσελονα - Μπιλμπάο μια χαρά παίζει αυτή την ώρα).
Η δε ΕΟΝ μου φάνηκε πως είχε πιο σταθερή εικόνα στη γρήγορη κίνηση, με αρκετά χαμηλότερη όμως ανάλυση (στο ΠΑΟΚ - Ιωνικός δεν έβλεπες τα νούμερα στις φανέλες των παικτών), δεν ήταν με τίποτα HD. Δεν γνωρίζω αν αυτό οφείλεται στην προσφορά (πχ χαμηλότερη ανάλυση για όλους, το max για ποιοτητα βίντεο στις ρυθμίσεις ελεγε οτι ηταν 4 mbts) η αν είναι έτσι γενικά η εικόνα της ΕΟΝ. Ένα καλό που έχει είναι οπωσδήποτε η δυνατότητα θέασης 7ημερου catch up αλλά κ η παράλληλη θέαση σε 2 οθόνες (1 τηλεόραση με το box της wind κ 1 οθόνη σε pc), πράγματα που δεν τα έχει δυστυχώς η windvision.
Από τη δική μου παρατήρηση η ανάλυση της wind vision είναι αρκετά καλύτερη από της ΕΟΝ. Η ΕΟΝ όμως έχει πιο σταθερή εικόνα στη γρήγορη κίνηση.Συμφωνώ με την γνώμη σου αλλά θέλω να τονίσω για πιο λόγο η ανάλυση των novasports στην vision είναι χαμηλότερη από την eon?
Φταίει η nova για την εικόνα που δίνει στην vision?
Αν ναι τότε με συγχωρείς αλλά είναι μεγάλη αλητεία.
Οκ διάβασα λάθος συγνώμη αλλά από προσωπική μου εμπειρία επειδή έβαλα την 7 ήμερη προσφορά της εον είδα πολύ ανώτερη εικόνα στα novasports σε σχέση με την vision.Από τη δική μου παρατήρηση η ανάλυση της wind vision είναι αρκετά καλύτερη από της ΕΟΝ. Η ΕΟΝ όμως έχει πιο σταθερή εικόνα στη γρήγορη κίνηση.
Οκ διάβασα λάθος συγνώμη αλλά από προσωπική μου εμπειρία επειδή έβαλα την 7 ήμερη προσφορά της εον είδα πολύ ανώτερη εικόνα στα novasports σε σχέση με την vision.
Κάτι ψιλοπροβληματακια στην αλλαγή των καναλιών αλλά καλύτερη ποιότητα
Πιθανότατα παίζει ρόλο από που βλέπεις την ΕΟΝ. Εγώ την έβαλα στο box της wind vision.Οκ διάβασα λάθος συγνώμη αλλά από προσωπική μου εμπειρία επειδή έβαλα την 7 ήμερη προσφορά της εον είδα πολύ ανώτερη εικόνα στα novasports σε σχέση με την vision.
Κάτι ψιλοπροβληματακια στην αλλαγή των καναλιών αλλά καλύτερη ποιότητα εικονας
fiber 200 to the home, +απεριοριστα σταθερα -κινητα. 29,90.
αξιζει ? γιατι ποτε μου δεν ειχα wind.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.