Wind Vision

λογικα σε λιγο καιρο να δινουν δυνατότητα να γινεται μεταφορα εκει. θα ελεγα πως ειναι απιθανο να κρατησει 2 πλατφορμες η nova-wind, και σιγουρο ειναι οτι η eon θα διατηρηθει.

Η nova δίνει και 3 μήνες δωρεάν στην αρχή όποτε windvision τέλος πολύ τράβηξε το ανέκδοτο …δοκίμασα και εγώ eon δωρεάν ….η μέρα με νύχτα

Η nova δίνει και 3 μήνες δωρεάν στην αρχή όποτε windvision τέλος πολύ τράβηξε το ανέκδοτο …δοκίμασα και εγώ eon δωρεάν ….η μέρα με νύχτα
Καλά το λες αυτό γιατί δεν την έχεις δοκιμάσει ακόμα αρκετά. Σου θυμίζω ότι υπάρχει διετής δέσμευση. Όποτε τους τρεις μήνες ούτως η άλλως θα τους έκλαιγες το καλοκαίρι.

να μαζευτουμε να κανουμε μια ομαδικη καταγγελια να τελειωνει αυτη η αηδια
ουτε καν τη σειρα των καναλιων δεν ειναι ικανοι να φτιαξουν
η δε ποιοτητα;;;; 320p.... απορω που το ανακαλυπτετε τωρα ποσο ΧΑΛΙΑ ειναι

Last edited:
να μαζευτουμε να κανουμε μια ομαδικη καταγγελια να τελειωνει αυτη η αηδια
ουτε καν τη σειρα των καναλιων δεν ειναι ικανοι να φτιαξουν
η δε ποιοτητα;;;; 320p.... απορω που το ανακαλυπτετε τωρα ποσο ΧΑΛΙΑ ειναι
Ακριβώς αυτό να ανεβάσουν την ποιότητα της εικόνας τους είναι δύσκολο?

Η eon δεν έχει bbc world και dw cnbc ginx nautical και cbs reality .μάλλον θα μείνω wind τελικά
H ΕΟΝ ΤV επίσης δεν διαθέτει τις πολύ σημαντικές δυνατότητες του "Cloud Recording", όπως και τις δυνατότητες ψηφιακών ευκολιών Catch-up TV σε όλα τα IP κανάλια της! ...
Και δεν διαθέτει και όλα αυτά τα ψυχαγωγικά κανάλια που είναι στην Wind Vision "MTV 90s, Nautical Channel HD, Motorvision TV, Extreme Sports, Rise TV, Luxe TV HD, TV5 Monde Europe, Baby TV, History HD, Crime+ Investigation, CBS Reality, Ginx Esports, Sky News, CNBC, BBC World News,..."...

Αυτά που θέλω εγώ τα έχει η EON κάποια που θέλουν άλλοι ας μείνουν. Αλλά να μου έχεις τα HD κανάλια στο τέλος και για να δω κάτι να ψάχνω και να μην δίνει την δυνατότητα να μεταφέρω το/τα κανάλια στην θέση που θέλω αυτό καταντάει αηδία.

Τα novasports στην 7ημερη προσφορά της ΕΟΝ δεν είναι HD, σωστά;
Ακόμα κι έτσι πάντως είναι πολύ πιο σταθερή η εικόνα σε σχέση με τη wind vision.

η εον δεν η εον δεν...
η vision δεν εχει καν catch up σε ολα τα ελληνικα καναλια γιατι τα πιανει μεσω ΚΕΡΑΙΑΣ.,...
μεσω κεραιας τα πιανω και χωρις συνδρομη....
στην εον γυρνας οπου θες και βλεπεις οτι παιχτηκε τις last 7 ημερες
το ενα ειναι iptv το αλλο ενα κουτι που πιανει τα μισα καναλια μεσω κεραιας...
το δε site??? ουτε το χαρακτηρισμο beta δεν αξιζει

• Like
Reactions: Epistimonas
Για να είμαστε δίκαιοι πάντως μετά από τριήμερη χρηση της προσφοράς ΕΟΝ (στο box της vision), βλέπω ότι η εικόνα στα novasports της windvision έχει αρκετά καλύτερη ανάλυση, φαίνεται ότι είναι HD. Έχει όμως τα γνωστά θέματα με την γρήγορη κίνηση (όχι πάντα, το Μπαρτσελονα - Μπιλμπάο μια χαρά παίζει αυτή την ώρα).
Η δε ΕΟΝ μου φάνηκε πως είχε πιο σταθερή εικόνα στη γρήγορη κίνηση, με αρκετά χαμηλότερη όμως ανάλυση (στο ΠΑΟΚ - Ιωνικός δεν έβλεπες τα νούμερα στις φανέλες των παικτών), δεν ήταν με τίποτα HD. Δεν γνωρίζω αν αυτό οφείλεται στην προσφορά (πχ χαμηλότερη ανάλυση για όλους, το max για ποιοτητα βίντεο στις ρυθμίσεις ελεγε οτι ηταν 4 mbts) η αν είναι έτσι γενικά η εικόνα της ΕΟΝ. Ένα καλό που έχει είναι οπωσδήποτε η δυνατότητα θέασης 7ημερου catch up αλλά κ η παράλληλη θέαση σε 2 οθόνες (1 τηλεόραση με το box της wind κ 1 οθόνη σε pc), πράγματα που δεν τα έχει δυστυχώς η windvision.

Για να είμαστε δίκαιοι πάντως μετά από τριήμερη χρηση της προσφοράς ΕΟΝ (στο box της vision), βλέπω ότι η εικόνα στα novasports της windvision έχει αρκετά καλύτερη ανάλυση, φαίνεται ότι είναι HD. Έχει όμως τα γνωστά θέματα με την γρήγορη κίνηση (όχι πάντα, το Μπαρτσελονα - Μπιλμπάο μια χαρά παίζει αυτή την ώρα).
Η δε ΕΟΝ μου φάνηκε πως είχε πιο σταθερή εικόνα στη γρήγορη κίνηση, με αρκετά χαμηλότερη όμως ανάλυση (στο ΠΑΟΚ - Ιωνικός δεν έβλεπες τα νούμερα στις φανέλες των παικτών), δεν ήταν με τίποτα HD. Δεν γνωρίζω αν αυτό οφείλεται στην προσφορά (πχ χαμηλότερη ανάλυση για όλους, το max για ποιοτητα βίντεο στις ρυθμίσεις ελεγε οτι ηταν 4 mbts) η αν είναι έτσι γενικά η εικόνα της ΕΟΝ. Ένα καλό που έχει είναι οπωσδήποτε η δυνατότητα θέασης 7ημερου catch up αλλά κ η παράλληλη θέαση σε 2 οθόνες (1 τηλεόραση με το box της wind κ 1 οθόνη σε pc), πράγματα που δεν τα έχει δυστυχώς η windvision.
Συμφωνώ με την γνώμη σου αλλά θέλω να τονίσω για πιο λόγο η ανάλυση των novasports στην vision είναι χαμηλότερη από την eon?
Φταίει η nova για την εικόνα που δίνει στην vision?
Αν ναι τότε με συγχωρείς αλλά είναι μεγάλη αλητεία.

Διαβάζοντας τις απόψεις σχετικά με windvision και eon και ως συνδρομητής wind vision μέχρι τον 12/22 φυσικά και θα παραμείνω wind τουλάχιστον μέχρι την λήξη της Δεσμευσης. Είναι θεωρώ πολύ απλό να ενταχθούν στην eon τα κανάλια που δεν έχει όπως και η wind να πάρει ip τα κανάλια της digea και να έχει catch up.
Τώρα αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι τότε ο καθένας μετα την λήξη του αποφασίζει τι είναι πιο σημαντικό για εκείνον και την οικογένεια του. Σήμερα αν αγόραζα θα έκανα EON.

• Haha
Reactions: sdragon28
Συμφωνώ με την γνώμη σου αλλά θέλω να τονίσω για πιο λόγο η ανάλυση των novasports στην vision είναι χαμηλότερη από την eon?
Φταίει η nova για την εικόνα που δίνει στην vision?
Αν ναι τότε με συγχωρείς αλλά είναι μεγάλη αλητεία.
Από τη δική μου παρατήρηση η ανάλυση της wind vision είναι αρκετά καλύτερη από της ΕΟΝ. Η ΕΟΝ όμως έχει πιο σταθερή εικόνα στη γρήγορη κίνηση.

Από τη δική μου παρατήρηση η ανάλυση της wind vision είναι αρκετά καλύτερη από της ΕΟΝ. Η ΕΟΝ όμως έχει πιο σταθερή εικόνα στη γρήγορη κίνηση.
Οκ διάβασα λάθος συγνώμη αλλά από προσωπική μου εμπειρία επειδή έβαλα την 7 ήμερη προσφορά της εον είδα πολύ ανώτερη εικόνα στα novasports σε σχέση με την vision.
Κάτι ψιλοπροβληματακια στην αλλαγή των καναλιών αλλά καλύτερη ποιότητα εικονας

• Like
Reactions: nkats
Οκ διάβασα λάθος συγνώμη αλλά από προσωπική μου εμπειρία επειδή έβαλα την 7 ήμερη προσφορά της εον είδα πολύ ανώτερη εικόνα στα novasports σε σχέση με την vision.
Κάτι ψιλοπροβληματακια στην αλλαγή των καναλιών αλλά καλύτερη ποιότητα

Κάτι ψιλοπροβληματακια στην αλλαγή των καναλιών αλλά καλύτερη ποιότητα εικονας
Πιθανότατα παίζει ρόλο από που βλέπεις την ΕΟΝ. Εγώ την έβαλα στο box της wind vision.

nova eon:
σταθερο + 50αρα + tv = 26,25 ο μηνας (με τους 3 μηνες δωρο)
σταθερο +100αρα + tv = 28,87 ο μηνας (με τους 3 μηνες δωρο)
αφηστε μας επιτελους να ξεφορτωθουμε τη βρωμοwind και το βρωμοvision :P

• Sad
Reactions: sdragon28
fiber 200 to the home, +απεριοριστα σταθερα -κινητα. 29,90.
αξιζει ? γιατι ποτε μου δεν ειχα wind.

• Like
Reactions: valkal19