Wind Vision

Κάποιο τηλεκοντρολ για αντικατάσταση του βασικού? Υπάρχει κάτι?
Οποιοδήποτε ασύρματο τηλεκοντρόλ με USB ή Bluetooth, ή πιθανότατα η τηλεόραση σου υποστηρίζει CEC για χειρισμό του box με το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης.

• Like
Reactions: avlovers
τελικα τι κανουμε με το κουτακι οταν ληξει;
τι κανει τι δε κανει;

Τα πάντα όλα κάνει σαν android box . Το μόνο που δεν κάνει είναι τα συνδρομητικά και τα ελεύθερα ψηφιακά καναλια

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: valkal19
Καλησπέρα.Επειδή θα φύγω από τη Cosmote σύντομα (σταθερή και ίντερνετ), σκέφτομαι να βάλω wind 3play για να έχω τα νοβασπορτς (δεν μπορώ να βάλω νόβα επειδή δεν δίνει ίντερνετ στην περιοχή μου) Αξίζει το ίντερνετ και το wind vision μέχρι να γίνει η ενοποίηση με τη νόβα; Τι λέτε;

Καλησπέρα.Επειδή θα φύγω από τη Cosmote σύντομα (σταθερή και ίντερνετ), σκέφτομαι να βάλω wind 3play για να έχω τα νοβασπορτς (δεν μπορώ να βάλω νόβα επειδή δεν δίνει ίντερνετ στην περιοχή μου) Αξίζει το ίντερνετ και το wind vision μέχρι να γίνει η ενοποίηση με τη νόβα; Τι λέτε;
Μια χαρά θα βολευτείς και θα έχεις και "Cloud recording και Replay TV" στα περισσότερα της κανάλια...

Τι τιμή σου δίνει για όλο το πακέτο?

Μια ερωτηση λιγο off topic. Οσοι εχετε το ρουτερ που δινει η wind το Technicolor TG788v v3 εχετε κανει αναβαθμιση ποτε το firmware του? Οσο και να εψαξα δεν βρηκα κατι.

Μίλησα σήμερα με υπάλληλο της wind και μου έδωσε ιντερνετ και τηλ wind και eon tv (σε συνεργασία λέει με νοβα) στα 86 ευρώ/2μηνο.Άρα τυπικά ξεκίνησε η ενοποίηση.

Μίλησα σήμερα με υπάλληλο της wind και μου έδωσε ιντερνετ και τηλ wind και eon tv (σε συνεργασία λέει με νοβα) στα 86 ευρώ/2μηνο.Άρα τυπικά ξεκίνησε η ενοποίηση.

Η nova δεν το δίνει αυτό 33€/μήνα ; Όταν λες τηλ εννοείς κινητό ; Και αν ναι ποσά δεδομένα (απεριόριστα ;) . Επίσης eon full ή μόνο το cinema ??

Και εγώ θα ήθελα να μάθω γιατί ενδιαφέρομαι.Αλλα σαν πολλά μου φαίνονται τα 83 αν βάλω απεριοστα σταθερά + 100mps + απεριόριστο unlimited κινητο αυτό βγαίνει γύρω στα 50 με 60 προσφορά.Αρα αν υποθέσω ότι έχει αυτά το πρόγραμμα μένουν αλλά 26 ευρώ για εον τν

Η nova δεν το δίνει αυτό 33€/μήνα ; Όταν λες τηλ εννοείς κινητό ; Και αν ναι ποσά δεδομένα (απεριόριστα ;) . Επίσης eon full ή μόνο το cinema ??

Αυτά που μου είπε είναι τα εξής:
Για το σταθερό τηλέφωνο απεριόριστα λεπτά προς σταθερά και κινητά
Ίντερνετ 100αρι σύνολο 26 το μήνα
Και eon+ full pack δηλαδή με 17€ το μήνα λογικά για να μην υπερβούν τα 86 που δίνει σύνολο το 3play και η νόβα...

• Like
Reactions: sidario
Έχεις δίκιο πριν κατάλαβα λάθος το ποσό ήταν ανά δίμηνο.Και εγώ πήρα τηλ σήμερα και με είπαν 17 ευρώ με 3 μήνες δωρεάν.Το θέμα είναι όπου υποστηρίζει eon tv και να έχεις vdsl άσχετα αν πιάνεις καλές ταχύτητες δηλαδή σε 24 δεν το δίνουν.Εγω είναι από τους άτυχους είναι σε νησί οπότε αναμενω

• Like
Reactions: AntonisTz
Έχεις δίκιο πριν κατάλαβα λάθος το ποσό ήταν ανά δίμηνο.Και εγώ πήρα τηλ σήμερα και με είπαν 17 ευρώ με 3 μήνες δωρεάν.Το θέμα είναι όπου υποστηρίζει eon tv και να έχεις vdsl άσχετα αν πιάνεις καλές ταχύτητες δηλαδή σε 24 δεν το δίνουν.Εγω είναι από τους άτυχους είναι σε νησί οπότε αναμενω
Δεν σου δίνουν eon δορυφορικό;

αυτο με το λογαριασμο ειναι το περιεργο, πως θα το κανουν...?
Δεν μου φαίνεται τόσο περίεργο από τη στιγμή που έχει επιλογή να πληρώνεις Netflix.Κάπως έτσι λογικά θα γίνει και με την eon.

• Like
Reactions: sakels