Wind Vision

Λογικά θα πρέπει πρώτα να κανείς συνδρομή στην eon tv και μετά μπαίνεις με κωδικούς wind . Από τη στιγμή που δεν έχεις ενεργό συνδρομή στην eon γιατί να κάνει login εφόσον δεν έχεις πρόσβαση σε περιεχόμενο . Το ότι έχουμε σύνδεση windvision δε συνεπάγεται ότι έχουμε πρόσβαση στην eon

Sent from my iPhone using Tapatalk

Από σήμερα ξεκινά επίσημα η EON μέσω WIND. Από εκεί και πέρα η wind vision δεν επηρεάζεται καθόλου σε κανέναν τομέα της.
Όποιος συνδρομητής θέλει μπορεί χωρίς κανένα κόστος να μεταβεί στην EON αρκεί να έχει από 50mbps και άνω. Για τους συνδρομητές που έχουν 24mbps και θέλουν τηλεόραση από WIND θα πηγαίνουν αυτόματα στο wind vision ενώ οι συνδρομητές με κάτω από 50 mbps στη Nova θα μεταβαίνουν κατευθείαν στο δορυφορικό της. Η εφαρμογή wind vision δεν επηρεάζεται καθόλου, απλώς για τους κατόχους eon tv θα πρέπει να κατεβάσουν την EON APP. Πρόσβαση στην EON TV APP για κινητά και ταμπλετ θα έχουν μόνο οι κάτοχοι eon τηλεόρασης.
Αυτά έμαθα από τους υπαλλήλους της Wind στο κατάστημα του mall στο Μαρούσι.

• Like
Reactions: pepis and SatZapper
Κατεβασα την εφαρμογή eon στο κινητό έβαλα τους κωδικούς από το my wind αλλά τζιφος.
Αν είστε συνδρομητές Nova, ακόμα δεν υπάρχει δυνατότητα για πρόσβαση στο My Wind, θα υπάρξει με την έναρξη της ενοποίησης.
Αν είστε συνδρομητές Wind Vision, μπορείτε να γυρίσετε σε EON μέσω Wind.
Συνδρομητές Wind Vision δεν έχουν πρόσβαση στις εφαρμογές EON, είναι διαφορετικά προϊόντα.

Καλημέρα
Έχω το vision το full pack με 9.90 ευρώ τον μήνα και με καλέσανε από wind για εον με 17 ευρώ τον μήνα full pack

Καλημέρα
Έχω το vision το full pack με 9.90 ευρώ τον μήνα και με καλέσανε από wind για εον με 17 ευρώ τον μήνα full pack
Με λίγα λόγια δεν σε συμφέρει η μετάβαση στην EON TV, αφού βλέπεις novasports με 9.90 ευρώ τον μήνα στην Wind Vision και στην EON TV θα βλέπεις novasports με 17 ευρώ τον μήνα!!! Έκτος και αν λήγει το συμβόλαιο σου, οπότε οι ανανεώσεις θα γίνονται μόνο με προγράμματα τηλεόρασης "EON TV Greece"...

Last edited:
Αν είστε συνδρομητές Nova, ακόμα δεν υπάρχει δυνατότητα για πρόσβαση στο My Wind, θα υπάρξει με την έναρξη της ενοποίησης.
Αν είστε συνδρομητές Wind Vision, μπορείτε να γυρίσετε σε EON μέσω Wind.
Συνδρομητές Wind Vision δεν έχουν πρόσβαση στις εφαρμογές EON, είναι διαφορετικά προϊόντα.
Ποια η χρησιμότητα να γυρίσουν οι συνδρομητές Wind Vision σε EON μέσω My Wind; Τι επιπλέον θα τους προσφέρει,
όταν δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης στις εφαρμογές EON TV, γιατί είναι διαφορετικές πλατφόρμες τηλεόρασης!!!
Και για να έχουν, θα πρέπει να καταργήσουν το συμβόλαιο Wind Vision και να κάνουν νέο για EON TV, γιατί το άλλο συμβόλαιο για την τηλεφωνία+Ίντερνετ Wind θα παραμείνει αμετάβλητο μέχρι και την λήξη του...
Καθώς οι συνδρομητές Wind Vision έχουν δυο συμβόλαια! Ένα για την τηλεόραση (Wind Vision) και ένα για Τηλεφωνία-Ίντερνετ (Wind)...

Last edited:
Με λίγα λόγια δεν σε συμφέρει η μετάβαση στην EON TV, αφού βλέπεις novasports με 9.90 ευρώ τον μήνα στην Wind Vision και στην EON TV θα βλέπεις novasports με 17 ευρώ τον μήνα!!!
Αυτό τους είπα στο τηλέφωνο ότι δεν με συμφέρει αυτή η αλλαγή και μου απάντησαν ότι μένετε όπως είστε γιατί έχω συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 23
Αλλά μάλλον επειδή έχω και cosmote tv μάλλον θα πάω για κόψιμο με την λήξη του συμβολαίου

Αυτό τους είπα στο τηλέφωνο ότι δεν με συμφέρει αυτή η αλλαγή και μου απάντησαν ότι μένετε όπως είστε γιατί έχω συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 23

Ναι αλλά το full pack έχει και το cinema που δεν έχει τώρα ….άρα συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα….

• Like
Reactions: panbet
Ποια η χρησιμότητα να γυρίσουν οι συνδρομητές Wind Vision σε EON μέσω My Wind; Τι επιπλέον θα τους πρόσφερε,
όταν δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης στις εφαρμογές EON TV, γιατί είναι διαφορετικές πλατφόρμες τηλεόρασης!!!
Αγαπητέ, μπερδεύεις τα μηνύματα μου :)
Αν συνδρομητής Wind Vision γυρίσει σε EON, έχει πρόσβαση στις εφαρμογές EON. Η Wind Vision καταργείται για νέες συνδέσεις και ανανεώσεις. Για να διαχειριστεί την υπηρεσία (πχ συνδεδεμένες συσκευές) μπαίνει στο My Wind.
Υφιστάμενος συνδρομητής Nova EON, δεν μπορεί ακόμα να συνδεθεί στο My Wind. Για την διαχείριση της υπηρεσίας του, επισκέπτεται το Nova My Account. Αυτό θα αλλάξει με την έναρξη της ενοποίησης γύρω στον Σεπτέμβρη.

• Like
Reactions: SatZapper
Αγαπητέ, μπερδεύεις τα μηνύματα μου :)
Αν συνδρομητής Wind Vision γυρίσει σε EON, έχει πρόσβαση στις εφαρμογές EON. Η Wind Vision καταργείται για νέες συνδέσεις και ανανεώσεις. Για να διαχειριστεί την υπηρεσία (πχ συνδεδεμένες συσκευές) μπαίνει στο My Wind.
Υφιστάμενος συνδρομητής Nova EON, δεν μπορεί ακόμα να συνδεθεί στο My Wind. Για την διαχείριση της υπηρεσίας του, επισκέπτεται το Nova My Account. Αυτό θα αλλάξει με την έναρξη της ενοποίησης γύρω στον Σεπτέμβρη.
Α δηλαδή τον Σεπτέμβρη θα έχουμε εφαρμογή my account εμείς της nova?

Sent from my KB2003 using Tapatalk

Ναι αλλά το full pack έχει και το cinema που δεν έχει τώρα ….άρα συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα….

Σωστό ανομία πράγματα αλλά αν έχεις πακέτο σταθερό ίντερνετ κινητό και τηλεόραση και είσαι στα 63.90 τον μήνα μετά πας στα 70 τον μήνα και εδώ κοιτάμε να μειώσουμε λίγο το μπάτζετ γιατί έρχεται και το εκκαθαριστικό της ΔΕΗ

Ναι αλλά αν το βασικό προϊόν που τον ενδιαφέρει είναι τα αθλητικά, γιατί η ΕΟΝ TV δεν κάνει και ένα πακέτο μόνο για αθλητικά;

Ναι αλλά αν το βασικό προϊόν που τον ενδιαφέρει είναι τα αθλητικά, γιατί η ΕΟΝ TV δεν κάνει και ένα πακέτο μόνο για αθλητικά;
Παράλειψη μου ότι τους το είπα ότι θέλω μόνο τα αθλητικά στα ίδια λεφτά που δίνω τώρα στο vision και έχουν τις εξής 2 επιλογές.
Πακέτο μόνο με ταινίες στα 7 ευρώ τον μήνα χωρίς τα αθλητικά και το full pack και με αθλητικά μαζί εννοείται στα 17 ευρώ

Α δηλαδή τον Σεπτέμβρη θα έχουμε εφαρμογή my account εμείς της nova?

Από τον Σεπτέμβρη το My Wind (που πλέον θα λέγεται My Nova) θα λειτουργεί κ για πελάτες Nova, αλλά η πραγματική ενοποίηση των δικτύων σταθερής θα καθυστερήσει αρκετά.

• Like
Reactions: SatZapper
Από τον Σεπτέμβρη το My Wind (που πλέον θα λέγεται My Nova) θα λειτουργεί κ για πελάτες Nova, αλλά η πραγματική ενοποίηση των δικτύων σταθερής θα καθυστερήσει αρκετά.
Εγώ μια εφαρμογή να πληρώνω τον λογαριασμό σαν άνθρωπος θέλω γιατί το σάιτ δεν

Και με τα επιπλέον κανάλια της Wind Vision τι θα γίνει (MTV 90s, Nautical channel,...);
Μέχρι το Σεπτέμβριο θα έχουν μπει στην EON TV;
Η Wind Vision σε πόσο χρονικό διάστημα προβλέπεται να καταργηθεί;

Και με τα επιπλέον κανάλια της Wind Vision τι θα γίνει (MTV 90s, Nautical channel,...);
Μέχρι το Σεπτέμβριο θα έχουν μπει στην EON TV;
Η Wind Vision σε πόσο χρονικό διάστημα προβλέπεται να καταργηθεί;
Δεν υπάρχει ενημέρωση ακόμα που μίλησα με την εξυπηρέτηση

Από σήμερα ξεκινά επίσημα η EON μέσω WIND. Από εκεί και πέρα η wind vision δεν επηρεάζεται καθόλου σε κανέναν τομέα της.
Όποιος συνδρομητής θέλει μπορεί χωρίς κανένα κόστος να μεταβεί στην EON αρκεί να έχει από 50mbps και άνω. Για τους συνδρομητές που έχουν 24mbps και θέλουν τηλεόραση από WIND θα πηγαίνουν αυτόματα στο wind vision ενώ οι συνδρομητές με κάτω από 50 mbps στη Nova θα μεταβαίνουν κατευθείαν στο δορυφορικό της. Η εφαρμογή wind vision δεν επηρεάζεται καθόλου, απλώς για τους κατόχους eon tv θα πρέπει να κατεβάσουν την EON APP. Πρόσβαση στην EON TV APP για κινητά και ταμπλετ θα έχουν μόνο οι κάτοχοι eon τηλεόρασης.
Αυτά έμαθα από τους υπαλλήλους της Wind στο κατάστημα του mall στο Μαρούσι.
Άρα η wind vision θα διατηρηθεί ως ξεχωριστή υπηρεσία τηλεόρασης και ελπίζω να εμπλουτιστεί...
Αν όντως αληθεύει θα είναι πολύ καλό, γιατί η εφαρμογή της EON TV είναι πολύ δυσκίνητη...