Wind Vision

Ολα καλα με τη wind vision αλλά δώστε τη δυνατότητα να μπαίνουν τα επίγεια hd στις πρώτες θέσεις!!!ειναι τρέλα σπαστικό να έχουμε τα sd μπροστά και τα hd στο 900 τόσο!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

https://www.wind.gr/gr/deltio-tupou/1526312770563/
Το είπαν στο δελτίο τύπου.. να δούμε ποτέ....

εχω συνδρομη στο wind vision με την συσκευή στο σαλόνι μπορώ να πάρω ενα αλλο android tv box να κατεβασω την εφαρμογη και να το βαλω σε αλλο δωμάτιο ώστε να έχω και εκεί εικόνα και απο wind και netflix η δεν γίνεται. γιατί στην wind που ρώτησα δεν μπορούσαν να μου απαντήσουν.επίσης αν μπορείτε να προτείνετε μηχάνημα που να κάνει και για τα δυο

Παιδια μια ερώτηση.
Σκέφτομαι να κάνω συνδρομή στην wind vision .
Μήπως γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να έχω στο boxaki της wind και το ote tv go?
Και κάτι άλλο το Google play που έχει το box της wind μπορείς να κατεβάσεις οποιαδήποτε εφαρμογή ή υπάρχει περιορισμός σε κάποιες; π.χ kodi ή κάποια άλλη σχετικά με θέαση ταινιών tv κλπ.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Παιδια μια ερώτηση.
Σκέφτομαι να κάνω συνδρομή στην wind vision .
Μήπως γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να έχω στο boxaki της wind και το ote tv go?
Και κάτι άλλο το Google play που έχει το box της wind μπορείς να κατεβάσεις οποιαδήποτε εφαρμογή ή υπάρχει περιορισμός σε κάποιες; π.χ kodi ή κάποια άλλη σχετικά με θέαση ταινιών tv κλπ.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας
Το play είναι πιο περιορισμένο λόγω του ότι είναι φτιαγμένο για TV και έτσι έχει αρκετά περιορισμένες εφαρμογές. Το Kodi πάντως το έχει μιας και το ανέφερες. Ότι άλλο το περνάς χειροκίνητα με es explorer και στικάκι

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

@zafiraopc
Ναι μπορείς. Με ένα απλό Android TV Box κατεβάζεις την εφαρμογή του Wind Vision και βλέπεις ΜΟΝΟ τα συνδρομητικά κανάλια. (Τα Novasports όπως θα διάβασες παραπάνω, δεν υποστηρίζονται ακόμα αλλά σύντομα θα μπορείς να τα δεις και αυτά σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Wind). Βέβαια τα μενού και η ευκολία πλοήγησης στα κανάλια και στις διάφορες επιλογές δεν είναι τα ίδια με το "original" Wind Vision αλλά οκ... Για να καταλάβεις τι θα βλέπεις, βάλε την εφαρμογή στο κινητό σου και φαντάσου την ίδια εικόνα στην τηλεόραση σου.
Τώρα για συσκευές, δεν υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο σε προδιαγραφές. Ένα απλό TV Box με 2Gb RAM και έναν 4πύρηνο επεξεργαστή (κόστος περίπου 50 ) είναι υπέρ αρκετά για να τρέξει το Wind Vision και το Netflix -το οποίο θα είναι standalone και δε θα έχει καμία σχέση με το Vision-. Εναλλακτικά μπορείς να συνδέσεις το κινητό σου ή ένα δεύτερο κινητό που έχεις με την τηλεόραση σου με το αντίστοιχο MHL καλώδιο και να το μετατρέψεις σε ένα TV Box.

@zazouzas
To OTE TV Go δεν το έχω δοκιμάσει αλλά νομίζω ότι λειτουργεί κανονικά στο boxάκι της Wind.
Το Play Store που έχει η συσκευή της Wind έχει πολλές εφαρμογές συμπεριλαμβανομένου και του Kodi, όμως περιλαμβάνει όσες εφαρμογές είναι φτιαγμένες για Android TV, που σημαίνει ότι είναι αρκετά περιορισμένες σε σχέση με αυτές που έχεις στο κινητό σου πχ. δε θα βρεις πουθενά τους browsers Chrome, Firefox, Opera κλπ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να εγκαταστήσεις όποια άλλη εφαρμογή εσύ θες. Μπορείς να κατεβάσεις από άλλα site το apk της εφαρμογής που σε ενδιαφέρει (και δε βρήκες στο Play Store) ή να την κάνεις extract με την αντίστοιχη εφαρμογή από το κινητό σου και να την κάνεις εγκατάσταση χειροκίνητα.

Και κάτι άσχετο. Θα παρακαλούσα σαν απλός χρήστης του φόρουμ, όσοι έχουμε απορίες, και τις ρωτάμε εδώ μέσα, να διαβάζουμε τα προηγούμενα ποστ, γιατί οι περισσότερες ερωτήσεις έχουν απαντηθεί στο παρελθόν και γεμίζουμε άσκοπα σελίδες οι οποίες επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά χάνοντας έτσι την ομαλή συνέχεια της ροής και της ενημέρωσης.

Πάλι βγάλανε την προσφορά με Double Play Plus+Full Vision στα 26,50. Χάθηκε ο κόσμος να βγάλουνε και την αντίστοιχη με VDSL;

Προφανώς αυτό ισχύει για νέους συνδρομητές από φορητοτα και όχι υφιστάμενους συνδρομητές Wind που δεν έχουν vision.

Καλησπέρα.
Εγώ γιατί δεν βλεπω πουθενα.αυτη την προσφορά;
Αν θέλετε μας δίνετε ένα λινκ;
Ευχαριστώ

Re: Απάντηση: Wind Vision

Απίστευτη τιμή, ψάχνω να βρω την παγίδα.
Μάλλον δεν περιλαμβάνει σε αυτή την τιμή καθόλου δωρεάν χρόνο θέασης Netflix.

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μάλλον δεν περιλαμβάνει σε αυτή την τιμή καθόλου δωρεάν χρόνο θέασης Netflix.

Και που είναι η παγίδα; Το λεει ξεκάθαρα.
Περιλαμβάνει τα 6 κανάλια novasports και 60 συνδρομητικά.
Είναι σαν να λέμε ότι μια πρόσφορα της nova για το family pack ή το sports pack είναι παγίδα γιατί δεν περιλαμβάνει τα κανάλια cinema.
Η προσφορά της wind και η αντίστοιχη της vodafone στη τιμή αυτή είναι η πιο οικονομική της αγοράς.
Μακάρι να την πετύχαινα κι εγώ, δυστυχώς έβαλα vision τον Αύγουστο που δεν υπήρχε.

Ναι δεν περιλαμβανει νετφλιξ αλλα δεν το αναφερει. δεν σου δινει και την εντυπωση οτι θα το παρεχει για να σε παραπλανει.
Eιναι πραγματι οικονομικη αν σκεφτουμε οτι η νοβα στα 26 δινει το απλο φαμιλυ.βεβαια σίγουρα η μεγαλη διαφορα ειναι η iptv κ οχι δορυφορος. στην χωρα μας ακομη ουτε παρεχεται η iptv σε ολες τις πολεις αλλα κ οπου παρεχεται μεμονωμένα μπορει να υπαρχουν θεματακια

Καλησπερα εχω wind vision τον τελευταιο καιρο μετα απο χρονια συνδρομητης δορυφορικης νοβα. Οι διαφορες οσον αφορα την ποιοτητα της εικονας ειναι απειροελαχιστες κ αναξιες περαιτερω σχολιασμου. Το μονο αρνητικο όσον αφορα τα καναλια novasports ειναι πως υπαρχει χρονικη διαφορα της ταξης των 35 δευτερολεπτων κ πολυ πιθανο σε σημαντικους αγωνες να αντιλαμβανεσαι το τι προκειται να συμβει απο τις αντιδρασεις της γειτονιας :-) !
Οverall παντως ειμαι ευχαριστημενος με την ποιοτητα της υπηρεσιας. κ δεν απαιτειται ιδιαιτερα υψηλη ταχυτητα για να τρεχει smoothly κ απροβληματιστα. Απο οσο εχω δει γυρω στα 4 με 5 mbs καταναλωνει απο το συνολικο bandwith της γραμμης.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Και που είναι η παγίδα; Το λεει ξεκάθαρα.
Περιλαμβάνει τα 6 κανάλια novasports και 60 συνδρομητικά.
Είναι σαν να λέμε ότι μια πρόσφορα της nova για το family pack ή το sports pack είναι παγίδα γιατί δεν περιλαμβάνει τα κανάλια cinema.
Η προσφορά της wind και η αντίστοιχη της vodafone στη τιμή αυτή είναι η πιο οικονομική της αγοράς.
Μακάρι να την πετύχαινα κι εγώ, δυστυχώς έβαλα vision τον Αύγουστο που δεν υπήρχε.
Ναι δεν είναι παγίδα, απλά επειδή η Wind Vision στην καμπάνια της χρησιμοποιεί υπερβολικά έντονα το Netflix το ανέφερα γιατί πιθανόν κάποιος να μπερδευτεί. Επίσης, όταν λέει full pack σημαίνει το πλήρες πακέτο που μπορεί κάποιος να παρερμηνεύσει και να περιμένει να τα έχει όλα. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

Απίστευτη τιμή, ψάχνω να βρω την παγίδα.

Το βρήκα
* Η τιμή ισχύει μόνο για νέες ενεργοποιήσεις σταθερής & WIND VISION με 24μηνη διάρκεια συμβολαίου που θα πραγματοποιηθούν μέσω online shop. Η παραπάνω τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24% και φόρο Σταθερής Τηλεφωνίας 5%.
Δεν περιλαμβάνει το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης και μου είπαν ότι με αυτό η τιμή ξεπερνά τα 30 ευρώ!

Mπραβο ρε τινιακε.καλα δεν ειναι υποχρεωμενοι στην τελικη τιμη να συμπεριλαμβανουν το τελος;

Αραγε ισχυει η ιδια υποσημείωση κ στην αντίστοιχη προσφορα της voda ?

Όποιος ενδιαφέρετε για τέτοιου είδους προσφορά πρέπει να προσέξει πολύ τι αναγράφετε στα συμβόλαια, καθώς θα λάβει δυο διαφορετικά συμβόλαια με διαφορά ημερών. Το 1o συμβόλαιο θα είναι ίντερνετ και τηλεφωνία και θα πρέπει να αναγράφει 24μηνη δέσμευση με 20.99/μήνα και το 2ο συμβόλαιο για Wind Vision θα πρέπει να αναγράφει 24μηνη δέσμευση με 5.51 ευρώ/μήνα, ώστε να συμπληρώνετε η τιμή της συνδυαστικής προσφοράς “Double Play Plus & WIND VISION Full Pack” με 24μηνη δέσμευση με 26.50 ευρώ/μήνα.

Φίλος που ενδιαφερόταν για τα πολλά μουσικά κανάλια της Wind Vision, ακύρωσε αντίστοιχη προσφορά Σεπτεμβρίου “Double Play Plus & WIND VISION Full Pack” με 26.50 ευρώ/μήνα (και με 3 μήνες δωρεάν Neflix), γιατί αν και στο 1o συμβόλαιο για “ίντερνετ και τηλεφωνία”, αναγραφόταν η 24μηνη δέσμευση με 20.99/μήνα, στο 2ο συμβόλαιο για Wind Vision δεν αναγραφόταν η 24μηνη δέσμευση με 5.51 ευρώ/μήνα, αλλά το συμβόλαιο απαιτούσε να αποδεχτεί 24μηνη δέσμευση με τιμές τιμοκαταλόγου που βρίσκονται στις τελευταίες σελίδες του συμβολαίου!!!
Επίσης είναι πολύ σημαντικό εάν επιθυμείτε να ζητήσετε να έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης των 14 ημερών από την υπογραφή συμβολαίου, όπου είναι υποχρεωμένοι να σας δηλώσουν στο σύστημα σε 24ωρες από την ημερομηνία υπογραφής του συμβολαίου...