Επειδή στο παραπάνω link εμφανίζει ότι η προσφορά έχει λήξει, σας ενημερώνω ότι την δίνουν στο τηλέφωνο 2119969322.
Γνωρίζεται εάν έχω μεγάλη διαφορά στην εικόνα βλέποντας nova από δορυφόρο ή wind vision μέσω IPTV?
Επειδή στο παραπάνω link εμφανίζει ότι η προσφορά έχει λήξει, σας ενημερώνω ότι την δίνουν στο τηλέφωνο 2119969322.
Γνωρίζεται εάν έχω μεγάλη διαφορά στην εικόνα βλέποντας nova από δορυφόρο ή wind vision μέσω IPTV?
Άλλοι παίρνουν είκοσι δευτερόλεπτα, εγώ το κατώτερο που έχω δει ειναι σαράντα Δευτέρα και το ανώτερο ενάμιση λεπτό.
Τα hd Nova sports είναι hd σε μένα πάντως με 12αρα γραμμή και σε 49 ίντσες τηλεόραση. Ίσως φταίει που το έχεις με WiFi. Εγώ πάντως που το έχω από τη πρώτη ώρα λειτουργίας του είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μια δυνατότητα ταξινόμησης των επίγειων καναλιών όμως θα την ήθελα κι εγώ αλλά μήπως παίζει κι εκεί τίποτα σε σχέση με τις αξιώσεις των καναλιών από τα συνδρομητικά; Από την άλλη δεν τα αναμεταδίδει όμως, οπότε δε μπορώ να σκεφτώ γιατί δεν την έχει ως λειτουργία...Όχι ιδιαίτερα φίλε Τα HD novasports είναι σαν SD. Επίσης με ασύρματη σύνδεση κάνει κ κάποια σπασιματακια στην εικόνα.
Καλημέρα φίλε. Έχω 11αρα γραμμή πολύ σταθερή αλλά η εικόνα στη 49αρα μου δεν είναι ικανοποιητική. Η μόνη διαφορά που έχω διαπιστώσει μεταξύ wirelles kai wired σύνδεσης είναι τα σπασίματα. Η ανάλυση. Δεν αλλάζει. Εξάλλou 5-6 mbps τραβάει η vision οπως και να έχει. Το έχω εξακριβωσει με speedtest ενώ την έχω ανοιχτή. Από τα 11, όταν δουλεύει το vision, το speedtest μου δίνει σταθερά 5 με 6 διαθέσιμα. Αυτό με τα κανάλια δεν έχει λογική εξήγηση, είναι σίγουρα πατάτα της Wind..Τα hd Nova sports είναι hd σε μένα πάντως με 12αρα γραμμή και σε 49 ίντσες τηλεόραση. Ίσως φταίει που το έχεις με WiFi. Εγώ πάντως που το έχω από τη πρώτη ώρα λειτουργίας του είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μια δυνατότητα ταξινόμησης των επίγειων καναλιών όμως θα την ήθελα κι εγώ αλλά μήπως παίζει κι εκεί τίποτα σε σχέση με τις αξιώσεις των καναλιών από τα συνδρομητικά; Από την άλλη δεν τα αναμεταδίδει όμως, οπότε δε μπορώ να σκεφτώ γιατί δεν την έχει ως λειτουργία...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία δοκίμασε το πριν βάλεις οτιδήποτε άλλο να δεις αν παίζει σωστά. Εγώ πάντως του έχω μόνο ένα file explorer και Kodi μέσα χωρίς πρόβλημα.Τους πήρα και αυτοί αυτό μου είπαν, να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Θα γυρίσω στο σπίτι σε λίγο και θα το δοκιμάσω...
Την τελευταία έκδοση έχω 1.0.11 (χθες αναβαθμίστηκε) αλλά μου το έκανε και στις 8,9 και 10 άρα δε νομίζω να φταίει αυτό.
Το κακό είναι ότι θα χάσω τις ρυθμίσεις μου και τις εφαρμογές που έχω περάσει, αλλά τουλάχιστον ελπίζω να φτιαχτεί με την επαναφορά και να μην τρέχω για αντικατάσταση.
Έχει παρατηρήσει κάνεις άλλος ανοιγο-κλεισιματα της οθόνης ενώ παίζει το πρόγραμμα (είτε δικτυακά είτε επίγεια)?
*Την ώρα που σβήνει η οθόνη ο ήχος συνεχίζει να παίζει κανονικά από πίσω.
Όλοι εσείς που λέτε για καλή εικόνα από σπασίματα πως είστε; Κάπου είχα διαβάσει πως είναι θέμα επεξεργαστή και πως ο συγκεκριμένος θα κάνει τέτοια προβλήματα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.