Wind Vision

Αυτό που ψάχνω να βρω και δε βρίσκω είναι πόσο χρεώνει η Wind την αναβάθμιση από ADSL σε VDSL50. (π.χ. στη Νόβα αυτό είναι 5,25 ευρώ). Ξέρει κανείς;

Απάντηση: Re: Wind Vision

Επειδή στο παραπάνω link εμφανίζει ότι η προσφορά έχει λήξει, σας ενημερώνω ότι την δίνουν στο τηλέφωνο 2119969322.
Γνωρίζεται εάν έχω μεγάλη διαφορά στην εικόνα βλέποντας nova από δορυφόρο ή wind vision μέσω IPTV?

Άλλοι παίρνουν είκοσι δευτερόλεπτα, εγώ το κατώτερο που έχω δει ειναι σαράντα Δευτέρα και το ανώτερο ενάμιση λεπτό.

Καλησπέρα σε όλους. Σύνδεσα επιτέλους καλώδιο κεραίας στο μποξακι για να δω και τα fta αλλά δεν ξέρω πως να τα ρυθμίσω. Καμία βοήθεια; Επίσης τα HD περνάνε η μόνο τα SD που υπάρχουν ήδη στο μενού;

Re: Απάντηση: Wind Vision

Πήγαινε Wind ρυθμίσεις αναζήτηση καναλιών και θα στα βρει μόνο του. Περνά και τα HD. Αυτό που θέλω να ρωτήσω εγώ είναι αν υπάρχει τρόπος να έρθουν τα HD στις αρχικές θέσεις και όχι τα SD. Γιατί τα HD είναι μετά το 925 αν θυμάμαι καλά.

Re: Απάντηση: Re: Wind Vision

Άλλοι παίρνουν είκοσι δευτερόλεπτα, εγώ το κατώτερο που έχω δει ειναι σαράντα Δευτέρα και το ανώτερο ενάμιση λεπτό.

Από ποιότητα είσαι ευχαριστημένος?
Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Wind Vision

Ευχαριστώ. Το έκανα αλλά η ποιότητα της εικόνας δεν ήταν καλή σε σχέση με τον δέκτη της τηλεόρασης. Αλλάζοντας την ανάλυση απο 2160 50hz σε 1080p 50hz βελτιώθηκε πολύ αλλά και πάλι δεν έφτασε την τηλεόραση.Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Όσο για τη μετακίνηση των καναλιών μάλλον δεν υπάρχει δυνατότητα. Τώρα γιατί η wind έχει βάλει τα SD και όχι τα HD στη λίστα της, ένας θεός ξέρει...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Wind Vision

Όχι ιδιαίτερα φίλε Τα HD novasports είναι σαν SD. Επίσης με ασύρματη σύνδεση κάνει κ κάποια σπασιματακια στην εικόνα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Wind Vision

Όχι ιδιαίτερα φίλε Τα HD novasports είναι σαν SD. Επίσης με ασύρματη σύνδεση κάνει κ κάποια σπασιματακια στην εικόνα.
Τα hd Nova sports είναι hd σε μένα πάντως με 12αρα γραμμή και σε 49 ίντσες τηλεόραση. Ίσως φταίει που το έχεις με WiFi. Εγώ πάντως που το έχω από τη πρώτη ώρα λειτουργίας του είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μια δυνατότητα ταξινόμησης των επίγειων καναλιών όμως θα την ήθελα κι εγώ αλλά μήπως παίζει κι εκεί τίποτα σε σχέση με τις αξιώσεις των καναλιών από τα συνδρομητικά; Από την άλλη δεν τα αναμεταδίδει όμως, οπότε δε μπορώ να σκεφτώ γιατί δεν την έχει ως λειτουργία...

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Wind Vision

Τα hd Nova sports είναι hd σε μένα πάντως με 12αρα γραμμή και σε 49 ίντσες τηλεόραση. Ίσως φταίει που το έχεις με WiFi. Εγώ πάντως που το έχω από τη πρώτη ώρα λειτουργίας του είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μια δυνατότητα ταξινόμησης των επίγειων καναλιών όμως θα την ήθελα κι εγώ αλλά μήπως παίζει κι εκεί τίποτα σε σχέση με τις αξιώσεις των καναλιών από τα συνδρομητικά; Από την άλλη δεν τα αναμεταδίδει όμως, οπότε δε μπορώ να σκεφτώ γιατί δεν την έχει ως λειτουργία...

Καλημέρα φίλε. Έχω 11αρα γραμμή πολύ σταθερή αλλά η εικόνα στη 49αρα μου δεν είναι ικανοποιητική. Η μόνη διαφορά που έχω διαπιστώσει μεταξύ wirelles kai wired σύνδεσης είναι τα σπασίματα. Η ανάλυση. Δεν αλλάζει. Εξάλλou 5-6 mbps τραβάει η vision οπως και να έχει. Το έχω εξακριβωσει με speedtest ενώ την έχω ανοιχτή. Από τα 11, όταν δουλεύει το vision, το speedtest μου δίνει σταθερά 5 με 6 διαθέσιμα. Αυτό με τα κανάλια δεν έχει λογική εξήγηση, είναι σίγουρα πατάτα της Wind..

Έχει παρατηρήσει κάνεις άλλος ανοιγο-κλεισιματα της οθόνης ενώ παίζει το πρόγραμμα (είτε δικτυακά είτε επίγεια)?
*Την ώρα που σβήνει η οθόνη ο ήχος συνεχίζει να παίζει κανονικά από πίσω.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Όχι,είδα το βίντεο σου και δεν μου το έχει κάνει αυτό ποτέ. Μήπως να τους πάρεις να ρωτήσεις αν έχει θέμα να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών. Κάτι δεν έχει κάτσει σωστά, ποια έκδοση wind vision έχεις;

Τους πήρα και αυτοί αυτό μου είπαν, να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Θα γυρίσω στο σπίτι σε λίγο και θα το δοκιμάσω...
Την τελευταία έκδοση έχω 1.0.11 (χθες αναβαθμίστηκε) αλλά μου το έκανε και στις 8,9 και 10 άρα δε νομίζω να φταίει αυτό.
Το κακό είναι ότι θα χάσω τις ρυθμίσεις μου και τις εφαρμογές που έχω περάσει, αλλά τουλάχιστον ελπίζω να φτιαχτεί με την επαναφορά και να μην τρέχω για αντικατάσταση.

Τους πήρα και αυτοί αυτό μου είπαν, να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Θα γυρίσω στο σπίτι σε λίγο και θα το δοκιμάσω...
Την τελευταία έκδοση έχω 1.0.11 (χθες αναβαθμίστηκε) αλλά μου το έκανε και στις 8,9 και 10 άρα δε νομίζω να φταίει αυτό.
Το κακό είναι ότι θα χάσω τις ρυθμίσεις μου και τις εφαρμογές που έχω περάσει, αλλά τουλάχιστον ελπίζω να φτιαχτεί με την επαναφορά και να μην τρέχω για αντικατάσταση.
Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία δοκίμασε το πριν βάλεις οτιδήποτε άλλο να δεις αν παίζει σωστά. Εγώ πάντως του έχω μόνο ένα file explorer και Kodi μέσα χωρίς πρόβλημα.

Μήπως κάνει auto resolution switching ? Υποτίθεται επίσης ότι θα πέρναγαν update που θα επέλεγε την καλύτερη ποιότητα αυτόματα, αν δε κάνω λάθος. Οπότε μήπως έπεσες σε κάνα test ?

Έχει παρατηρήσει κάνεις άλλος ανοιγο-κλεισιματα της οθόνης ενώ παίζει το πρόγραμμα (είτε δικτυακά είτε επίγεια)?
*Την ώρα που σβήνει η οθόνη ο ήχος συνεχίζει να παίζει κανονικά από πίσω.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πριν κάνεις factory reset δοκίμασε να βγάλεις το HDMI καλώδιο και να το ξαναβάλεις. Ερώτηση έχεις χρησιμοποιήσει το HDMI αυτό που είχε το κουτί;

Καλησπέρα παιδιά. Πως βλέπετε απόψε το παιχνίδι Αστέρας Παναθηναϊκός;Ακομα μια φορά έχω άθλια εικόνα. Η ανάλυση πέφτει συνέχεια και τα σπασίματα είναι συνεχή. Έχω αυτή τη στιγμή 11 mbps και το μποξακι συνδεδεμένο με ethernet. Τι στο καλό αλλο πια να κάνω; Έχω αρχίσει να πιστεύω πως είναι θέμα κίνησης. Όλη τη βδομάδα που δεν είχε σοβαρούς αγώνες έτρεχε λάδι. Σήμερα που έχει αγώνα που τον βλέπουν πολλοί όπως την προηγούμενη εβδομάδα το Όσφπ Παοκ, είναι μια απαγοητευση.

Σε μένα μια δυο φορές για τρία δευτερόλεπτα θόλωσε η εικόνα σαν να χαμηλώνει ανάλυση αλλά συνολικά δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα. Μια χαρά μου φάνηκε

Όλοι εσείς που λέτε για καλή εικόνα από σπασίματα πως είστε; Κάπου είχα διαβάσει πως είναι θέμα επεξεργαστή και πως ο συγκεκριμένος θα κάνει τέτοια προβλήματα.

Όλοι εσείς που λέτε για καλή εικόνα από σπασίματα πως είστε; Κάπου είχα διαβάσει πως είναι θέμα επεξεργαστή και πως ο συγκεκριμένος θα κάνει τέτοια προβλήματα.

Κι εγώ το έχω ακούσει αλλά μη το ματιάσω το δικό μου, δεν μου κάνει σπασίματα.
Και το έχω ιδιαίτερα "φορτωμένο".
Πάντως προσωπικά θα ήθελα στο μέλλον να βγάλουν και άλλο κουτί, να έχουν και αυτό βέβαια και να το δίνουν δωρεάν, αλλά να έχουν κι άλλο με καλύτερα χαρακτηριστικά και να το δίνουν με επιπλέον χρέωση.