Wind Vision

Sorry φίλε η εφαρμογή λέγεται FK File Commander και είναι το πρώτο αποτέλεσμα που σου βγάζει αν στην αναζήτηση γράψεις "file".

καλησπερα κ παλι. για κατεβασμα της εφαρμογης wind vision go σε κινητο για να μπορω μετα να παρακολουθησω τι συνδεση ιντερνετ χρειαζεται στο κινητο? μονο απο wind?

Το μποξάκι μια χαρά είναι. Το ότι δεν έχει optical δεν το κάνει μάπα. Και το Xiaomi mi box δεν έχει ethernet αλλά έχει κάνει πολλές πωλήσεις.
Επίσης αν δεν το έχεις δουλέψει δεν μπορείς να κρίνεις, το έχω από τη πρώτη μέρα που ξεκίνησε η vision και το μόνο που θα ήθελα να είχε ήταν λίγο παραπάνω αποθηκευτικό χώρο. Έχω βάλει και Kodi και πάει λάδι

Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με το HDMI επίσης βγάζεις 5.1, 7.1 κλπ.
Μια χαρά είναι το boxακι. Μικρό πρακτικό, όμορφο και γρήγορο.
Αν ήθελα κάτι ακόμα, όπως είπε και ο sgatz, θα ήταν λίγο παραπάνω αποθηκευτικό χώρο, να έχει 1-2 επιπλέον θύρες USB και μια υποδοχή για microSD.

Μια χαρά συσκευή είναι. Την έχω από τον Ιούλιο και δεν έχω κανένα παράπονο.
Και σαν αποκωδικοποιητής και σαν tvbox γενικότερα.
Απλά μου πήρε λίγο χρόνο να συνηθίσω τη διαφορά που έχει στην εμφάνιση
του μενού απ' την cosmote.
(Βtw, η εφαρμογή του cosmotetv go παίζει απροβλημάτιστα.
Αντίθετα, η εφαρμογή της Vodafone δεν παίζει λόγω root)

Re: Απάντηση: Wind Vision

Με το HDMI επίσης βγάζεις 5.1, 7.1 κλπ.
Μια χαρά είναι το boxακι. Μικρό πρακτικό, όμορφο και γρήγορο.
Αν ήθελα κάτι ακόμα, όπως είπε και ο sgatz, θα ήταν λίγο παραπάνω αποθηκευτικό χώρο, να έχει 1-2 επιπλέον θύρες USB και μια υποδοχή για microSD.

Εμένα ο ενεχυ5ης δεν δέχεται hdmi πχ...

Αυτό όμως δεν κάνει άχρηστο το δέκτη. Μπορείς αν θες να βάλεις το app από το playstore σε δικό σου καλύτερο box που να έχει optical και βάλε εκείνο στο σαλόνι πχ. Μόνο να μην είναι root

Re: Απάντηση: Wind Vision

Μήπως η τηλεόραση σου έχει οπτική και να βγάζει εκείνη τον ήχο στον ενισχυτή;

Καλησπέρα. Βλέπω απόψε το Όσφπ Παοκ και μου έχουν βγει τα ματάκια. Δεν έχω καλό ίντερνετ σήμερα και η ανάλυση που παίρνω είναι άθλια ενώ και η καθυστέρηση σε σχέση με το δορυφόρο έχει φτάσει το έναμιση λεπτό. Απογοήτευση.

Σήμερα ήταν το δεύτερο τεστ για μένα στα αθλητικά, μετά το χθεσινό Γιουβέντους Νάπολη. Τουλάχιστον σε μένα ήταν τέλεια η ποιότητα. Μόνο μια φορά "χάλασε" για δέκα δευτερόλεπτα και μετά επανήλθε. Καθυστέρηση σίγουρα έχει αλλά όχι ενάμισι λεπτό αν κρίνω απο τις αντιδράσεις στην γειτονιά πρέπει να ήταν δέκα δεκαπέντε δεύτερα.

Η καθυστέρηση ήταν στα 10-12 δευτερόλεπτα, απόλυτα φυσιολογική. Η εικόνα σε μένα με ταχύτητα ίντερνετ στα 11 υπήρξε τέλεια. Μάλλον είχε πρόβλημα η γραμμή του φίλου Paris2018

Παιδες σας εχω αλλη μια απορια μηπως εχει κανεις καμια ιδεα.
Αν εχει καποιος την UHD υπηρεσια που ειναι στα 12 ευρω με 4 συσκευες και παρει την προσφορα με τους 12 μηνες δωρεαν Netflix πως μπορει να κρατησει την ακριβοτερη υπηρεσια απο αυτην που προσφερεται? Εννοω οτι η Wind αν δεν κανω λαθος προσφερει αυτην με τα HD και τα 2 καναλια που εχει 10 ως δωρο. Οποτε το ερωτημα ειναι μπορει ο χρηστης να πληρωνει τη διαφορα των 2 ευρω καθε μηνα.