Το novago εχει περιπου 50 δευτερολεπτα καθυστερηση με την πραγματικοτητα
Πιθανότερο είναι οι πελάτες τις wind να μπορούν να απολαμβάνουν από novago novaflix σε μια καλύτερη τιμή. Είναι θεωρώ ερώτηση που δεν θα απαντηθεί πριν Τον Ιουνίου του 22, αφού η συγχώνευση κάπου εκεί θα γίνει. Ο όμιλος λένε ότι έχει να πάρει αρκετές εγκρίσεις από επιτροπές ανταγωνισμού κλπ. Ένα καλό τεστ θα είναι η διαδικασία ανανεώσης για την wind και Vodafone για το πακέτο με τα Αθλητικά όπου λήγει η σύμβαση τους τέλος του 21...Υπάρχει περίπτωση όσα κανάλια έχει η NOVA να τα έχει και το wind vision ;
HD είναι εκδόσεις, μήπως έπεσες πάνω στην αλλαγή.Και μετά την μετάβαση γυρίσαμε πάλι στις sd εκδόσεις στα επίγεια κανάλια....
Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος
Είχες δίκιο ευτυχώς. Έκανα νέα αναζήτηση και όλα οκ, σε ευχαριστώ πολύHD είναι εκδόσεις, μήπως έπεσες πάνω στην αλλαγή.
Προϋπόθεση για να γίνεις συνδρομητής WindVision είναι να έχεις σύνδεση ίντερνετ Wind. Έτσι τo Box της WindVision παίζει Novasports μόνο σε δίκτυο Wind, ενώ σε κινητές συσκευές και LapTop/PC παίζει Novasports σε οποιαδήποτε δίκτυο.Kαλησπέρα στην αγαπητή παρέα! Είναι εύκολο να μου πείτε αν το Wind Vision Full Pack, μπορεί να παίξει και με πάροχο άλλης εταιρείας Internet?
Δηλαδή μπορώ να το συνδέσω σε Router απο ΑDSL της Vodafone ή της NOVA? Με ενδιαφέρουν μόνο τα κανάλια Novasports. Ευχαριστώ!
Κολλητός μου έχει το WIND ONE UNLIMITED FTTH 100. Και του δίνουν το Full Pack σε πολύ προνομιακή τιμή.Προϋπόθεση για να γίνεις συνδρομητής WindVision είναι να έχεις σύνδεση ίντερνετ Wind. Έτσι τo Box της WindVision παίζει Novasports μόνο σε δίκτυο Wind, ενώ σε κινητές συσκευές και LapTop/PC παίζει Novasports σε οποιαδήποτε δίκτυο.
Σε Android TV (πχ Sony), μπορεί να παίξει? Όπως πχ παίζει η COSMOTE TV? Εννοώ χωρίς αποκωδικοποιητή. Απλά να μπαίνεις στης τηλεόρασης το Play Store, να κατεβάζεις την εφαρμογή και να βλέπεις.ισχύει.. άπλα σε μια συσκευή μόνο και όχι παράλληλα με το box
Κανεις λαθος τον μετεφερα σε αλλη γραμμη wind και επαιξε κανονικα ολα τα καναλιαΜόλις τώρα μίλησα με WIND. O αποκωδικοποιητής ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ με την γραμμή του σταθερού και ΔΕΝ παίζει σε Internet άλλου σπιτιού, ακόμα κι αν είναι WIND.
OMΩΣ: Σύμφωνα με τον υπάλληλο που μόλις κάλεσα, ΜΠΟΡΟΥΝ (και τα κανάλια Novasports μαζί) να παίξουν και σε κινητή συσκευή, ακόμα και σε PC με Android Simulator.
To ρώτησα 3 φορές: Μπορούν να παίξουν τα κανάλια Novasports σε κινητά, Tablets ή PC? ΝΑΙ μου απάντησε. Αρκεί να δηλωθεί η συσκευή μέσω του APP. Έτσι μου είπε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.