Wind Vision

Με την εφαρμογή, wind vision από κινητό μπορείς να κάνεις , αναμετάδοση περιοχομενου σε snart tv με chromecast ξέρει κάποιος αν γίνεται , νομίζω ποιο παλιά δεν γινόταν τώρα δεν ξέρω, αν έχουν αλλάξει τα πράγματα

Μπορείς να κανεις chromecast ένα κανάλι και να το δεις στη τηλεόραση. Όχι screen mirroring, μόνο chromecast.

Υπάρχει περίπτωση όσα κανάλια έχει η NOVA να τα έχει και το wind vision ;
Πιθανότερο είναι οι πελάτες τις wind να μπορούν να απολαμβάνουν από novago novaflix σε μια καλύτερη τιμή. Είναι θεωρώ ερώτηση που δεν θα απαντηθεί πριν Τον Ιουνίου του 22, αφού η συγχώνευση κάπου εκεί θα γίνει. Ο όμιλος λένε ότι έχει να πάρει αρκετές εγκρίσεις από επιτροπές ανταγωνισμού κλπ. Ένα καλό τεστ θα είναι η διαδικασία ανανεώσης για την wind και Vodafone για το πακέτο με τα Αθλητικά όπου λήγει η σύμβαση τους τέλος του 21...
Ισως από εκεί θα μπορούμε να εξάγουμε συμπεράσματα για το τι μπορεί να γίνει.

AΠO 3/9 ΓIA NA ΣYNEXIΣEIΣ NA EXEIΣ ΠPOΣBAΣH ΣTA KANAΛIA EΘNIKHΣ KAI ΠEPIΦEPEIAKHΣ EMBEΛEIAΣ THΣ DIGEA ΘA XPEIAΣTEI NA TA PYΘMIΣEIΣ EK NEOY. EΠIΛEΞE 'ANAZHTHΣH KANAΛIΩN' AΠO TIΣ PYΘMIΣEIΣ THΣ WIND VISION H ΔEΣ TA AΠΛA BHMATA EΔΩ https://wn.gr/pm

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν τα κανάλια novasports είναι hd ή fullhd ή όχι καθώς επίσης και μια γενική εικόνα ποιότητας των υπόλοιπων καναλιών. Ευχαριστώ

Kαλησπέρα στην αγαπητή παρέα! Είναι εύκολο να μου πείτε αν το Wind Vision Full Pack, μπορεί να παίξει και με πάροχο άλλης εταιρείας Internet?
Δηλαδή μπορώ να το συνδέσω σε Router απο ΑDSL της Vodafone ή της NOVA? Με ενδιαφέρουν μόνο τα κανάλια Novasports. Ευχαριστώ!

Last edited:
Kαλησπέρα στην αγαπητή παρέα! Είναι εύκολο να μου πείτε αν το Wind Vision Full Pack, μπορεί να παίξει και με πάροχο άλλης εταιρείας Internet?
Δηλαδή μπορώ να το συνδέσω σε Router απο ΑDSL της Vodafone ή της NOVA? Με ενδιαφέρουν μόνο τα κανάλια Novasports. Ευχαριστώ!
Προϋπόθεση για να γίνεις συνδρομητής WindVision είναι να έχεις σύνδεση ίντερνετ Wind. Έτσι τo Box της WindVision παίζει Novasports μόνο σε δίκτυο Wind, ενώ σε κινητές συσκευές και LapTop/PC παίζει Novasports σε οποιαδήποτε δίκτυο.

• Like
Reactions: DJSTAVROS
Προϋπόθεση για να γίνεις συνδρομητής WindVision είναι να έχεις σύνδεση ίντερνετ Wind. Έτσι τo Box της WindVision παίζει Novasports μόνο σε δίκτυο Wind, ενώ σε κινητές συσκευές και LapTop/PC παίζει Novasports σε οποιαδήποτε δίκτυο.
Κολλητός μου έχει το WIND ONE UNLIMITED FTTH 100. Και του δίνουν το Full Pack σε πολύ προνομιακή τιμή.
Αν εγώ έχω μόνο Σταθερή και Internet 24 από Wind, θα δουλέψει ο αποκωδικοποιητής του στο δικό μου σπίτι?
Δύσκολη ερώτηση αυτή, φαντάζομαι...

Μόλις τώρα μίλησα με WIND. O αποκωδικοποιητής ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ με την γραμμή του σταθερού και ΔΕΝ παίζει σε Internet άλλου σπιτιού, ακόμα κι αν είναι WIND.
OMΩΣ: Σύμφωνα με τον υπάλληλο που μόλις κάλεσα, ΜΠΟΡΟΥΝ (και τα κανάλια Novasports μαζί) να παίξουν και σε κινητή συσκευή, ακόμα και σε PC με Android Simulator.
To ρώτησα 3 φορές: Μπορούν να παίξουν τα κανάλια Novasports σε κινητά, Tablets ή PC? ΝΑΙ μου απάντησε. Αρκεί να δηλωθεί η συσκευή μέσω του APP. Έτσι μου είπε.

ισχύει.. άπλα σε μια συσκευή μόνο και όχι παράλληλα με το box

Last edited:
ισχύει.. άπλα σε μια συσκευή μόνο και όχι παράλληλα με το box
Σε Android TV (πχ Sony), μπορεί να παίξει? Όπως πχ παίζει η COSMOTE TV? Εννοώ χωρίς αποκωδικοποιητή. Απλά να μπαίνεις στης τηλεόρασης το Play Store, να κατεβάζεις την εφαρμογή και να βλέπεις.
Μάλλον δεν θα γίνεται αυτό... Ο πεινασμένος...καρβέλια ονειρεύεται !:D

Last edited:
Μόλις τώρα μίλησα με WIND. O αποκωδικοποιητής ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ με την γραμμή του σταθερού και ΔΕΝ παίζει σε Internet άλλου σπιτιού, ακόμα κι αν είναι WIND.
OMΩΣ: Σύμφωνα με τον υπάλληλο που μόλις κάλεσα, ΜΠΟΡΟΥΝ (και τα κανάλια Novasports μαζί) να παίξουν και σε κινητή συσκευή, ακόμα και σε PC με Android Simulator.
To ρώτησα 3 φορές: Μπορούν να παίξουν τα κανάλια Novasports σε κινητά, Tablets ή PC? ΝΑΙ μου απάντησε. Αρκεί να δηλωθεί η συσκευή μέσω του APP. Έτσι μου είπε.
Κανεις λαθος τον μετεφερα σε αλλη γραμμη wind και επαιξε κανονικα ολα τα καναλια