Wind Vision

Κανεις λαθος τον μετεφερα σε αλλη γραμμη wind και επαιξε κανονικα ολα τα καναλια
Δεν κατάλαβες. Μετέφερα ΑΚΡΙΒΩΣ τι μου είπε ο υπάλληλος στην WIND.
Αν κάποιος έχει κάνει λάθος, αυτός θα είναι ο υπάλληλος.

Δεν κατάλαβες. Μετέφερα ΑΚΡΙΒΩΣ τι μου είπε ο υπάλληλος στην WIND.
Αν κάποιος έχει κάνει λάθος, αυτός θα είναι ο υπάλληλος.
Και μένα υπάλληλος της wind μου ειχε πει ότι θα έχω catch up - reply tv στα digea! Χάος και ευθύνη καμία. Επιβεβαιώνω ότι wind vision παίζει παντού στο δίκτυο της wind και με hotspot από data κινητού wind πάντα. Μιλάω για τον δέκτη.

Έχει κανεις εικονα ποσό βγαίνει το 3play με 50αρα και τα sports?
Πακέτα Ίντερνετ +Τηλεφωνία

+Πακέτα Wind Vision

Δεν δουλεύουν το τελευταίο καιρό οι υπότιτλοι στα Ελληνικά για το Νautical Channel στην Wind Vision (ενώ στην COSMOTE TV όλα ΟΚ)!!! Επίσης ακόμη να αλλάξουν το λογότυπο του VH1 σε MTV 00s στην Wind Vision, έχει περάσει 1μιση μήνας από την αλλαγή του καναλιού στις άλλες πλατφόρμες (02/08/21) και στην Wind Vision μόνο για τα Novasports κινήθηκαν να κάνουν τις αλλαγές λογοτύπων...

Θέλω να μεταφέρω στην wind, λόγω φυγής των αθλητικών από Vodafone. Στην περιοχή μου δεν υποστηρίζεται παρά μόνο η 24αρα. Πιάνω καθαρά 7 mbps, τραγικό το ξέρω. TV στην βονταφον βλέπω οριακά καλά. Έχω ερωτήσεις:
1. Με τέτοια ταχύτητα θα βλέπω εξίσου την τηλεόραση της Wind?
2. Υπάρχουν ταινίες, τύπου βιβλιοθήκη δωρεάν ή επί πληρωμή?
3. Δύο πλεονεκτήματα και δύο μειονεκτήματα μπορείτε να μου αναφέρετε?

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο όλων σας.

1. Ναι. Ίσως να παίζει και καλύτερα.
2. Όχι.
3. Ο αποκωδικοποιητής παίζει εύκολα με wifi, είναι android tv και μπορείς να βλέπεις και σε άλλη τηλεόραση μέσω της εφαρμογής για κινητό και ενός chromecast, ή μέσω υπολογιστή.
Αυτά είναι πλεονεκτήματα, ή αλλιώς οι βασικές διαφορές σε σχέση με τη Voda :p
Αρνητικα τα μόνα που μου έρχονται είναι η έλλειψη των πανελλαδικών καναλιών που για να τα πιάσεις θέλεις επίγεια κεραία και ότι τα αθλητικά τα βλέπεις από μια φορητή συσκευή που αλλάζεις κάθε 30 μέρες (αν θυμάμαι σωστά). Το πρώτο υπάρχει και στη Vodafone, το δεύτερο σε σύγκριση με τη Vodafone είναι θετικό γιατί η τελευταία δεν έχει καν τα αθλητικά στην εφαρμογή.

• Like
Reactions: kkshop
1. Ναι. Ίσως να παίζει και καλύτερα.
2. Όχι.
3. Ο αποκωδικοποιητής παίζει εύκολα με wifi, είναι android tv και μπορείς να βλέπεις και σε άλλη τηλεόραση μέσω της εφαρμογής για κινητό και ενός chromecast, ή μέσω υπολογιστή.
Αυτά είναι πλεονεκτήματα, ή αλλιώς οι βασικές διαφορές σε σχέση με τη Voda :p
Αρνητικα τα μόνα που μου έρχονται είναι η έλλειψη των πανελλαδικών καναλιών που για να τα πιάσεις θέλεις επίγεια κεραία και ότι τα αθλητικά τα βλέπεις από μια φορητή συσκευή που αλλάζεις κάθε 30 μέρες (αν θυμάμαι σωστά). Το πρώτο υπάρχει και στη Vodafone, το δεύτερο σε σύγκριση με τη Vodafone είναι θετικό γιατί η τελευταία δεν έχει καν τα αθλητικά στην εφαρμογή.
Σε ευχαριστώ, ήσουν εξαιρετικά κατατοπιστικός. Γενικά η Wind vision μου φαντάζει πολύ πιο οργανωμένη κ ορεξατη από την VodTV.

• Haha
Reactions: koskos
Καλημέρα και καλή εβδομάδα ένα update μου έβγαλε στα 600 mb ξέρει κανείς γιατί είναι ;

Νέο update του Android 9. Δεν έχουν ανακοινώσει τι νέο θα έχει. Το κατέβασα όμως μια χαρά

Σε οποιον εχει τελειωσει η συνδρομη και δεν θελει αλλο το boxaki της wind , ας επικοινωνησει μαζι μου . Θα προτιμησω απο Θεσσαλονικη αλλα ακομα και απο αλλο μερος ας μου στειλει πμ

Δεν ξέρω για ποιο λόγο το θέλεις, αλλά εφόσον δεν παίζει το wind vision app για άλλη σύνδεση (αφού ταυτοποιείται το SN), δεν θα σε ενδιέφερε ένα tv box του εμπορίου;

Μα δεν το θέλω για το wind vision app. Ναι θα με ενδιέφερε και του εμπορίου αλλά θα προτιμησω το box της wind, εφόσον κάποιος επιθυμεί να το δώσει

Σε ευχαριστώ, ήσουν εξαιρετικά κατατοπιστικός. Γενικά η Wind vision μου φαντάζει πολύ πιο οργανωμένη κ ορεξατη από την VodTV.
Όσο η Vodafone έχει HBO δεν υπάρχει σύγκριση

Μόλις τώρα μίλησα με WIND. O αποκωδικοποιητής ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ με την γραμμή του σταθερού και ΔΕΝ παίζει σε Internet άλλου σπιτιού, ακόμα κι αν είναι WIND.
OMΩΣ: Σύμφωνα με τον υπάλληλο που μόλις κάλεσα, ΜΠΟΡΟΥΝ (και τα κανάλια Novasports μαζί) να παίξουν και σε κινητή συσκευή, ακόμα και σε PC με Android Simulator.
To ρώτησα 3 φορές: Μπορούν να παίξουν τα κανάλια Novasports σε κινητά, Tablets ή PC? ΝΑΙ μου απάντησε. Αρκεί να δηλωθεί η συσκευή μέσω του APP. Έτσι μου είπε.
Εγώ πάντως που έχω δυο συνδέσεις wind σταθερής , το μεταφέρω και παίζει και στα δυο σπίτια κανονικά

Με adsl σύνδεση και μόλις 7 mbps καθαρά, βλέπω οριακά καλά VodTV. Αν τυχόν βάλω wind, θα έχω δυνατότητα σύνδεσης μέσω Wifi η θα έχω τρελές απώλειες?

Ανάλογα τον εξοπλισμό, ίσως να μπορείς. Ομως σε τέτοιες οριακές συνδέσεις, επειδή θελουμε να εκμεταλλευόμαστε στο έπακρο τις δυνατότητες, προτιμούμε το καλώδιο.

Μπορούμε να επαληθευσουμε τα ακόλουθα κανάλια για vision? Διατίθενται το tve & rai uno και δεν υπάρχει το animal? επίσης στα ντοκιμαντέρ βλέπω πως έχει τα 5/8 της βοντ. και τα υπόλοιπα τρία είναι και στην κοσμοτε? δλδ τύπου cbs reality & crime investigation?

Last edited: