Δεν κατάλαβες. Μετέφερα ΑΚΡΙΒΩΣ τι μου είπε ο υπάλληλος στην WIND.Κανεις λαθος τον μετεφερα σε αλλη γραμμη wind και επαιξε κανονικα ολα τα καναλια
Αν κάποιος έχει κάνει λάθος, αυτός θα είναι ο υπάλληλος.
Δεν κατάλαβες. Μετέφερα ΑΚΡΙΒΩΣ τι μου είπε ο υπάλληλος στην WIND.Κανεις λαθος τον μετεφερα σε αλλη γραμμη wind και επαιξε κανονικα ολα τα καναλια
Και μένα υπάλληλος της wind μου ειχε πει ότι θα έχω catch up - reply tv στα digea! Χάος και ευθύνη καμία. Επιβεβαιώνω ότι wind vision παίζει παντού στο δίκτυο της wind και με hotspot από data κινητού wind πάντα. Μιλάω για τον δέκτη.Δεν κατάλαβες. Μετέφερα ΑΚΡΙΒΩΣ τι μου είπε ο υπάλληλος στην WIND.
Αν κάποιος έχει κάνει λάθος, αυτός θα είναι ο υπάλληλος.
Πακέτα Ίντερνετ +ΤηλεφωνίαΈχει κανεις εικονα ποσό βγαίνει το 3play με 50αρα και τα sports?
Σε ευχαριστώ, ήσουν εξαιρετικά κατατοπιστικός. Γενικά η Wind vision μου φαντάζει πολύ πιο οργανωμένη κ ορεξατη από την VodTV.1. Ναι. Ίσως να παίζει και καλύτερα.
2. Όχι.
3. Ο αποκωδικοποιητής παίζει εύκολα με wifi, είναι android tv και μπορείς να βλέπεις και σε άλλη τηλεόραση μέσω της εφαρμογής για κινητό και ενός chromecast, ή μέσω υπολογιστή.
Αυτά είναι πλεονεκτήματα, ή αλλιώς οι βασικές διαφορές σε σχέση με τη Voda
Αρνητικα τα μόνα που μου έρχονται είναι η έλλειψη των πανελλαδικών καναλιών που για να τα πιάσεις θέλεις επίγεια κεραία και ότι τα αθλητικά τα βλέπεις από μια φορητή συσκευή που αλλάζεις κάθε 30 μέρες (αν θυμάμαι σωστά). Το πρώτο υπάρχει και στη Vodafone, το δεύτερο σε σύγκριση με τη Vodafone είναι θετικό γιατί η τελευταία δεν έχει καν τα αθλητικά στην εφαρμογή.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα ένα update μου έβγαλε στα 600 mb ξέρει κανείς γιατί είναι ;
Όσο η Vodafone έχει HBO δεν υπάρχει σύγκρισηΣε ευχαριστώ, ήσουν εξαιρετικά κατατοπιστικός. Γενικά η Wind vision μου φαντάζει πολύ πιο οργανωμένη κ ορεξατη από την VodTV.
Τι άλλο δλδ ξεχωρίζεις?Όσο η Vodafone έχει HBO δεν υπάρχει σύγκριση
Εγώ πάντως που έχω δυο συνδέσεις wind σταθερής , το μεταφέρω και παίζει και στα δυο σπίτια κανονικάΜόλις τώρα μίλησα με WIND. O αποκωδικοποιητής ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ με την γραμμή του σταθερού και ΔΕΝ παίζει σε Internet άλλου σπιτιού, ακόμα κι αν είναι WIND.
OMΩΣ: Σύμφωνα με τον υπάλληλο που μόλις κάλεσα, ΜΠΟΡΟΥΝ (και τα κανάλια Novasports μαζί) να παίξουν και σε κινητή συσκευή, ακόμα και σε PC με Android Simulator.
To ρώτησα 3 φορές: Μπορούν να παίξουν τα κανάλια Novasports σε κινητά, Tablets ή PC? ΝΑΙ μου απάντησε. Αρκεί να δηλωθεί η συσκευή μέσω του APP. Έτσι μου είπε.
Σε ΗD είναι και στην Wind VisionΤα discovery κανάλια είναι σε HD?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.