Wind Vision

Καλησπέρα φίλοι Για ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι δεν βλέπω την τφλα μου. Όπως προχθές στο μπασκετ μεταξύ των αιωνίων, έτσι και σήμερα στο ποδόσφαιρο, μου έχουν βγει τα μάτια, η εικόνα είναι άθλια και οι ανάπηροι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Έχω τριάντα πίεση το κέρατο μου μεσα@#*#@)&!?=**

Re: Απάντηση: Wind Vision

Καλησπέρα φίλοι Για ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι δεν βλέπω την τφλα μου. Όπως προχθές στο μπασκετ μεταξύ των αιωνίων, έτσι και σήμερα στο ποδόσφαιρο, μου έχουν βγει τα μάτια, η εικόνα είναι άθλια και οι ανάπηροι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Έχω τριάντα πίεση το κέρατο μου μεσα@#*#@)&!?=**
Τι ταχύτητα έχεις;

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ΤΡΑΓΙΚΟΙ !!! Εβαλα wind fiber 100, συγχρονιζω 90 με wifi μετρηση.Τα καναλια εκτος των ελληνικων πολυ συχνα σερνονται.Τα αθλητικα οπως λεει και ο φιλος πανω ολο παγωματα!! Σημερα εβαλα μεχρι και καλωδιο ethernet και καμια διαφορα!! 90 mbps και σερνεται, ολο το ματς ΟΣΦΠ-ΠΑΟ με κολληματα.Ανοιγοκλεινω vision απο πριζα και παιζει καλα 10 λεπτα,μετα παλι τα ιδια....αθλιοι!!!

ΤΡΑΓΙΚΟΙ !!! Εβαλα wind fiber 100, συγχρονιζω 90 με wifi μετρηση.Τα καναλια εκτος των ελληνικων πολυ συχνα σερνονται.Τα αθλητικα οπως λεει και ο φιλος πανω ολο παγωματα!! Σημερα εβαλα μεχρι και καλωδιο ethernet και καμια διαφορα!! 90 mbps και σερνεται, ολο το ματς ΟΣΦΠ-ΠΑΟ με κολληματα.Ανοιγοκλεινω vision απο πριζα και παιζει καλα 10 λεπτα,μετα παλι τα ιδια....αθλιοι!!!
Συγχρονίζεις τόσο υψηλά και παρόλο αυτά είναι περίεργο να έχεις κολλήματα ακόμη και με καλώδιο ethernet.
Πιστεύω ότι μπήκαν αρκετοί να δουν το παιχνίδι και για αυτό υπερφορτώθηκε ο server της Wind και είχες τόσο lag.

Το ιδιο συμβαινει σε ολα τα sports και ακομα και στο FOX και σε αλλα.Και τωρα που εχει περασει ωρα και τελειωσε το ματς ακομα κολλαει ασταματητα!Σκεφτομαι να καταγγειλω τη συμβαση να το κοψω αλλα δεν γνωριζω τι προστιμο θα εχω και πως μπορω να διεκδικησω το δικιο μου

Το ιδιο συμβαινει σε ολα τα sports και ακομα και στο FOX και σε αλλα.Και τωρα που εχει περασει ωρα και τελειωσε το ματς ακομα κολλαει ασταματητα!Σκεφτομαι να καταγγειλω τη συμβαση να το κοψω αλλα δεν γνωριζω τι προστιμο θα εχω και πως μπορω να διεκδικησω το δικιο μου
Τι να πω δεν ξέρω θα σου πρότεινα να τους κάνεις μια ερώτηση σχετικά με το πρόβλημα που έχεις
πάντως σιγά μην σε αφήσουν να φύγεις χωρίς πρόστιμο.Wind είναι όλο και καμία δικαιολογία θα βρει.

Αρχίζω να πιστεύω ότι φταίει η συσκευή. Όσοι αντιμετωπίζεται το πρόβλημα, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε κάποια άλλη συσκευή Android;

Αρχίζω να πιστεύω ότι φταίει η συσκευή. Όσοι αντιμετωπίζεται το πρόβλημα, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε κάποια άλλη συσκευή Android;

Μα πως θα παιξει μια οποιαδηποτε συσκευη android το πακετο της wind με καναλια nova sports κλπ...?

Πήρα τηλέφωνο και προχτές και σήμερα έξαλλος στις βλάβες της Wind και το ρίχνουν μια στο Server της nkvaμια στον συνεργάτη τους που τους κάνει τη μεταφορά από nova IPTV. Καμία σχέση με συσκευές κλπ. Όλο το θέμα είναι ανεπαρκούς υπηρεσίας. Και γω είμαι έτσι από το Σεπτέμβριο που ξεκίνησα την υπηρεσία.

Πήρα τηλέφωνο και προχτές και σήμερα έξαλλος στις βλάβες της Wind και το ρίχνουν μια στο Server της nkvaμια στον συνεργάτη τους που τους κάνει τη μεταφορά από nova IPTV. Καμία σχέση με συσκευές κλπ. Όλο το θέμα είναι ανεπαρκούς υπηρεσίας. Και γω είμαι έτσι από το Σεπτέμβριο που ξεκίνησα την υπηρεσία.

Kαμια σκεψη για καταγγελια συμβολαιου? Εχουμε δικαιωμα?

Δεν ξέρω φίλε, εγώ τους το ανέφερα σήμερα ότι αν δεν βρεθεί λύση θα το κανω. Λογικά από τη στιγμή που δεν λαμβάνεις μια υπηρεσία όπως πρέπει θα έχεις δικαίωμα για καταγγελία. Για να καταλάβουν και οι άλλοι δεν είναι ότι πχ αντί για 11mbs έχω 5..Εδω μιλάμε για μια υπηρεσία θεάματος και δεν μπορείς να δεις. Σε δύο μέρες μου ανέβηκε η μυωπία. Δεν το συζηταμε για την καθυστέρηση στο λαιβ, από την πρώτη μου επικοινωνία μαζί τους μου είπαν πως γιαυτό δεν γίνεται τίποτα. Φαντάσου ότι στα ντέρμπι λέω σε όλους τους φίλους μου να μην μου στέλνουν μηνύματα και να μην παίρνουν κατά τη διάρκεια του αγώνα για να μην μου κάνω σποιλερ αφού κάποιες φορές όπως σήμερα η διαφορά φτάνει στα δύο λεπτά.

Δεν ξέρω φίλε, εγώ τους το ανέφερα σήμερα ότι αν δεν βρεθεί λύση θα το κανω. Λογικά από τη στιγμή που δεν λαμβάνεις μια υπηρεσία όπως πρέπει θα έχεις δικαίωμα για καταγγελία. Για να καταλάβουν και οι άλλοι δεν είναι ότι πχ αντί για 11mbs έχω 5..Εδω μιλάμε για μια υπηρεσία θεάματος και δεν μπορείς να δεις. Σε δύο μέρες μου ανέβηκε η μυωπία. Δεν το συζηταμε για την καθυστέρηση στο λαιβ, από την πρώτη μου επικοινωνία μαζί τους μου είπαν πως γιαυτό δεν γίνεται τίποτα. Φαντάσου ότι στα ντέρμπι λέω σε όλους τους φίλους μου να μην μου στέλνουν μηνύματα και να μην παίρνουν κατά τη διάρκεια του αγώνα για να μην μου κάνω σποιλερ αφού κάποιες φορές όπως σήμερα η διαφορά φτάνει στα δύο λεπτά.

To ξερω φιλε...ακουγα τα πανηγυρια με τον παναθηναικο στην επιθεση και τελικα ηταν γκολ του Ολθμπιακου στην επομενη φαση........τι ρεζιλιδες ειναι εκει στη wind.......Θα πρεπει να το βελτιωσουν αλλιως καταγγελια και δρομο

Δεν ξέρω τι ομάδα είσαι αλλά ευτυχώς εγώ δεν έχω γαυρους στη γειτονιά μου... Χαχαχαχ.

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι... Μιλάμε για IPTV υπηρεσία που σίγουρα και εν γνώσει μας έχει μια καθυστέρηση σε σχέση με τον δορυφόρο. Τώρα βέβαια αν έφτασε τα δύο λεπτά όπως έγραψε ο φίλος ήταν πολύ.
Εγώ αν εξαιρέσουμε ένα restart που τράβηξε στο 91 λεπτό, όλο το παιχνίδι το είδα τέλεια σε εικόνα και ήχο και με καθυστέρηση όχι πάνω από 30 δευτερόλεπτα. Βέβαια επειδή κλειδώνω στα 12 δεν άφησα να τρέχει κάτι άλλο την ώρα του αγώνα. Να τονίσω επίσης ότι έκανα συνεχώς ζαπινγκ από ns1 σε ερτ1 λόγω Λαμίας ( που υποστηρίζω) και παρόλα αυτά όλα πήγαν οκ ...

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

τι ρουτερ έχεις? μήπως τρέχεις κάποιο qos?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

το ιδιο ρουτερ εχω κι εγω κ το vision δεν παρουσιαζει καποιο προβλημα περαν του οτι υπαρχει καθυστερηση 35 με 40 δευτερολεπτα με 30αρα γραμμη ( ξεκινησα για 100αρα κλειδωνα στα 55 , μου καναν downgrade σε 50 και τελικα επεσα σε 30 αλλα αυτο ειναι μια αλλη πονεμενη ιστορια που ελπιζω να επιλυθει το συντομοτερο δυνατον....κ η καμπινα ειναι στα 80 με 100 μετρα)

Sent from my SM-G965F using Tapatalk