Wind Vision

Re: Απάντηση: Wind Vision

Οσοι εχετε wind vision μπορειτε να συντονιστειτε ή σας βγαζει tune failed;
Υπάρχει γενική βλάβη . Πήρα στη wind και μου το είπαν. Ούτε εγώ μπορώ να συντονισω.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μολις πηρα στη τεχνικη υποστηριξη και εχουν βαλει αυτοματοποιημενο μηνυμα οτι εχουν τεχνικο θεμα....

Μολις πηρα στη τεχνικη υποστηριξη και εχουν βαλει αυτοματοποιημενο μηνυμα οτι εχουν τεχνικο θεμα....

Τα καταφέρανε πάλι. Ένας ακόμα αγώνας που δεν βλέπω λόγω της απαράδεκτης υπηρεσίας τους. Ντροπή πια. Νισάφι.

καλημερα. ηθελα να κανω μια ερωτηση. το wind vision σε μεταφορα σε αλλο διαμερισμα με συνδεση internet wind και εκει θα δουλευει κανονικα? διοτι τηλεφωνικως αν κ οχι ξεκαθαροι σαν να μου ειπανε οχι. και λεω οχι, οχι οσο αναφορα λογο internet μιας κ wind θα ειναι κ εκει, αλλα επειδη θα ειναι ξεχωριστη γραμμη τηλεφωνου. παιζει ρολο αυτο? διοτι καποια στιγμη μεσω αλλου wifi wind στην πολυκατοικια ειχα μεταδοση κανονικη του vision.

το δοκιμασα σε αλλο διαμερισμα στην πολυκατοικια παντως μολις πριν απο λιγο. παιζουν κανονικα ολα συν τα novasports. βεβαια το αφησα περιπου 10 λεπτα. δεν ξερω αν μετα γινεται κατι.

Αν άλλαξε κάτι τελευταία τι να σου πω. Τελευταία φορά που το είχα δοκιμάσει σε άλλο σπίτι με Ίντερνετ wind δεν έπαιζαν τα novasports, όλα τα άλλα οκ. Αφού το άφησες δέκα λεπτά και έπαιξαν είσαι κομπλέ

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

πιθανον με την δικια μου λογικη κ τα οσα παρακολουθω οσο μπορω απο τεχνικα, επειδη για το wind go σε ταμπλετ κλπ μεχρι προσφατα δεν παιζαν τα novasports και τωρα απο οτι εχω διαβασει μπηκαν κ αυτα( με τα οποια αρχικα προβληματα) ισως απο εκεινη την στιγμη κ μετα εγινε κ αυτο το οποιο συζητησαμε εφοσων λες οτι παλιοτερα που ειχες δοκιμασει δεν επαιζε τα συγκεκριμενα.

Εγκυκλοπαιδικά το ρωτάω. Είπαμε ότι άμα πάμε το boxακι της Wind πχ σε άλλο σπίτι που έχει πάλι Wind θα δουλέψει κανονικά. Αν το πάμε σε ένα σπίτι που έχει Cosmote ή Vodafone θα δουλέψει ή έχουν βάλει κάποιο φίλτρο ip στους servers και δουλεύει μόνο στο δικό τους δίκτυο?

Για διαφορετικό πάροχο είναι γνωστό δεν παίζουν. Ίδια ip με διαφορετικό modem κλπ δεν νομίζω να γίνεται. Μιλάμε για άλλη γραμμή τηλεφώνου Επίσης.

Ιωάννα το πιθανότερο είναι αυτό που έγραψες ότι σε γραμμές wind παίζουν όλα. Αν θες κάνε μια δοκιμή ακόμη να μας λυθεί η απορία και πες μας.
Θα ψάξω κι εγώ κανένα φίλο με wind να δοκιμάσω ξανά

Ίδια ip με διαφορετικό modem κλπ δεν νομίζω να γίνεται.

Xaxa νομίζεις)) Δεν φαντάζεσαι τι κάνουν οι ΙSP.

Αυτό που γράφει ο sgatz μπορεί και να συμβαίνει, δεν το χα δοκιμάσει ποτέ.

sent using taptalk

Καλησπέρα σας. Με άλλο μόντεμ και άλλη ip στο ίδιο πάντα σπίτι παίζει κανονικά η Vision.

Xaxa νομίζεις)) Δεν φαντάζεσαι τι κάνουν οι ΙSP.

Αυτό που γράφει ο sgatz μπορεί και να συμβαίνει, δεν το χα δοκιμάσει ποτέ.

sent using taptalk
Εννοείς να είναι πίσω από ΝΑΤ στην wind φίλε technisat;

Σε κάποιες εταιρίες το λένε cgn, ομάδες 50+ άτομα παίρνουν ίδια IP.

sent using taptalk

Ναι ογα. Είναι πίσω από Nat.. Παίρνουν ιδισ εξωτερική ip μεν αλλά άλλη από wind.. Η wind δεν θέλει καν username για να συνδεθείς άρα αλλιώς κάνει την πιστοποίηση

Sent from my MI 6X using Tapatalk

Έπειτα από ψάξιμο που έκανα για να καταφέρω να ρυθμίσω ένα Harmony One που έχω πολλά χρόνια, τελικά βρήκα ότι παρεμφερές boxακια χρησιμοποιεί και η Italia Telecom (TIM) από την Technicolor, με διαφορές στο hardware κτλ. Το περίεργο της υπόθεσης είναι οτι σε όποια έκδοση έβγαλε η TIM (τη μία μάλιστα την ονομάζει TIMVISION), το χειριστήριο είναι ακριβώς ίδιο με το δικό μας. Η εξαίρεση σε όλα, είναι ότι αντί για Netflix button, βάζουν microphone button, και απ ότι διάβαζα έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο το χειριστήριο (άλλωστε νομίζω όλοι μας στην αρχή το ίδιο νομίζαμε με τις τρυπούλες δίπλα απ το ledακι). Το θέμα είναι αν έχει κάνει παρέμβαση η Wind στο hardware και το έχει βγάλει εντελώς, ή αν απλά έχει επαναπρογραμματίσει το χειριστήριο και ενώ υπάρχει μικρόφωνο μέσα, δεν το κάνει point σε κάποιο button. Και πραγματικά απορώ πως δεν βλέπουν ότι δεν είναι λειτουργικός ο τρόπος που λειτουργεί το χειριστήριο τους. Χάνουμε voice control για να έχουμε Netflix button (προφανώς εδώ κάτι παίζει με διαφημιστικά τρικάκια), ενώ μπορούμε να πατήσουμε απλά το εικονίδιο απ τα διάφορα μενού, έχουμε ένα εντελώς χαζό EPG που ακόμα κολλάει και δεν το διορθώνουν, έχουμε 2 διαφορετικά EPG λες και δε μπορεί να βάλει μία επιλογή στα settings είτε για οριζόντιο είτε για κάθετο EPG μενού, και κυρίως δεν έχουμε τρόπο να πάμε με το πάτημα ενός κουμπιού απευθείας στο EPG. Πόσο κουλό. Δεν αναφέρω καν για το ότι υπάρχουν τα exit και opt buttons που κάνουν σχεδόν τίποτα. Έχεις exit button ενώ έχεις και back button και χαραμίζεις ένα κουμπί που θα μπορούσε κάλλιστα να σε πηγαίνει άμεσα στο EPG. Πραγματικά απορώ αν κάποιος εκεί μέσα έχει ασχοληθεί ξανά με user interfaces...