Wind Vision

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας . Άρα στο εξοχικό μου που έχω Vodafone internet θα δουλεύει τίποτα ? Σε άλλο TV box δε μπορώ να βάλω εφαρμογή για ταμπλέτες?
Ευχαριστώ

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Κυκλοφόρησε firmware update 1.3.0 μέσα από τα Android settings... Καμία σχέση με το app της wind (που ειναι σε έκδοση 1.1.3 ακόμα). Κάνει update σε android 7.1.1 με security Μαρτίου 2019 (επιτέλους) και kernel Απριλίου 2019... Δεν έχω εντοπίσει ακόμα κάποια ιδιαίτερη αλλαγή πέραν του security, αλλά το χω για 10 λεπτά μόνο... Και στιγμιαία χάρηκα ότι πήραμε Oreo (σιγά μην ήταν τόσο μπροστά η wind)...

Τα nova δεν παίζουν εκτός δικτύου wind. Σε άλλο σπίτι με cyta δεν μπορούσα να δω και μου έλεγε δήθεν ότι δεν έχω wifi ενώ είχα κανονικά.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εμένα μια χαρά παίζει, και με δεδομένα και με WiFi σε οποιοδήποτε δίκτυο. πρέπει να έχεις δηλώσει την συσκευή για novasports απο το μενού(δικαιολογεί το tvbox τους και μια κινητή συσκευή)

Sent from my Nokia 9 using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Wind Vision

Ανάλογα με τη σύνδεση και η καθυστέρηση, είναι από μερικά δευτερόλεπτα μέχρι ~15. Το καταλαβαίνεις από το χρόνο που θα χρειαστεί το αρχικό buffer. Επηρεάζεται και στη πορεία αν έχεις αρκετές εναλλαγές ποιότητας.
Με 10αρα ADSL πάντως είμαι ικανοποιημένος.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ναι! αλλα οχι τωρα, πριν περιπου 6 μηνες που ειχα κανει το συμβολαιο.

Έχω περάσει στο box το popcorn time την έκδοση που είναι για Android TV arm7va αλλά δε μου έχει καθίσει καλά. Στις σειρες παρόλο που έχω επιλέξει 1080 μου τις παίζει 720 το ανώτερο και αν τις παίξει. Τις μισές δεν τις ξεκινάει καν. Το ίδιο και με τις ταινίες. Αυτες τις βρίσκει σε 1080p αλλά ούτε τις μισές δε φορτώνει. Ποια έκδοση είναι η καλύτερη και ποιες ρυθμίσεις πρέπει να κάνω;

Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπερα,ειμαι συνδρομητης wind κινητου κ με πηραν να μου κανουν την εξης προσφορα.Vdsl 50αρα,απεριοριστα αστικα κ υπεραστικά,5 ωρες προς κινητα,και full wind vision συμπεριλαμβανομένων των nova sports,στα 34 ευρω τελικη.δωρο ρουτερ,δώρο το tv box,δωρο τα τελη ενεργοποιησης και μου δινουν κ έξτρα 1 giga στα δεδομενα του κινητου μου,εχω 2 παω δλδ 3.Αυτη τη στιγμή ειμαι με νοβα κ πληρωνω 48.4 και εχω φουλ νοβα 50αρα vdsl και ολα τα τηλ προς σταθερα κ κινητα,δωρεαν.
Αξιζει τι λέτε;

Καλησπερα,ειμαι συνδρομητης wind κινητου κ με πηραν να μου κανουν την εξης προσφορα.Vdsl 50αρα,απεριοριστα αστικα κ υπεραστικά,5 ωρες προς κινητα,και full wind vision συμπεριλαμβανομένων των nova sports,στα 34 ευρω τελικη.δωρο ρουτερ,δώρο το tv box,δωρο τα τελη ενεργοποιησης και μου δινουν κ έξτρα 1 giga στα δεδομενα του κινητου μου,εχω 2 παω δλδ 3.Αυτη τη στιγμή ειμαι με νοβα κ πληρωνω 48.4 και εχω φουλ νοβα 50αρα vdsl και ολα τα τηλ προς σταθερα κ κινητα,δωρεαν.
Αξιζει τι λέτε;

Τα 48 της Nova έχουν μειωθεί στα 39 κάτι, πλέον, και μπορείς να ζητήσεις αυτή την τιμή μέσω του Nova Support του forum.
Επομένως, συγκρίνεις αυτές τις δύο τιμές και αποφασίζεις, με βάση τις ανάγκες σου.

.. και σε μένα που είμαι δυο χρόνια συνδρομητής και πληρώνω τους λογαριασμούς πριν βγουν, μου έκαναν το πακέτο με adsl, με το ζόρι και χίλια παρακάλια, 34 ευρώ.

Καλησπέρα παιδιά, προσπαθούσα να μπω στο vision από το κινητό μου για πρώτη φορά κ όταν πατάω να κάνω σύνδεση μου βγάζει μήνυμα, Paytv.message.code.unknown. μια βδομάδα τώρα δεν μπορώ να βγάλω άκρη με την wind στα τηλέφωνα,έχει κανείς καμιά ιδέα;

Καλησπέρα παιδιά, προσπαθούσα να μπω στο vision από το κινητό μου για πρώτη φορά κ όταν πατάω να κάνω σύνδεση μου βγάζει μήνυμα, Paytv.message.code.unknown. μια βδομάδα τώρα δεν μπορώ να βγάλω άκρη με την wind στα τηλέφωνα,έχει κανείς καμιά ιδέα;

Άλλαξε το password, πήγαινε στο site της WIND στο myWIND άλλαξε το και δοκίμασε ξανά.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mε ενδιαφερει μονο για παρακολουθηση Novasports HD.

Εχω 50αρα VDSL Wind με πραγματικη κοντα στην ονομαστικη και εκτιμω οτι δεν θα εχω προβλημα με την ταχυτητα.

Αυτο που θα ηθελα να μαθω απο κατοχους ειναι:

α) αν η ποιοτητα εικονας στα Novasports HD (και σε τηλεοραση 55" και ανω) ειναι κατωτeρη απο αυτη του δορυφορικου ειτε σε αναλυση ειτε σε κινηση

β) αν υπαρχει ακομα αυτη η χρονοκαθυστερηση που διαβαζω σε παλιοτερα ποστς και

γ) αν εχεις επιλογες ηχου σχολιασμου αντιστοιχες με αυτα του δορυφορικου πακετου

Το sat δεν μπορεί (ακόμα;) να συγκριθεί με το iptv ούτε σε εικόνα ούτε σε κίνηση ούτε σε αμεσότητα (Live)

sent using taptalk

Το sat δεν μπορεί (ακόμα;) να συγκριθεί με το iptv ούτε σε εικόνα ούτε σε κίνηση ούτε σε αμεσότητα (Live)

sent using taptalk

Λογικο.

Oμως πρακτικα υπαρχει επαρκεστατο bitrate, το χρησιμοποιει ομως ή εχεις εικονα πολυ καλου SD αντι HD;

Λογικο.

Oμως πρακτικα υπαρχει επαρκεστατο bitrate, το χρησιμοποιει ομως ή εχεις εικονα πολυ καλου SD αντι HD;
Η δική μου η γνώμη πάλι φίλε είναι πως είναι πολύ μέτρια ηεικόνα. Εμενα μάξιμουμ 720 μου φαίνεται η ανάλυση και μάλιστα νομίζω όταν βλέπω και γραμμές που σε άλλες πηγές με αντίστοιχη ανάλυση δεν βλέπω. Η καθυστέρηση σε σχέση με το δορυφόρο ποικίλει, εμένα μου έχει δώσει από δέκα Δευτέρα έως δύο λεπτά. Αναλόγως θεάματος και ζήτησης τα πράγματα δυσκολεύουν. Οσο πιο ψηλή ζήτηση έχει το γεγονός που βλέπετε τόσο χειρότερη η εικόνα. Υπάρχουν παιχνίδια μπάσκετ που δεν τα είδα καθόλου.
Για να μην στα πολυλογώ, τέλειωνει το συμβόλαιο μου και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω στη Νόβα να ησυχάσω με το θέμα Νοβασπορτς και ας πληρώνω παραπάνω.

Εάν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο tv box της wind θα διαγραφεί η εφαρμογή wind vision από το box;;;