εμένα μια χαρά παίζει, και με δεδομένα και με WiFi σε οποιοδήποτε δίκτυο. πρέπει να έχεις δηλώσει την συσκευή για novasports απο το μενού(δικαιολογεί το tvbox τους και μια κινητή συσκευή)Τα nova δεν παίζουν εκτός δικτύου wind. Σε άλλο σπίτι με cyta δεν μπορούσα να δω και μου έλεγε δήθεν ότι δεν έχω wifi ενώ είχα κανονικά.
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ανάλογα με τη σύνδεση και η καθυστέρηση, είναι από μερικά δευτερόλεπτα μέχρι ~15. Το καταλαβαίνεις από το χρόνο που θα χρειαστεί το αρχικό buffer. Επηρεάζεται και στη πορεία αν έχεις αρκετές εναλλαγές ποιότητας.
Με 10αρα ADSL πάντως είμαι ικανοποιημένος.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ναι! αλλα οχι τωρα, πριν περιπου 6 μηνες που ειχα κανει το συμβολαιο.https://www.protothema.gr/advertorial/article/889401/i-wind-vision-ginetai-enos/
12 μήνες δώρο. Έχει πάρει κάποιος;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλησπερα,ειμαι συνδρομητης wind κινητου κ με πηραν να μου κανουν την εξης προσφορα.Vdsl 50αρα,απεριοριστα αστικα κ υπεραστικά,5 ωρες προς κινητα,και full wind vision συμπεριλαμβανομένων των nova sports,στα 34 ευρω τελικη.δωρο ρουτερ,δώρο το tv box,δωρο τα τελη ενεργοποιησης και μου δινουν κ έξτρα 1 giga στα δεδομενα του κινητου μου,εχω 2 παω δλδ 3.Αυτη τη στιγμή ειμαι με νοβα κ πληρωνω 48.4 και εχω φουλ νοβα 50αρα vdsl και ολα τα τηλ προς σταθερα κ κινητα,δωρεαν.
Αξιζει τι λέτε;
Καλησπέρα παιδιά, προσπαθούσα να μπω στο vision από το κινητό μου για πρώτη φορά κ όταν πατάω να κάνω σύνδεση μου βγάζει μήνυμα, Paytv.message.code.unknown. μια βδομάδα τώρα δεν μπορώ να βγάλω άκρη με την wind στα τηλέφωνα,έχει κανείς καμιά ιδέα;
Το sat δεν μπορεί (ακόμανα συγκριθεί με το iptv ούτε σε εικόνα ούτε σε κίνηση ούτε σε αμεσότητα (Live)
sent using taptalk
Μια χαρά HD είναι...
sent using taptalk
Η δική μου η γνώμη πάλι φίλε είναι πως είναι πολύ μέτρια ηεικόνα. Εμενα μάξιμουμ 720 μου φαίνεται η ανάλυση και μάλιστα νομίζω όταν βλέπω και γραμμές που σε άλλες πηγές με αντίστοιχη ανάλυση δεν βλέπω. Η καθυστέρηση σε σχέση με το δορυφόρο ποικίλει, εμένα μου έχει δώσει από δέκα Δευτέρα έως δύο λεπτά. Αναλόγως θεάματος και ζήτησης τα πράγματα δυσκολεύουν. Οσο πιο ψηλή ζήτηση έχει το γεγονός που βλέπετε τόσο χειρότερη η εικόνα. Υπάρχουν παιχνίδια μπάσκετ που δεν τα είδα καθόλου.Λογικο.
Oμως πρακτικα υπαρχει επαρκεστατο bitrate, το χρησιμοποιει ομως ή εχεις εικονα πολυ καλου SD αντι HD;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.