Wind Vision

Όταν ανοίγεις την εφαρμογή σου έχει μια γραμμή που μπορείς να πληκτρολογήσεις το λινκ της εφαρμογής που θέλεις να κατεβάσεις (τα λινκ για τους browser μπορεί να τα βρεις στο ίντερνετ ή στο YouTube πχ μπορείς να επισκεφτείς το κανάλι του dimitrology και να βρεις το σχετικό βίντεο εκείνος δίνει κάποια λινκ )
Πχ ένα λινκ για τον Firefox browser
http://dimitrology.com/firefoxtv
Ίσως να μην χρειαστεί sideload launcher μπορεί να σου εμφανίσει το εικονίδιο στην αρχική κανονικά

Τα κατάφερα! Σε ευχαριστώ πάρα πολυ

Re: Απάντηση: Wind Vision

Όλα τα novasports διαθέτει
Novasports 1,2,3,4,5 και 24HD
ΔΕΝ διαθέτει τα novacinema

κοίταγα εκεί που λέει κανάλια και από κάτω τρέχει εικόνα με ολα τα κανάλια αλλα δεν το έδειχνε ,το βρήκα και εγώ

ευχαριστω παντως

Αν είχαν σαν το Android tv app να μπορείς να στέλνεις κείμενο η φωνητική εντολή με το κινητό θα ήταν τέλειο.

Θελει ενας φιλος μου να φερει το box της wind vision στο σπιτι μου για να του περασω μερικες εφαρμογες γιατι αυτος δεν ξερει να τις περασει.
Θα παιξει το box στο δικο μου ιντερνετ που ειναι forthnet ή παιζει μονο σε ιντερνετ wind?
Αν είχαν σαν το Android tv app να μπορείς να στέλνεις κείμενο η φωνητική εντολή με το κινητό θα ήταν τέλειο.
Αφου εδω γραφει: https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/vision/?accept=1&refer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F
Το smartphone σου γίνεται το τηλεχειριστήριό σου
Κατέβασε την Android TV remote εφαρμογή (Android / iOS) στην συσκευή σου και χειρίσου την WIND VISION από το smartphone σου.

Θα παίζει κανονικά μόνο το wind vision app του αποκωδικοποιητή δεν θα ανοίγει
Το site δεν το έχουν ενημερώσει εδώ και πολύ καιρό

O φιλος μου με το wind vision πηγε να βαλει ενα σκληρο δισκο και του εγραφε οτι πρεπει να κανει διαμορφωση. Δεν παιζει το μηχανημα σκληρους δισκους? Ειναι κλειδωμενα?

O φιλος μου με το wind vision πηγε να βαλει ενα σκληρο δισκο και του εγραφε οτι πρεπει να κανει διαμορφωση. Δεν παιζει το μηχανημα σκληρους δισκους? Ειναι κλειδωμενα?

Νομίζω πως παίζει κανονικά

Διαμόρφωση ζήτησε λογικά για να το κάνει προεπιλεγμένο χώρο αποθήκευσης! Αν έχεις έναν file explorer νομίζω τα δείχνει κανονικά χωρίς να πατήσεις διαμόρφωση. Απλά κάθε φορά που το ανοίγεις θα σου το δείχνει το μήνυμα έτσι κάνει εμένα με ένα φιλαράκι που το έχω μόνιμα!

Καταλαβα. Θα του το πω. Αρα και με ενα φλασακι θα βγαλει το ιδιο μηνυμα. Θα του το πω να το δοκιμασει.

Καταλαβα. Θα του το πω. Αρα και με ενα φλασακι θα βγαλει το ιδιο μηνυμα. Θα του το πω να το δοκιμασει.
Προσοχή θα χάσει όλα τα αρχεία αν το κάνει διαμόρφωση

Αν δεν το δω και εγω δεν ξερω τι ακριβως του γραφει. Θα του πω να μην πατησει τιποτα που να γραφει διαμορφωση.

καλησπερα.Θελω να ρωτησω κατι για την προβολη wind vision σε κινητο adroid.Υπαρχει τροπος να αλλαξουμε την μοναδικη επιλεγμενη συσκευη προβολης σε διαστημα λιγοτερο απο 30 μερες?

καλησπερα.Θελω να ρωτησω κατι για την προβολη wind vision σε κινητο adroid.Υπαρχει τροπος να αλλαξουμε την μοναδικη επιλεγμενη συσκευη προβολης σε διαστημα λιγοτερο απο 30 μερες?

Ναι με την προϋπόθεση πως δεν είναι η συσκευή αναπαραγωγής για τα κανάλια novasports,
μπορείς πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις έπειτα συσκευές λογαριασμος , διαχείριση συσκευών και τέλος πατάς πάνω στην συσκευή που θες να αφαιρέσεις

Ναι με την προϋπόθεση πως δεν είναι η συσκευή αναπαραγωγής για τα κανάλια novasports,
μπορείς πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις έπειτα συσκευές λογαριασμος , διαχείριση συσκευών και τέλος πατάς πάνω στην συσκευή που θες να αφαιρέσεις

ευχαριστω για την βοηθεια,αλλά δυστυχως είναι η συσκευή αναπαραγωγής για τα κανάλια novasports.Σε αυτη την περιπτωση μπορει να γινει κατι?

ευχαριστω για την βοηθεια,αλλά δυστυχως είναι η συσκευή αναπαραγωγής για τα κανάλια novasports.Σε αυτη την περιπτωση μπορει να γινει κατι?

Όχι θα περιμένεις να περάσουν οι μέρες