Σαν ενα mi box ειναι εντελως.USB 2.0 είναι.
Με ένα USB Hub μπορείς να βάλεις περισσότερα στικάκια, χειριστήρια, ποντίκι κλπ.
Βάλε Firefox για Android tv δεν έχει τρελές επιλογές αλλά για απλή περιήγηση κάτι κάνει.Καλημερα.Εχει βαλει καποιος φιλος την εφαρμογη του google chrome στο boxaki της Wind?
Το popcorn σου παίζει καλά τις ταινίες; Γιατί εμένα μου τις έχει μόνιμα σε full screen και αν βγάλω την επιτάχυνση υλικού τις δείχνει κανονικά με μαύρο πλαίσιο πάνω κάτω αλλά κολλάει η εικόνα και δείχνει κάτι πράσινα. Το ίδιο θέμα είχα και με το stremio αλλά όταν έβγαλα την επιτάχυνση εκεί μου παίζουν νορμάλ οι ταινίες.Καλημέρα,
είναι η πρώτη φορά που γράφω στο συγκεκριμμένο thread και παρόλο που το έχω διαβάσει σχεδόν όλο δεν βρήκα απάντηση σε αυτό που έψαχνα. Εκτός και αν κανένα βράδυ μου ξέφυγε κάτι μέσα στη νύστα μου.
Η πρώτη μου ερώτηση έχει να κάνει με το αν μπορώ να επεκτείνω την εσωτερική μνήμη του μηχανήματος. Και ρωτάω γιατί έχω εγκαταστήσει το popcorn και θέλω να ορίσω σαν default χωρο αποθήκευσης ένα usb stick που έχω 16gb. Το στικάκι το έχω προσθέσει στο box αλλά μέσα από το menu του popcorn δεν με αφηνει να το ορίσω σαν χώρο αποθήκευσης. Εκτός και αν κάνω κάτι λάθος ή πρέπει να κάνω διαφορετική διαδικασία.
Η δευτερη ερώτηση έχει να κάνει με το αν έχετε δοκιμάσει κάποιον player που να κάνει passthrough τον ήχο και να δουλεύει.
Ευχαριστω για την απαντηση.@Teo010
Το σηκώνει μια χαρά το Kodi χωρίς πρόβλημα μνήμης
Το popcorn σου παίζει καλά τις ταινίες; Γιατί εμένα μου τις έχει μόνιμα σε full screen και αν βγάλω την επιτάχυνση υλικού τις δείχνει κανονικά με μαύρο πλαίσιο πάνω κάτω αλλά κολλάει η εικόνα και δείχνει κάτι πράσινα. Το ίδιο θέμα είχα και με το stremio αλλά όταν έβγαλα την επιτάχυνση εκεί μου παίζουν νορμάλ οι ταινίες.
Να ξέρω αν φταίει το Box ή η τηλεόραση μου.
Ευχαριστώ! Δώρον άδωρο δηλαδή. Αντε να δεις τώρα αγώνα στο κινητό ή στο tablet..Όχι, μόνο μέσω των εφαρμογών για iOS / Android
Τι βλακεια ειναι αυτη?Για ποιο λογο δεν θα παιξουν?Θα παίξει αλλά όχι τα novasprts
sent using taptalk
Τι βλακεια ειναι αυτη?Για ποιο λογο δεν θα παιξουν?
καλησπέρα...κανω καινουργια συνδεση wind σταθερο-ιντερνετ 100αρα ταχυτητα. το router που μου φερανε λεει ότι για το ασυρματο υποστηριζει 2 μορφες: 2,4GHz κ wireless/ac 5GHz. επισης προτεινει το δευτερο εφοσων η συσκευή που είναι το υποστηριζει. καταρχας η πρωτη ερωτηση είναι το box της wind τι υποστηριζει κ η δευτερη ποιο γενικη που ηθελα να ρωτησω είναι ότι είναι καλο ότι συσκευή εχω κ αναλογα τι υποστηριζει να την συνδεσω με αυτό? διοτι εχει δυο διαφορετικα key-passwords. πως θα δω πχ τι υποστηριζει το κινητο μου η η Samsung tv μου? η μηπως κατά την διαρκεια ευρεσης του wi-fi θα εντοπισει μονο το wind_2.4GHz εφοσων η συσκευή δεν υποστηρίζεται από το 5GHz? ευχαριστω!
σε ευχαριστώ Πολύ!όποια συσκευή υπ[υποστηρίζει και τα θα στο δείξει όταν θα κάνεις search
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.