Να το κάνει τι; Δεν παίζει στην Αμερική και μπορεί να στο κλειδώσουν.Βάλε wind τηλέφωνο στο εξοχικό και πάρε το "wind vision" μαζί σου @ΝΥ!
sent using taptalk
Να το κάνει τι; Δεν παίζει στην Αμερική και μπορεί να στο κλειδώσουν.Βάλε wind τηλέφωνο στο εξοχικό και πάρε το "wind vision" μαζί σου @ΝΥ!
sent using taptalk
Ναι μόνο που η Αμερική δεν είναι στην Ευρώπη. Ενημερωτικά πάντως. Καμία ελληνική IPTV δεν παίζει στην Αμερική. Το γνωρίζω από πρώτο χέρι.Ποιος το πε αυτό;; Για Αμερική δεν ξέρω 100% αλλά Ευρώπη μια χαρά παίζει...
sent using taptalk
Ναι μόνο που η Αμερική δεν είναι στην Ευρώπη. Ενημερωτικά πάντως. Καμία ελληνική IPTV δεν παίζει στην Αμερική. Το γνωρίζω από πρώτο χέρι.
Καλησπέρα παιδιά
Ζω Νεα Υορκη αλλά έχω ένα εξωχικο στην. Ελλάδα και έρχομαι δύο μήνες το καλοκαίρι.
Μπορείτε να μου προτείνετε μια πλατφόρμα για tv μέσω internet? Δεν μας ενδιαφέρουν τα αθλητικά. Έχουμε κάνει σύνεση cosmote - από ότι καταλαβαίνω κάποιες πλατφόρμες όπως η wind vision - δεν είμαι 100 βεβαίως - χρειάζεται internet wind , σωστά? Ποια προτείνεται που έχει καλή ποιότητα εικόνας και επιλογή Κάνουν.
Ευχαριστώ πολύ!
Παίδες σκέφτομαι να κόψω τη nova και να βάλω wind vision. Άλλο 29,90 και άλλο 19 που μου προσφέρει το full pack η Wind!
Επειδή το ΣΤΑΘΕΡΟ μου δεν μπορώ να το αλλάξω μέχρι το 2021 όμως, αν την αγοράσω μέσω του σταθερού του γραφείου, θα δουλεύει με το Ίντερνετ της Cosmote στο σπίτι?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ναι κανονικά. Μόλις το τσέκαραΣτο my library σας εμφανίζει κανονικά τις εγγραφές σας ;;
μόνο σε όσους έχουν σύνδεση OTTH Cosmote TV ξεκίνησε να προβάλει διαδικτυακά το πρόγραμμα της απευθείας με εφαρμογή στην Smart TV χωρίς χρήση επιπλέον αποκωδικοποιητή (αρχικά στις SAMSUNG τηλεοράσεις αλλά σύντομα θα διατεθεί και σε άλλες μάρκες).
Ελπίζω και οι άλλοι πάροχοι να ακολουθήσουν τα χνάρια της σύντομα. (Δεν το πιστεύω αλλά έτσι να έχουμε να λέμε....)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.